91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #62901 Nem tudom... a lényeg, hogy, ha használom a plugin-t, akkor launcher.exe hiba van abban a pillanatban ahogy indítom! :) A plugin engedélyezésénél írja is, hogy pár program csííítnek érzékelheti... :) ( ha jól értettem ) -
Lysandus #62900 Ezt nem értem. A steamnek mi köze a ts3-hoz? Mármint a plugin a ts3-at bizergálja nem a CloD-ot, nem? Mert engem is érdekelne ez a plugin. Anno a ts2-höz is fontos kiegészítő volt a tsdisp, ami ugyanezt a célt szolgálta, tehát kiírta, hogy éppen ki beszél. -
Lysandus #62899 Nehogy már abbahagyd! Én szívesen nézegetem a videóid és állítom, hogy rengeteget tanultam belőlük!
A filmkészítéshez meg annyit: a vágás ugyan egy külön szakma, de azért vannak könnyen elsajátítható alapjai. Egyrészt váltogatni kell a plánokat. Közeli, totál, féltotál. Fix vagy mozgó kameraállás. Aztán ott van a kamera tengelye. Röviden: egy bal félprofilos interjút össze lehet vágni egy jobb félprofilos interjúval, de egy bal félprofilos interjú után egy másik ugyanolyan már csúnya lesz. Bár ezen lehet segíteni azzal, ha az egyik közeli, a másik totál, vagy féltotál. Ugyanígy egy jobbról balra mozgást egymás után lehet vágni balról jobbra mozgással. Két egyirányú mozgást is egymás után lehet vágni, de ilyenkor nem árt, ha megvárjuk, hogy az első gép kihúzzon a képből... -
Solt #62898 Az idézet mondat a TS3 plugin-re vonatkozik, le is írom előtte... :) 4-5 kilométerről én már látom a kontaktot, ha tudom, hogy merre keressem! :D -
Solt #62897 Tom mondta régebben, ha jól emlékszem, hogy a config fájl piszkálása "csak saját felelősségre", mivel a steam felhőben tárolt config fájltól eltér, ha piszkálod, és ez félreértésre adhat okot... főleg, ha olyan értékhez babrálunk hozzá, ami a menüből nem állítható!
Hardver változás esetén sem lehet eltérő ez az érték. A config.ini elvileg mindenkinél ugyanaz, csak azok az érték változnak benne, amit a menüből lehet babrálni. -
"Nos a CloD nekem így nem is indult el... launcer.exe leállt..."
Én azt hittem ez az állítás okozta. Ha nem ez a helyzet,nyugodtan variálhatsz, -
Miért lenne baja asteamnek? Ezek változnak hardver eltérések esetén is,semmi köze a steamnek hozzá. -
Solt #62894 De nekem nincs is ilyen problémám, és még csak hasonlót sem mondtam! :DD Csak rákérdeztem, hogy az ini babrálást nem veszi-e csíííítnek! :)) -
XD Én Solt mester problemályára reagáltam miszerint valami oknál fogva nem engedi a játék ,hogy 5 ösre tegye a Visibilitydistance-ot.:)Launcher exe leáll hibával kilép aszongya.:) -
Lysandus #62892 Ha nem lát semmit, akkor persze, hogy nem megy neki! :-) Úgy nem fog kiderülni, hogy milyen potenciál van benne! :-) -
Na ja:) Szeretem amikor erényt kovácsolunk a megmásíthatatlanból:)) -
Solt #62890 Félre értesz... én azt hittem kifakadt a csóka, hogy nem megy neki, és ezért durcázik! Én nem a beállítás gondokra gondoltam... :)) -
Solt #62889 :DD
Én nem babrálom, jó az úgy... :)) -
Kösz:) -
LV 426 #62887 Az ANY video converter is tud olyen minőséget mint az angolok videoja, csak a video bitarány 12000-re legyen állítva 1920X1080 felbontásnál.
Igaz, hogy eltarthat egy darabig míg átkonvertálja.
Nagy bunkóság lenne ha TS nélkül repkednék online?
