IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Papa01 #65849
    "Én annó megvettem qrva sok pénzért,erre most ugyanazt amiért nekem fizetnem kellett ingyen adják. De ez csak egy dolog,mert ok kell a közönséget toborozni."

Ez kb, olyan mint a VGA megveszem jó drágán pár év múlva töredékét éri.. sajnos ez ilyen.. :)

"Ha valaki online játszik állandóan,és mondjuk fiatal,éppen nincs pénze akkor hátrányban van azzal akinek nem probléma megvenni mindig a legújabb fejlesztéseket."

Csak a szokásos példát mondom.. :) Akcióban megveszi a RoF:ICE 7,99$-ért abban van egy rahedli gép... Simán eredményes tud lenni. A másik, meg szerintem, nem a lőszerszámlálótól vagy az Aldiss célzókészüléktől lesz valaki jó pilóta.. Ezt Te tudod a legjobban. :) Ezek inkább "feeling"-es dolgok, és komoly előnyre nem tesz szert vele az illető.

Értem én, h úgy érzed, h lehúznak, de valahol nem biztos (a mai világban!!) h egy önálló program hosszútávon bevételt hoz.

De leginkább az lep meg, h írtad, hogy ezek miatt nem RoF-ozol... De ha már megvetted, és tetszik, miért nem adsz neki esélyt? :)

Mi pl, mindig megbeszéljük milyen technikával repülünk.. így teljesen egyelőek az esélyek... (Bár hangsúlyozom, szerintem leginkább pilóta kérdés.) Bár az tény, h a korszak gépének különbségeit áthidalni nem igazán lehet. Pl Camel - Alba. (egyedül).

Most egytől repülünk egy picit, ha van kedved gyere! :)