IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Nehogy már abbahagyd! Én szívesen nézegetem a videóid és állítom, hogy rengeteget tanultam belőlük!

A filmkészítéshez meg annyit: a vágás ugyan egy külön szakma, de azért vannak könnyen elsajátítható alapjai. Egyrészt váltogatni kell a plánokat. Közeli, totál, féltotál. Fix vagy mozgó kameraállás. Aztán ott van a kamera tengelye. Röviden: egy bal félprofilos interjút össze lehet vágni egy jobb félprofilos interjúval, de egy bal félprofilos interjú után egy másik ugyanolyan már csúnya lesz. Bár ezen lehet segíteni azzal, ha az egyik közeli, a másik totál, vagy féltotál. Ugyanígy egy jobbról balra mozgást egymás után lehet vágni balról jobbra mozgással. Két egyirányú mozgást is egymás után lehet vágni, de ilyenkor nem árt, ha megvárjuk, hogy az első gép kihúzzon a képből...