Nem azér mer nincs, csak a páromnak \ -
LV 426 #62886 Az ANY video converter is tud olyen minőséget mint az angolok videoja, csak a video bitarány 12000-re legyen állítva 1920X1080 felbontásnál.
Igaz, hogy eltarthat egy darabig míg átkonvertálja.
Nagy bunkóság lenne ha TS nélkül repkednék online?
Nem azér mer nincs, csak a páromnak "nem jön át" ha itt magamban ugatok egész este.
-
Lysandus #62885 Át tudom érzeni, hidd el! Nekem is ez volt a bajom, hát csináljon valamit. Próbálgatni kell a különböző beállításokat, és majd csak jó lesz. -
Radeon:)))
Amúgy a tököm tudja:))) Tedd 4 es re. -
Lysandus #62883 Végigolvastam az összes fórumbejegyzést, és állítólag a látótávolság azt befolyásolja, hogy milyen közel váltson a pontokról gépszilulettre a program. Ezt meg tudom erősíteni, mert elég messze látok most, tehát a kontaktok ott vannak, max a beállítások miatt elmosódnak, vagy beleolvadnak a háttérbe. -
Solt #62882 És ezért nem vinnyog a steam? Amikor feltettem a TS3-t, van benne egy plugin, amivel ki lehet íratni, hogy éppen ki beszél... amikor aktiváltam, kiírta, hogy pár játék csííít védelme visíthat miatta. Nos a CloD nekem így nem is indult el... launcer.exe leállt... -
Solt #62881 Szerintem a tagnak az a baja, hogy unja már az agyaggalamb szerepét, és kifakadt... én meg próbáltam vicces lenni, de látom nem jött be! :D -
Én néztem 5 ös beállításon kontrasztosabbak a kontaktok (mintha) . -
Lysandus #62879 Az effekteket nem érdemes levenni. Nem látod, hogy ül a találat. Max. annyi előnye van, hogy boldog tudatlanságban repkedhet az ember az ellenséges légvédelem tevékenységi körzetében. Nem látja ugyanis a pamacsokat. :-) -
Solt #62878 Mennyivel lenne jobb, ha a torkolattüzet is látná? :D -
Injerin hőbörgött:) Az volt a baja,hogy az már több mint vicces,hogy nem látja soha honnan jön az áldás,csak elkezd kopogni a BF lőszere a gépe törzsén,és ebből neki nagyon elege van. Asszem kb jól értelmeztem. -
Indi69 #62876 üdv.én néztem, semmi nem történt -
Lysandus #62875 Tesztelted? Tapasztalatok? -
Indi69 #62874 ezt a rohadt irányitást máshol is lehet kalibrálni vagy csak a játékban? azt hittem az x52 szar de solt mestertől kaptam egy cyborgot ( köszi ). ez is darabos, a joy az jó ez tuti. finom kicsi mozgás az nincs. valaki segitsen mert bedilizek nem lehet célozni, és az a gyerek a videoban nem rángatta szerintem úgy volt mint én -
Szepy2884 #62873 Ez is érdekes kis film:
-
bucsher #62872 tescoban 990,- ft. az 1946. ha érdekel valakit. -
Szepy2884 #62871 Múltkor a grij dedicado-n repkedtem (il2-es server kifejezetten dogolós pályák, bocss az OFF miatt).
