IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Azt már rég tudni lehet, hogy gépkezelésben annyira lesz bonyolult a BoS, mint amennyire az il-2 volt. Klikkelhető kabin azért nem lesz sosem, mert a kritikus rendszereken kívül úgysem kezelhetsz mást (hogy nekik pontosan mik a kritikus rendszerek, az majd kiderül). Ez a video nem rossz egyébként, tetszenek a gép anyagai és a kabin is. De a táj nagyon steril, és ez az imbolygó kamera miatt a gép mozgását sem lehet látni (gyanítom az repül egyenesen mintha dróton húznák). Azt meg a War Thundernél látni lehet, hogy a grafika mellékes, ha egyébként a többi rész olyan amilyen. Ami bizakodásra ad okot, Jasonék azt írták elég nehéz vezetni a gépeket, kérdés persze nekik mennyi repült órájuk van :) Szal a kép továbbra is -finoman szólva- vegyes, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből.

Laca, az üzleti modellre azt írták, hogy még nem kidolgozott, a régi Il-2 rendszer és a ROF-os rendszert vegyítik valahogy. Amit biztosan nem vesznek át a RoF-ból, az a F2P, a Free to Play rendszer, hogy ingyen kapd meg a játékot egy-két géppel, a többit meg te válogatod ki, hogy mit veszel meg. Valszeg csomagok lesznek, mint a régi il-2-ben, ami tartalmazza a térképet, és a téképen használható alap típusokat (ergo megveszed mindet, ha kell ha nem), viszont kiegészítésekért, új típusokért fizetni kell. Na, ez még a másik, amire kíváncsi vagyok, mit adnak majd plusz pénzért? A német gépek Rüstsatz kiegészítése eléggé adja magát, ahogy a ruszki field modifications is. Több géppuska, vadászbombázóvá alakítás, jobb műszerek, más revi - ha a ROF-alapján nézzük, sanszos, hogy itt is ez lesz...