IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na ja:) Értelek.Eszemben sincs sértődni:) De énnekem csak erre futja,sem időm sem kedvem komolyabban belemélyedni a videó készítés rejtelmeibe,ezeket csak összedobom,tömörítem (ez így sikerül ez van) és nektek mutogatom. Valszeg tudnak tanulni belőle akik akarnak ,vagy csak szimplán tetszhet nekik:) De én többre nem vállalkozom ,van nekem ez a sony vegasom is,azzal állítólag parádés dolgokat lehet művelni ,ám én teljesen idióta vagyok hozzá:)
    De lehet abba is kéne hagynom ezen videók gyártását ,mert hol a felbontás nem jó,hol a zene,hol a hangulat .:XD Nem tudok én mindenkinek megfelelni:)

Ami meg a repülési szisztémályát illeti a srácoknak,az olyan amilyen,de én még spittel is jobban lövök (pedig avval béna vagyok) és ha energia harcolnának vele akkor kb ugyan olyan lenne mint messerrel. Én kipróbáltam,semmivel nem rosszabb a spit meg a hurri b&z re. Csak hál istennek keveseknek jut eszébe,mert lennénk bajban:) Csak forgolódjanak én aszondom.