91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #63221 Ezzel egyetértek... 10-15 éve azon szörnyülködtem, hogy milyen utak vannak Romániában... na most nálunk dettó ugyanez van. Mondjuk Budapesten legalább tudjuk, hogy ezt kinek köszönhetjük... demszkáy4-smetrótaxiselvtárs mindent megtett azért, hogy szeretett városunk egy putri legyen. -
Solt #63220 Nem a Te(mi) keresetünk az átlag Mesterem! Ez a pénz több, mint amit a mekdönciben kapnak a kezdő delikvensek! Aki meg ilyen munkára jelentkezik,(rá van szorulva) annak bizony 8 órai munkáért ez nem rossz pénz.
Megnézném hány kéregető él az alkalommal... -
Mellesleg a napokban lett tele a tököm az utak állapotával mesterem,úgy hogy most terepjárót nézegetek. Assszem veszek egy Navarrát oszt basszák meg a kátyúikat ,meg úgy mindent. Nincs Budapesten 10 méter összefüggő aszfalt . -
Mi lenne:)
Te elmennél 8 órát ennyiért lapátolni? Vesz a paraszt egy doboz cigit,meg kaját ,na meg talán egy két felest oszt volt nincs. Mire lejár a munkaideje ,már el is költötte ,átfagyott ,elfáradt ,és ugyanúgy pénz nélkül áll ott ,pont úgy ahogy kezdte.
Azért borítékolom,hogy nem kell félniük a nagy túljelentkezéstől.
-
artivizsla #63217 Ez olyan 7-800 ft-os bruttó órabér, egyébként ez a nagy magyar valóság.
Egyfelől ebben az időben tényleg nem sok, viszont szakképzett szakmunkások sem kapnak sok helyen többet úgy, hogy szintén nem klímás irodában kell végig ücsörögni a nyolc órát. -
artivizsla #63216 Akkor lehet, hogy én emlékeztem rosszul, vagy más volt megemlítve, valami buherálással kapcsolatban. -
Solt #63215 Mi ezzel a gond? :) -
No skacok,én nem szoktam a napi politikáról,a nagy magyar valóságról észrevételeket tenni de ezen megakadt a szemem.
"A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. hómunkásokat vesz fel délutáni 14.00 - 22.00 óráig tartó munkavégzésre. A nyolc órai munkáért nettó 4250 Ft-ot fizetnek."
És nem is kommentálnám. -
Azt nem tudom,hogy ugyanaz e,de annó MR X nem buherálta a Clod ot.
Engem is "meggyanúsítottak" ATAG fórumon ,hogy nem látszik a filmeken a rázkódás,aztán kiderítettük Tommal ,hogy a track al felvett jelenetekben ez valamiért nem látszik. Ha Fraps al van felvéve akkor igen. -
artivizsla #63212 Egy kis olvasnivaló :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
-
artivizsla #63211 Ez a Mr.X nem azonos avval a Mr. X-el, aki buherált a Clod-ot nyomta az Atagon ?
-
Ja már eszembe jutott,ez az a "szintes" játék,hogy növelem a sebzési pontomat,meg a g tolerancia pontot stb.Kár érte,a grafika tényleg szép. -
A legrealisztikusabb beállításokkal mennyire árkád? Teljesen,vagy rá lehet fogni,hogy úgy szimulátor? -
sakkay #63208 Tényleg...de azzal nincs is gond a mai világban.
Csak hát ugye... -
grafika legalább jó
-
Lacusch69 #63206 A világ legkövérebb cápái meg sziesztázni mentek a fotózás idejére...
-
Ezt lessétek meg:) -
Sidewinder #63204 Hát ez nagyon jónak tűnik. Megnéztem az oktatóvideójukat,és tetszik,szerintem el fogok ide menni. Egy dolgot azonban hiányolok,a trimmelésről abszolút nem volt szó. -
feca1229 #63203 A reinstallal a múltkor sem lett jobb. A costumize ablakban állitottam talán valaimt és akkor jött helyre, azt hiszem. Minden más játákban működik a joy tökéletesen. Elképzelésem sincs, hogy mi a gond. -
A kis szürke négyzeteket a teljesen gyári alapbeállítás rakja a játékba. Alt+egérklikk, majd jobb klikk és bezárással eltüntethetők. 3 vagy 4 kis ablak van egymáson ott. A joyra tényleg nincs tippem, ha a windows alatt be van kalibrálva, és ott rendben működik, akkor annak a játékban is jónak kell lennie. Esetleg azt próbáld még ki, hogy másik USB aljzatba dugod (közvetlen az alaplapiba). A joyok néha meghülyülnek attól, ha az USB-t váltogatja az ember, vagy ha hubon keresztül csatlakozik. Ezután a játékban próbáld hozzáadni újra a tengelyeket. Ha ezután sem látja játékon belül, akkor lehet reinstall lesz a vége... -
feca1229 #63201 A beállításaim szinte minden megmaradt talán csak egy- kettőt rakott máshova, viszont a joy-nál nem érzékeli, ha előre hátra vagy oldalra mozgatom, mikor megnézema beállításoknál a tengelyeket akkor mintha nem is élna a botom, csak néhány kapcsoló rajta. Igazad van megkérdezte, hogy a STEAM szinkronizációt letöltse a felhőböl vagy a gépemről töltse-e fel, én már nem tudom melyiket választottam és azóta van ez a szarság... elinditottam a játékot és akkor a képernyő bal szélén megjelent egy nagyobb szürke négyzet ezt valahogy sikerült eltüntetnem, de még most sem mmüködik a botom, azért írtam, hogy szerintem az infoablak beállításnál van valami mert a múltkor mikor ez történt, akkor ott valamit mintha levettem volna vagy kikapcsoltam és utánna rendbe jött minden. Azt hiszem de már én sem vagyok biztos benne. Elég elkeserítő, hogy ezzel a retek játékkal mindig van valami, pedig már kezdtem megkedvelni! A legszarabb az egészben, hogy ilyen problémáról nem hallott még senki! -
Amit itt írsz ez nem egy probléma, hanem több.