Na ott van minden. La-7, Spit IX LBS vs A-9 Fóka stb. Mindenki talajgyakorlatokat meg földharcot vívott csak én mentem 5-6 ezerre és csapkodtam a jónépet A-9-cel. Az egyik szlovák gyerek Spit IX LBS-el kiszúrta ezt és megelégelte. Elkezdte szedegetni a magasságát. De ezt úgy, hogy hatalmas loopokat csinált és minden egyes hurokkal feljebb és feljebb került. Na mondom, én nem hagyom ezt és visszaverem mint a szöget. De valahogy mindig akkor jött ki a lépés, amikor éppen lőttem volna rá, rohadtúl begyorsúltam és ő meg pont akkor húzta vagy fel vagy nyomta le a loopból amit én nem tudtam fókával lekövetni. Na mondom, itt bajok lesznek ha szintbe kerül velem, mert az a spit egy antigravitációs X-wing-et meghazudtólva repül minden magasságon. Hát történt hogy tényleg szintbe került velem 6 ezren és jött nekem szembe. Mondom, ha most nem leszek ügyes nekem lőttek. Már lőtávolban volt és tüzelt. Az uccsó másodpercben nyomtam le a gépem orrát hogy elkerüljem a sorozatait, de abban a pillanatban fel is húztam a gépet, beléptem balra és leadtam egy kapáslövést az MK-108-al. Óriási mákomra betalált és két hatalmas fekete pamaccsal robbant a gépén. A csávó azonnal refly-t nyomot, talán mert pk-t kapott, vagy mert elöntötte az ideg, de onnantól kezdve már békén hagyott pedig nekem ott csak szerencsém volt mint profizmusom
-
hát ezt kár volt .már nem igazán van őszhaderőnemi japán flotta a szervereken .szerintem a legnagyobb csaták ott vannak a csendes-óceán felett
@Domino
én is tudok trim -ni miközben elvagyok ájulva ,csak ezt igyekszem elkerülni .nagyon tanulságos -
Na ja:) Értelek.Eszemben sincs sértődni:) De énnekem csak erre futja,sem időm sem kedvem komolyabban belemélyedni a videó készítés rejtelmeibe,ezeket csak összedobom,tömörítem (ez így sikerül ez van) és nektek mutogatom. Valszeg tudnak tanulni belőle akik akarnak ,vagy csak szimplán tetszhet nekik:) De én többre nem vállalkozom ,van nekem ez a sony vegasom is,azzal állítólag parádés dolgokat lehet művelni ,ám én teljesen idióta vagyok hozzá:)
De lehet abba is kéne hagynom ezen videók gyártását ,mert hol a felbontás nem jó,hol a zene,hol a hangulat .:XD Nem tudok én mindenkinek megfelelni:)
Ami meg a repülési szisztémályát illeti a srácoknak,az olyan amilyen,de én még spittel is jobban lövök (pedig avval béna vagyok) és ha energia harcolnának vele akkor kb ugyan olyan lenne mint messerrel. Én kipróbáltam,semmivel nem rosszabb a spit meg a hurri b&z re. Csak hál istennek keveseknek jut eszébe,mert lennénk bajban:) Csak forgolódjanak én aszondom. -
Szepy2884 #62868 Sértődést hallok ki a szavaidból pedig nem szóltam le a videóidat egy szóval se :)
Nem azt mondtam, hogy különleges, hanem hogy élvezetes és hangulatos. Hangulatos azért, mert végig hallatszik hogy csapatban repülnek (tudom, te egyedül repülsz de nem is rólad van szó) szinte úgy érzem magam mintha a War Cloudson repülnék a srácokkal :D
És élvezetes, mert nála a HD tényleg HD minőség de legalább is közelít hozzá. Még az apró betűs kis táblácskákat is szinte ellehet olvasni a műszerfaláról és a kontaktokat sem akkor látom meg amikor már kitöltik a revit. Ha nem veszed sértésnek, talán megkérdezhetnéd tőle, hogy ezt hogy csinálja? Mivel veszi fel és tömöríti be a felvételeit. Persze csak ha érdekel és van kedved ;)
Ami meg a repülését illeti. Valóban spitesen repül decken ami mint tudjuk nem egy életbiztosítás, de azért mert nem úgy repül mint egy Messer pilóta még jól csinálja azt amit csinál. Egyébként meg ha megfigyeled, kellő magasságból indult. Hogy miért és hogyan került deckre az látszik a videóból. Hogy miért nem emelt vissza vagy csinálta így vagy úgy, az meg az ő dolga.
Peace ;) -
-
Mit találtam
-
Szepy -nek:)))
-
Mindenkinek köszönöm, aki kitöltötte :) -
"Milyen egyéb tényező befolyásolná önt, hogy a jelenlegi közlekedési mód helyett a vasutat válassza?"
Válaszom. CSODA! -
Ennek már jónak kell lennie.