IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Drága barátom:)
Szó sincs arról,legalábbis részemről ,hogy osztályoznám a videókat. Főleg a sajátjaimat nem,tisztában vagyok vele,hogy azok kb úgy szarok ahogy vannak ,lévén nem értek hozzá ,meg türelmem sincs igazán. Az sem képezi vita tárgyát részemről,hogy mely bevetések az érdekesebbek ,kinek ez ,kinek az. Én pl inkább magam mászkálok ,szerintem az a biztos ,van aki meg jobban érzi magát egy nagyobb csapatban.
Nem is értem ,Tom minek kezdte el ezt erre a vonalra elterelni.
Én csak annyit kérdetem,hogy van e é olyan amiben lövik egymást ,(mert az engem jobban érdekelt volna) semmi többet . Tom ,hogy ebbe mit értett bele avval én nem tudok mit kezdeni Ismerhetne már,hogy nem szoktam köntörfalazni ha van valamiről véleményem azt nemes egyszerűséggel leírom,de ebben az esetben semmi ilyet nem tettem,talán kicsit tréfásra vettem a dolgot ,de szerintem sem sértő,sem degradáló nem voltam.
Tehát nekem semmi bajom nem volt a kérdéses videóval ,ezt azért szögezzük le! Csak uncsinak találtam egy kicsit. De most ez akkora baj?