IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    A beállításaim szinte minden megmaradt talán csak egy- kettőt rakott máshova, viszont a joy-nál nem érzékeli, ha előre hátra vagy oldalra mozgatom, mikor megnézema beállításoknál a tengelyeket akkor mintha nem is élna a botom, csak néhány kapcsoló rajta. Igazad van megkérdezte, hogy a STEAM szinkronizációt letöltse a felhőböl vagy a gépemről töltse-e fel, én már nem tudom melyiket választottam és azóta van ez a szarság... elinditottam a játékot és akkor a képernyő bal szélén megjelent egy nagyobb szürke négyzet ezt valahogy sikerült eltüntetnem, de még most sem mmüködik a botom, azért írtam, hogy szerintem az infoablak beállításnál van valami mert a múltkor mikor ez történt, akkor ott valamit mintha levettem volna vagy kikapcsoltam és utánna rendbe jött minden. Azt hiszem de már én sem vagyok biztos benne. Elég elkeserítő, hogy ezzel a retek játékkal mindig van valami, pedig már kezdtem megkedvelni! A legszarabb az egészben, hogy ilyen problémáról nem hallott még senki!