Az irányítást ha beállítottad el tudod menteni egy fájlba, ilyen esetekben visszatöltheted onnan. Egyébként a Speam Cloud is hasonlóan működik, elmenti az internetre a beállításaid =az nem csak a controlst, hanem a konfig fájlokat is). Ha a szinkronnal nincs valami rendben, akkor meg szokta kérdezni, hogy a netes vagy a gépeden lévő fájlokat használja. Valszeg ott rosszat választottál ki, ezért vesztek el a beállításaid.
Ha repülés közben előjönnek kezelési nehézségek, nem reagál az egérre vagy a gázkarra, akkor (illetve ne csak ekkor, henem mindenképp) a játék nehézségi beállításainál az anthropomorph settings-elt kapcsold ki. Az okoz ilyet, hogy időnként letilt kapcsolókat, tengelyeket. Qrva idegesítő.
Az info ablakok semmilyen módon nem befolyásolják a játék stabilitását vagy működését. Azt kapcsolsz ki és be, amit akarsz.
Az induláskori fagyást legtöbbször megoldja az, ha a játék mappájában lévő redist könyvtárból a .NET-et és a directX-et feltelepíted újra. Legutóbb a SweetFX-et használók szívtak ezzel, mert egy windows frissítés után lefagyott a clod, és újra kellett tenni a DirectX-et.
-
feca1229 #63199 Szia! A múltkor újra raktam az egész Clodot mikor ezt csinálta de nem segített, valamit a bal feső infosávban kell beállítanom, a múltkor sikerült csak már nem emlékszem rá, hogy mi volt az. Mielőtt elállította magát a játék, akkor azt írta ki inditás előtt, hogy a STEAM felhőt nem sikerült szinkronizálni. Valahogy majd próbálkozok még, legutóbb egy hónapba került míg megoldottam. -
Meghívásom van, csak még nem tudtam elmenni. :) -
istikovacs76 #63197 Természetesen a vezess, két "s":) -
istikovacs76 #63196
Ezt a vezess.hu-n olvastátok már? Nagyon jó kis szimulátornak néz ki. Szívesen kipróbálnám:)
Helikopter szimulátor, vezes.hu -
Azért ez ebben a formában nem teljesen így van:) Én is szeretem ha csapatban repkedek,harcolok.Mi több ,az az igazi . Csak én pl máshogy képzelem el . De ez meg az én egyéni problémám,hogy így fogalmazzak:)
-
istikovacs76 #63194 Lehet rosszul fogalmaztam a csapatmunkát illetően, hiszen te is 102-es voltál (vagy még), így ismered és tudod miben áll egy csapamunka. Lehet, hogy neked jobban kell az izgalom. Nekem már az is izgi volt, amit Tom linkelt:) (hiába én is öregszek) -
istikovacs76 #63193 Szia !
Nem, semmi baj:) Csak arra reagálta, hogy mindettőtöké jó, csak más kategóriát képvisel. Te magányos farkas vagy (legalábbis ez jött le), míg Tom a csapatmunkában látja a szépet. De ez így jó. Milyen rossz lenne, ha mindenki egyforma lenne:) -
Drága barátom:)
Szó sincs arról,legalábbis részemről ,hogy osztályoznám a videókat. Főleg a sajátjaimat nem,tisztában vagyok vele,hogy azok kb úgy szarok ahogy vannak ,lévén nem értek hozzá ,meg türelmem sincs igazán. Az sem képezi vita tárgyát részemről,hogy mely bevetések az érdekesebbek ,kinek ez ,kinek az. Én pl inkább magam mászkálok ,szerintem az a biztos ,van aki meg jobban érzi magát egy nagyobb csapatban.
