IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Aham, szóval a "vonatszimulátor", megy hogy "csak mennek jönnek" és ez tkp nem is harc, akkor ez még véletlenül sem fikázás volt, és csak az én korlátoltságomnak köszönhető, hogy ezt értettem belőle, meg egyébként is hogyhogy nem találom ki, hogy te -bár ezeket írtad- mégsem erre gondoltál, hanem csak valami mást is megnéztél volna. Világos. Hogy az atagot számra vettem, arra sincs mentség, egyszerűen -szintén a menthetetlen korlátoltságom miatt- gondoltam azt, hogy az atagos lemmingek halomra lövöldözése miatt lett oly magas az ingerküszöböd, hogy egy szimpla bombázó bevetés látványa már nem meríti ki a "harci bevetés" fogalmát, ami után csak javasolni próbáltam, hogy akkor talán ne is erőltesd, mert sem a swoc sem a awc nem az a küldetéssorozat, ahol ilyesmit látni fogsz.