91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101 tvr
    Fogalmam sincs mennyit adtak el eddig.
    De van egy olyan érzésem, hogy akit nagyon érdekelt és nem nézte az anyagiakat, az már költött. Aki eddig nem vette meg, azok ki tudja meddig fognak kivárni....
    Nyilván a "hivatalos kiadáskor" is lesz felfutása az eladásoknak. Nagy marketing felhajtás lesz.
  • Her Laca
    Nem hinném,hogy rettenetes árbevételt tudtak elkönyvelni azért. Mennyien vehették meg?
  • VO101 tvr
    Aki meg akarta venni, az már megvette. A tervezhető bevételük jelentős részét már bezsákolták. Nem kell kapkodniuk...
  • Her Laca
    Na mielőtt meghatódnál:))) 3*7 fujj:) ez a véleményem.
  • sakkay
    Egyetértek. Régóta mondom-nekik csak egy út van. Kérdés rájöttek-e. Szerintem amúgy kapisgálják.
  • Her Laca
    Én az égésről beszélek. A nyomjelzők azok szerintem lehetnének egy kicsit mások ,de végül is nem akkora problem az.
    Különben majd kiderül ,mennyi idejük is van még? Aztán vagy kirúgja őket az 1C vagy csodát tesznek,mert a lé a tét ott is:))
    Ha Vér estvánok nem hoznak annyit amit remélnek ,akkor csak a keményvonalasokban bízhatnak majd. Márpedig egy hófödte síkságért és 6-8 repülhető gépért én nem hiszem,hogy Vér Pityuk kipattintanak 20 lepedőt ,vagy ennek megfelelő dodót:) + majd az aprót
  • sakkay
    Azért vigyázni kell ezzel is, mert nem felejtem el azt , hogy régen valaki kukacos' nyomjelzőt keresett a szimekben mert szerinte az reális...aztán elmagyaráztam neki, hogy egyéb okok miatti érzékcsalódás. Szóval a kamera felvételeket is a helyén kell kezelni. pl sokszor slow motion a videó, és nemegyszer nagyítva van. Ami egyben azt is okozza, hogy legtöbb esetben nem jól látjuk a nyomjelző füst csíkját'. A fekete fehér torzításról és feljavításról nem is beszélve.
  • Her Laca
    Én korabeli felvételeken azért nem ezt látom. Max a japó gépek játszottak fáklyát ekkora arányban. De tök mind1 az egész ,ez nem oszt nem szoroz ,itt a lényeg majd az lesz amit alant megfogalmaztam. Együtt lehet ezekkel így is élni,de !!
  • sakkay
    Pont ez az. Nagyon úgy néz ki, hogy maga a tűz gyulladás(találat esetén) a gépeken, az így reális. Az hogy ez nem végzetes, és 20 különböző lehetősége van az másik kérdés. Bár pl. nagy sebességgel itt is el lehet oltani. Csak a pilóta 15 sec alatt meghal és ez nem opcionális-na ez baj. A füst kérdés. Nem az a baj milyen vastag, mert olyan is volt..hanem csak vastag van. Na jó nem de két fajta ami kevés.
  • feca1229
    Mintha úgy rémlene, hogy Tom is azt írta a puma forumon, hogy meglött gépek többsége az kigyulladt, és a CLODban is így akarják majd vagy már így van. Itt nem is a za baj ha néha pár sorozat, de csak néha, pár sorozat és kigyullad, de a BOSban ez állandó, és szinte mindig így van! Ami inkább engem jobban zavar, aza megsérült gépekből aza kurva vastag füst, szerintem biztos nem ilyen volt minden estben, de itt minden esetben ilyen. Ahogy egyszer már írtam a CLODé az jobban tetszik, azok a kis vékony folyások, csíkok, és füstöl vastagon is ha kell! De nem minden esetben. Én a BOSbabn ezt kicsit túlzónak tartom! Érdekes mert a ROFban viszont pedig nagyon jól néz ki, mind a füst és a láng is!
    De ez csak az én véleményem.
  • sakkay
    Így van ezt írtam is az elején. De valahogy soknak tűnt az égő gép, mivel ilyet nem láttam még szimben. Erre itt vannak a hivatalos adatok. Mondjuk visszagondoltam Tobakra kb. ugyan ilyen arányt írt.
    Érdekes.
  • Her Laca
    Csak amíg ott nem ritkán televerted az összes lőszereddel,addig itt egy kósza acélmagvas is kigyújtja.Mert azt ne mond ,hogy ebben a libegésben te vagy én vagy akárki egy jól ülő sorozatot tud abszolválni az enemibe. Jó ha néhány skuló odatalál.
  • sakkay
    A BOS-ban ugye túl hamar sérülnek a gépek. Legalábbis úgy hiszem. Na most azt hittem eddig, hogy-bár azt még most is úgy gondolom hogy, túl hamar kigyulladnak-nem reális az, amilyen számban(kb minden 3-4-ik gép) gyulladnak ki a gépek, ha lelövik őket.
    Erre olvasok egy adatokkal teli könyvet a témában, (főleg a sérülések és lelövése körülményeit elemzi a könyv) és pont ilyen az arány. Vagy ha lehet még durvább.
    12 nap májusban a címe 1940 ny. hadjárat. Pedig azok nem is orosz papír' gépek voltak. Habár az ottani hurikánok jó része még vászon borítással volt.
  • Solt
    Igen, amióta nincs magyar mentalitás topik, azóta marad az NWO, mert sok régi arc ott gyülekezett a mentalitás topik bezárása után. Sokszor szóba jöttek magyar vonatkozású dolgok ( történelem, Szent Korona ), és azokról szívesen beszélgettem ott, bár mostanra már nagyon megkopott a topik fénye, sokan csak trollkodni járnak oda.

