91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Én egyet biztosra veszek. Pont egy hajszállal lesz jobban belemászva a motor buherálásban a BOB, mint a Clod. Meglátjátok. De nem lesz aku szim. az is biztos. Már ami a enine m. illeti.
  • VO101 tvr
    Bizony, bizony... A Clod-ban látszik, hogy a G50 kezelésére fordítottak fáradtságot. Az kellene legyen az alapszint a jövőben, hogy szimulátor legyen és ne céllövölde. Meg kelljen gondolni a refly-t, mert nem csak 2 gombot benyomunk és már repülünk is....
  • VO101Tom
    Itt a kulcsszó a "könnyítések" :). Robotpilóta, meg HUD, meg ikonok, satöbbi. De az alapjáték nem lesz bonyolultabb mint az Il-2. Azon meg már mit akarsz könnyíteni?
  • Her Laca
    Ahogy kibogarásztam egy raklap könnyítést is be lehet majd kapcsolni és a szerverek fogják megadni ,hogy milyen a nehézsége kb ugyan úgy mint a CLOD ban.De ha nem lehet minimum úgy állítgatni a dolgokat akkor is baxhatják felőlem mint már mondottam.
    A Clod ban sincs túlbonyolítva azt lássuk be.(mondjuk a G50 el azért jókat lehet gépészkedni,meg egynémely bomberrel) de ha csak Il2 szintjét hozzák 2013-14 ben akkor magukra vessenek.
  • VO101Tom
    Azt már rég tudni lehet, hogy gépkezelésben annyira lesz bonyolult a BoS, mint amennyire az il-2 volt. Klikkelhető kabin azért nem lesz sosem, mert a kritikus rendszereken kívül úgysem kezelhetsz mást (hogy nekik pontosan mik a kritikus rendszerek, az majd kiderül). Ez a video nem rossz egyébként, tetszenek a gép anyagai és a kabin is. De a táj nagyon steril, és ez az imbolygó kamera miatt a gép mozgását sem lehet látni (gyanítom az repül egyenesen mintha dróton húznák). Azt meg a War Thundernél látni lehet, hogy a grafika mellékes, ha egyébként a többi rész olyan amilyen. Ami bizakodásra ad okot, Jasonék azt írták elég nehéz vezetni a gépeket, kérdés persze nekik mennyi repült órájuk van :) Szal a kép továbbra is -finoman szólva- vegyes, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből.

Laca, az üzleti modellre azt írták, hogy még nem kidolgozott, a régi Il-2 rendszer és a ROF-os rendszert vegyítik valahogy. Amit biztosan nem vesznek át a RoF-ból, az a F2P, a Free to Play rendszer, hogy ingyen kapd meg a játékot egy-két géppel, a többit meg te válogatod ki, hogy mit veszel meg. Valszeg csomagok lesznek, mint a régi il-2-ben, ami tartalmazza a térképet, és a téképen használható alap típusokat (ergo megveszed mindet, ha kell ha nem), viszont kiegészítésekért, új típusokért fizetni kell. Na, ez még a másik, amire kíváncsi vagyok, mit adnak majd plusz pénzért? A német gépek Rüstsatz kiegészítése eléggé adja magát, ahogy a ruszki field modifications is. Több géppuska, vadászbombázóvá alakítás, jobb műszerek, más revi - ha a ROF-alapján nézzük, sanszos, hogy itt is ez lesz...
  • Her Laca
    El is ment a háztól igen gyorsan a ratyion:)
  • Her Laca
    Mert van választási lehetőségem,és akkor és úgy csinálom ahogy nekem tetszik,és nem kell online vásárolgatnom ha éppen kedvem szottyan kipróbálni valamit.
    Vedd úgy,hogy én ezt szoktam meg és a szokás nagy úr.
    Ha engem meg akarnak nyerni maguknak akkor ezt figyelembe kell venniük. Szerintem nem csak én vagyok ezzel így.
  • Papa01 #65854
    Hát-hát, ahogyan olvastam a véleményed, eléggé korlátozva voltál a Clod-ban! :)) Kék csíkok, stb. :))
  • Papa01 #65853
    De Laca! :)

Oké benne van az összes gép..tegyük fel. De valójában egy rakat géppel, nem vagy minimálisan repülsz.. Tehát csak az a tudat, h megvan, tölt el örömmel.. Akkor meg minek? :)

Természetesen tiszteletben tartom a véleményed! :)
  • Her Laca
    Na ja ,de ott ha kiadom érte a korpát akkor nem vagyok korlátozva:)
    Tényleg na az milyen lenne,megveszed a VGA-t aztán ha húzni akarod akkor fizess valamennyit még,hogy elérhetővé váljon a lehetőség:)

• Her Laca
    Papa:)
    ÉN NEM ROF ozom ,mert bojkottálom :) Az alant leírtak miatt:) is.
    Meg nem is tetszik.
    Meg amúgy sem.:)
    Már le is töröltem a gépemről:) és fel nem teszem még egyszer.

