IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Sziasztok!

Elnézést, hogy csak így írok, de csak "passzív" olvasója vagyok a fórumnak. (már nem nagyon repülök sem az il2-vel, sem a cloddal)
    A video témához, hozzászólva, nekem a Tom által belinkeltek jobban tetszenek, mint az egyéni párharcok videoi. Ezek olyan életszerűbbek, mint ahogy Tom írja. A csapatban nem mindíg az egyén a fontos, és inkább a célra koncentrálnak, fügetlebül attól, hogy mi lesz a bevetés végeredménye, mennyit lő le az ellenséges védelem belőlük. Lacéi is jók, de azok inkább oktató jellegűek (hogyan célozz, menőverek, stb).
    Lehet azért állnak közelebb hozzám Tom videoi, mivel főleg bombázni szerettem, a földi védelmet írtani. Így számomra elsődleges a cél kiiktatása volt, függetlenül attól, hogy a motor már lángolt, vagy kilőttek néhány rendszert/lövészt. De ez csak saját bénaságomnak tudható be, hogy a vadászkodás nem ment annyira:)
    Minekét fajta videok jó, csak más más stílust képviselnek.