IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Papa:) Én annó megvettem qrva sok pénzért,erre most ugyanazt amiért nekem fizetnem kellett ingyen adják. De ez csak egy dolog,mert ok kell a közönséget toborozni.
Ha valaki online játszik állandóan,és mondjuk fiatal,éppen nincs pénze akkor hátrányban van azzal akinek nem probléma megvenni mindig a legújabb fejlesztéseket.
Adott egy kor egy térkép akkor legyen ott minden gép elérhető és kész.
Jön egy új térkép ,új gépekkel,akkor adják a csomagot készen pénzért. Ez a tiszta.
Akinek kell összespórolja egyszer és játszik,nem pedig azon vakaródzik,hogy most vegyek ezt vagy azt,ráadásul amíg ki nem próbálod addig nem is biztos,hogy te avval a géppel sokat akarsz repülni.
Ez olyan ,hogy a CLOD ban meg kéne vennem a Spit IIa-t (amivel félévente repülök egyszer ) mert ki akarom próbálni.
De nem vitázom. Nektek megfelel ez az üzletpolitika,nekem nem,és ahogy ismerem az IL2 vel és a Cloddal játszókat ,ők sem lelkesednek ezért annyira.
De amint olvasom ,csak csináltak valamiféle felmérést és lassan arra felé tendálnak az elképzelések ami nekünk is tetszik.