"Csak a szokásos példát mondom.. :) Akcióban megveszi a RoF:ICE 7,99$-ért abban van egy rahedli gép."

Engem nem érdekel ,hogy abban van egy rahedli.
    Én azt szeressem,hogy megveszek valamit akkor korlátozás nélkül használhassam. Ha ez így lesz a BOS nál akkor nem érdekel mennyibe fáj megveszem (persze ésszerű határok azért vannak),ha csinálnak új térképet új gépekkel akkor azért sem sajnálom a lét ,ha nem így lesz akkor felőlem rájuk is rohadhat.
    Én így állok hozzá,és ezen álláspontomban semmi nem ingathat meg:)
    Lexarom az üzletpolitikájukat.
    A ROF idejét nem lehet hasonlítani a II. VH hoz azért.

• VO101 tvr
    A 200e ft-os videokártyákat bezzeg megveszed próbálgatni. A SpitII-re meg sajnálnád a lóvét?
  • Papa01 #65849
    "Én annó megvettem qrva sok pénzért,erre most ugyanazt amiért nekem fizetnem kellett ingyen adják. De ez csak egy dolog,mert ok kell a közönséget toborozni."

Ez kb, olyan mint a VGA megveszem jó drágán pár év múlva töredékét éri.. sajnos ez ilyen.. :)

"Ha valaki online játszik állandóan,és mondjuk fiatal,éppen nincs pénze akkor hátrányban van azzal akinek nem probléma megvenni mindig a legújabb fejlesztéseket."

Csak a szokásos példát mondom.. :) Akcióban megveszi a RoF:ICE 7,99$-ért abban van egy rahedli gép... Simán eredményes tud lenni. A másik, meg szerintem, nem a lőszerszámlálótól vagy az Aldiss célzókészüléktől lesz valaki jó pilóta.. Ezt Te tudod a legjobban. :) Ezek inkább "feeling"-es dolgok, és komoly előnyre nem tesz szert vele az illető.

Értem én, h úgy érzed, h lehúznak, de valahol nem biztos (a mai világban!!) h egy önálló program hosszútávon bevételt hoz.

De leginkább az lep meg, h írtad, hogy ezek miatt nem RoF-ozol... De ha már megvetted, és tetszik, miért nem adsz neki esélyt? :)

Mi pl, mindig megbeszéljük milyen technikával repülünk.. így teljesen egyelőek az esélyek... (Bár hangsúlyozom, szerintem leginkább pilóta kérdés.) Bár az tény, h a korszak gépének különbségeit áthidalni nem igazán lehet. Pl Camel - Alba. (egyedül).

Most egytől repülünk egy picit, ha van kedved gyere! :)
  • Her Laca
    Helyes!
  • mijki
    Mi tegnap is és ma is Mesterrel a Dagály strandot védtük. :)
  • Her Laca
    Papa:) Én annó megvettem qrva sok pénzért,erre most ugyanazt amiért nekem fizetnem kellett ingyen adják. De ez csak egy dolog,mert ok kell a közönséget toborozni.
    Ha valaki online játszik állandóan,és mondjuk fiatal,éppen nincs pénze akkor hátrányban van azzal akinek nem probléma megvenni mindig a legújabb fejlesztéseket.
    Adott egy kor egy térkép akkor legyen ott minden gép elérhető és kész.
    Jön egy új térkép ,új gépekkel,akkor adják a csomagot készen pénzért. Ez a tiszta.
    Akinek kell összespórolja egyszer és játszik,nem pedig azon vakaródzik,hogy most vegyek ezt vagy azt,ráadásul amíg ki nem próbálod addig nem is biztos,hogy te avval a géppel sokat akarsz repülni.
    Ez olyan ,hogy a CLOD ban meg kéne vennem a Spit IIa-t (amivel félévente repülök egyszer ) mert ki akarom próbálni.
    De nem vitázom. Nektek megfelel ez az üzletpolitika,nekem nem,és ahogy ismerem az IL2 vel és a Cloddal játszókat ,ők sem lelkesednek ezért annyira.
    De amint olvasom ,csak csináltak valamiféle felmérést és lassan arra felé tendálnak az elképzelések ami nekünk is tetszik.
  • Papa01 #65845
    Nem akarom előröl kezdeni ezt a vitát, főleg ebben a topic-ban, de szerintem eltúlzod ezeket a dolgokat.. :)