Nem is értem ,Tom minek kezdte el ezt erre a vonalra elterelni.
Én csak annyit kérdetem,hogy van e é olyan amiben lövik egymást ,(mert az engem jobban érdekelt volna) semmi többet . Tom ,hogy ebbe mit értett bele avval én nem tudok mit kezdeni Ismerhetne már,hogy nem szoktam köntörfalazni ha van valamiről véleményem azt nemes egyszerűséggel leírom,de ebben az esetben semmi ilyet nem tettem,talán kicsit tréfásra vettem a dolgot ,de szerintem sem sértő,sem degradáló nem voltam.
Tehát nekem semmi bajom nem volt a kérdéses videóval ,ezt azért szögezzük le! Csak uncsinak találtam egy kicsit. De most ez akkora baj? -
istikovacs76 #63191 Sziasztok!
Elnézést, hogy csak így írok, de csak "passzív" olvasója vagyok a fórumnak. (már nem nagyon repülök sem az il2-vel, sem a cloddal)
A video témához, hozzászólva, nekem a Tom által belinkeltek jobban tetszenek, mint az egyéni párharcok videoi. Ezek olyan életszerűbbek, mint ahogy Tom írja. A csapatban nem mindíg az egyén a fontos, és inkább a célra koncentrálnak, fügetlebül attól, hogy mi lesz a bevetés végeredménye, mennyit lő le az ellenséges védelem belőlük. Lacéi is jók, de azok inkább oktató jellegűek (hogyan célozz, menőverek, stb).
Lehet azért állnak közelebb hozzám Tom videoi, mivel főleg bombázni szerettem, a földi védelmet írtani. Így számomra elsődleges a cél kiiktatása volt, függetlenül attól, hogy a motor már lángolt, vagy kilőttek néhány rendszert/lövészt. De ez csak saját bénaságomnak tudható be, hogy a vadászkodás nem ment annyira:)
Minekét fajta videok jó, csak más más stílust képviselnek. -
Egy kis off:AI Migek elleni harc F-86-tal
-
Amúgy miből szűrzed le hogy én a te szóhasználatoddal élve erőltetném ezt az awc -t vagy mit? Jentkeztem volna? Nem rémlik:)
El szoktam olvasni mik történtek veletek de nem szoktam sem véleményezni sem semmit hozzáfűzni. Max szurlolok nektek. Másként nem érdekel. -
Szerintem elég világos volt az amit írtam de ha mem lett volna akkor rögtön a következő a válaszodra tett írásom a 63177 gondolom már érthetővé is tette. Ha nem hát sajnálom.
Mellesleg ugyanazok a szerencsétlenek repkednek átlagon is mint akiket l előttetek minap ugyan úgy 5-6 fővel:)
Amúgy én elhiszem hogy szívügyed a dolog de ha valami nyűgöd van azt ne rám vetítsd ki.:) Amúgy én sem minősítem a te szórakozásodat jelezném. -
Látszik,hogy erős front jön :) -
Aham, szóval a "vonatszimulátor", megy hogy "csak mennek jönnek" és ez tkp nem is harc, akkor ez még véletlenül sem fikázás volt, és csak az én korlátoltságomnak köszönhető, hogy ezt értettem belőle, meg egyébként is hogyhogy nem találom ki, hogy te -bár ezeket írtad- mégsem erre gondoltál, hanem csak valami mást is megnéztél volna. Világos. Hogy az atagot számra vettem, arra sincs mentség, egyszerűen -szintén a menthetetlen korlátoltságom miatt- gondoltam azt, hogy az atagos lemmingek halomra lövöldözése miatt lett oly magas az ingerküszöböd, hogy egy szimpla bombázó bevetés látványa már nem meríti ki a "harci bevetés" fogalmát, ami után csak javasolni próbáltam, hogy akkor talán ne is erőltesd, mert sem a swoc sem a awc nem az a küldetéssorozat, ahol ilyesmit látni fogsz. -
77pxdumbo #63185 Sürgősen rátok férne már egy jó kis közös sörözés :)) -
Amúgy meg én mint lelkes amatőr, csak az ATAG ra vagyok jó:)
Tudom,hogy az más szint amit ti csináltok ,és oda én kevés vagyok. Így jó? :)
-
Mi van????
Most mi a bajod? Kérdeztem valamit erre nekem esel.Lévén nem vagy korlátolt ,így reméltem csak kihámozod a kérdésem lényegét.Van e akció dúsabb felvétel is!!!!!!!Max annyit mondasz nem nincs,de majd csinálunk. Vegyél egy langyos fürdőt bakker. Hol mondtam én ,hogy szar?
Az meg már megbocsáss de ne foglalkoztasson téged ,hogy én mit csinálok .
Ha fusztrált vagy ahhoz nekem nem sok közöm van.
Eszem megáll.
-
zmok #63182 Így sokkal hangulatosabb, hogy lehet közben hallani rádiózást!