IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #62871 Múltkor a grij dedicado-n repkedtem (il2-es server kifejezetten dogolós pályák, bocss az OFF miatt).
Na ott van minden. La-7, Spit IX LBS vs A-9 Fóka stb. Mindenki talajgyakorlatokat meg földharcot vívott csak én mentem 5-6 ezerre és csapkodtam a jónépet A-9-cel. Az egyik szlovák gyerek Spit IX LBS-el kiszúrta ezt és megelégelte. Elkezdte szedegetni a magasságát. De ezt úgy, hogy hatalmas loopokat csinált és minden egyes hurokkal feljebb és feljebb került. Na mondom, én nem hagyom ezt és visszaverem mint a szöget. De valahogy mindig akkor jött ki a lépés, amikor éppen lőttem volna rá, rohadtúl begyorsúltam és ő meg pont akkor húzta vagy fel vagy nyomta le a loopból amit én nem tudtam fókával lekövetni. Na mondom, itt bajok lesznek ha szintbe kerül velem, mert az a spit egy antigravitációs X-wing-et meghazudtólva repül minden magasságon. Hát történt hogy tényleg szintbe került velem 6 ezren és jött nekem szembe. Mondom, ha most nem leszek ügyes nekem lőttek. Már lőtávolban volt és tüzelt. Az uccsó másodpercben nyomtam le a gépem orrát hogy elkerüljem a sorozatait, de abban a pillanatban fel is húztam a gépet, beléptem balra és leadtam egy kapáslövést az MK-108-al. Óriási mákomra betalált és két hatalmas fekete pamaccsal robbant a gépén. A csávó azonnal refly-t nyomot, talán mert pk-t kapott, vagy mert elöntötte az ideg, de onnantól kezdve már békén hagyott pedig nekem ott csak szerencsém volt mint profizmusom