Egyszeri, minimális pénzért teljes értékű RoF-os lehet az aki szeretne... :)

De tényleg bocsi az OFF-ért! :)
  • Her Laca
    Na ja. Gondolom ki lesz adva az alap játék ,és megfelelő időközönként adnak ki hozzá új térképet ,gépeket,mint annó. Nekem ez szimpatikusabb,mint hogy a pénztálca határozza meg a játékot,mert minden szarért fizetni kell.
    Kérjék meg az árát egyszer és slussz ,de akkor legyen benne minden aminek benne kell lennie.Én ezért nem is roffozok többek közt.
  • sakkay
    Azért kérdezem.
  • VO101 tvr
    Gond nyilván nincs vele. De sokat nem mutatott a video. Nagy következtetéseket ebből levonni...
  • sakkay
    Őszintén..mi a gond vele?
  • Solt
  • Willenbrock
    Szép,ezek a ruszki gépek egyre jobban tetszenek.
  • Willenbrock
    Én is legény voltam a gáton Komáromnál,úgy néz ki legyőztük a vizet és nem jön már ki,Orbánt meg pont elkerültem.
  • VO101 tvr
    Nem az a lényeg, hogy miként, hanem hogy a tervezett bevétel így vagy úgy meglegyen.
  • Vogel
    Hát engem nem győzött meg a videó, de biztos jobb mint egy újratextúrázott il-2 (bár sztem a modok megütik ezt). Télleg, miben nyújt többet? :)
  • Vogel
    Hát mondjuk az il-2 skin eléggé steril, láttam már jobbat.
  • Her Laca
    Viszont érdekes,hogy ahogy kivettem a szövegből kezdenek lemondani a fizetős gépekről. Dobozosban benne lesz ami kell.
    Hiába az Il2 es közösség az nem ugyan az mint a Rof os. Úgy látszik rájönnek ők is.
  • Her Laca
    Tudom:)Lock On ban is van. De VH-s szimben még nem láttam.
  • repvez
    A falcon 4.0 BMS már vagy 5éve használja a karcos kabint
  • Her Laca
    Aszonták nem lesz klikkelhető kabin.
    Majd meglássuk mit csinálnak belőle,én még mindig szkeptikus vagyok .
    Amúgy ne legyen igazam.
  • sakkay
    Nagyon nagyon remélem, hogy megcsinálják. Nyomatni kell a fórumon az igényt, aztán meglesz az is..amúgy a karcos dolog engem is nagyon megfogott, szinte minden jó felbontású videón(igazi repülésnél) feltűnt mint létező effekt.
  • Her Laca
    Még nem is rossz ,mondhatnám,tetszik,hogy karcos plexi. A kapcsolgatható kabin nagyon kéne az az igazság.Amúgy tiszta CLOd úgy első blikkre.
  • Her Laca
    A lófaxt. Még mindig a G940.
    Mostanában cserélgettem a VGA kat ide oda,meg a 780 ra tettem félre a korpát,úgyhogy a warthogot még hanyagolom. Meg végül is most jó lett a logi,hogy kicseréltem megfelelő kábelekre a dolgokat. Mondjuk ráment egy jó fél napom .
  • artivizsla #65827
    Egy kis összehasonlítás a régi IL2-vel :

• artivizsla #65826
    Kávé mellé.

1.

2.

http://www.pewteraircraft.com/STRUCKOFF/DIORAMAS/GALLANDS%20ZIRKUS/GALLAND-ZIRKUS-4.jpg
  • sakkay
    Huh ez nagyon állat!!!!!
  • lala42
    Vagy GÓBÉ, vagy IS-28 B-2
  • VO101 tvr
    Fasza videó.
    Viszont milyen joy-nak ragad a lőbillentyűje? Már a Warthog?
  • Zpogi
    Íme az első videó a Battle of Stalingrad-ról:https://docs.google.com/file/d/0B8XsLHaG5Q2sa2VKWjl4TlpGMGM/edit?pli=1