IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Sértődést hallok ki a szavaidból pedig nem szóltam le a videóidat egy szóval se :)

Nem azt mondtam, hogy különleges, hanem hogy élvezetes és hangulatos. Hangulatos azért, mert végig hallatszik hogy csapatban repülnek (tudom, te egyedül repülsz de nem is rólad van szó) szinte úgy érzem magam mintha a War Cloudson repülnék a srácokkal :D

És élvezetes, mert nála a HD tényleg HD minőség de legalább is közelít hozzá. Még az apró betűs kis táblácskákat is szinte ellehet olvasni a műszerfaláról és a kontaktokat sem akkor látom meg amikor már kitöltik a revit. Ha nem veszed sértésnek, talán megkérdezhetnéd tőle, hogy ezt hogy csinálja? Mivel veszi fel és tömöríti be a felvételeit. Persze csak ha érdekel és van kedved ;)

Ami meg a repülését illeti. Valóban spitesen repül decken ami mint tudjuk nem egy életbiztosítás, de azért mert nem úgy repül mint egy Messer pilóta még jól csinálja azt amit csinál. Egyébként meg ha megfigyeled, kellő magasságból indult. Hogy miért és hogyan került deckre az látszik a videóból. Hogy miért nem emelt vissza vagy csinálta így vagy úgy, az meg az ő dolga.

Peace ;)