A gyíkemberes, "kemtréles" rész engem nem érdekel, azokon tovább lapozok. :)
  • PhantomAss
    te látogatod az NWO topikot?
    az az egész már maga egy hatalmas felkiáltójel
    már bocsánat ha megbántalak vele, nem szándékom, de én csak röhögni járok oda ha rossz napom van
  • Papa01 #76609
    Hagyd el szerintem... nem éri meg. :)
  • Solt
    Nem kell, megoldom én, csak bassza az igazságérzetem, és kicsit kezdek befeszülni arra, hogy annyi tisztesség sincs bennük, hogy reagáljanak... szívesen megcsavarnám az orrát egy ilyen kis kockának.... :)
  • Solt
    Az NWO és a Magyar őstörténelem csoportban van pár troll, aki gerjeszti a feszültséget, majd rohan árulkodni, az egyik kis nyomi moderátor meg vevő erre, és elkezdett szelektíven igazságot szolgáltatni... kitalálja, hogy amit írsz az off ( csak nekem, meg még pár embernek ), és adja a büntető pontot... a moderátor topikban rákérdeztem erre, nem válaszol, de újabb büntető pont a jutalom! :D

Panaszt tettem ellene, de a korrekt SG.hu brigádtól még csak válaszra sem méltatnak... :) Tőlem egy büdös fillért nem látnak többet az fix.
  • Her Laca
    Írjunk petíciót?
  • Papa01 #76605
    Mi történt? :(
  • Solt
    Egy hatalomtól megrészegült kis taknyos szórakozik velem... :)

Leon csak HG, nem moderátor... :(
  • Her Laca
    Mi a retek ez a 3 azaz HÁROM ,pontosabban három felkiáltó jeled?
    Amúgy ja. Leon:))
    Összevitatkoztál netán?:))
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.18. 13:32:21
  • Solt
    Urak!

Ismer valaki innen egy normális moderátort?
  • Her Laca
    Ezen lehidaltam!
  • sakkay
    Na megérkezett az érdek képviselet.
    A BOS fórum, bár tényleg sok a-jajIstenemmilyenfasza-hozzászólás, bizony az már a régmúlt, hogy lehordják azt aki építő kritikát mond. És eddig minden! kritikára jött javítás. Mármint tényleges. Az , hogy ez bizonyos esetben ez még nem elég, az egy dolog. De bizony a készítők nagyon is figyelik a fórum sirámokat. És néha hisztiznek is, de alapvetően igyekeznek. Én most egy hangya faxnyival bizakodóbb vagyok, mint egy jó hónapja, de most is még csak azt tudom mondani, meglátjuk. A fórum pörög, és minden hibára azonnal felhívják a figyelmet. Az egy másik dolog, hogy kurvára szorítja őket az idő.
  • Her Laca
    Megjelenik oszt kb 1-2 hónap múlva adják feléért,majd fél év és inygyé letölthető lesz az alap. Kb én ez jósolom .
    Most lehúzzák a lét azokról akikről lehet ,aztán ha majd megáll a dolog mint a szeg majd ócsósítanak.
  • PhantomAss
    az árazást én sem értem, nagyon húzós..nem is emléxem mikor láttam utoljára 20e ft-os játékot
    általában a nagyon felkapott játékok gyűjtői kiadása szokott ekörül lenni, de azokhoz van is tartalom, itt egyszerüen elszaladt velük a ló
  • Nohab

"1944. június 13. Egy sörgyár több hordó sört ajánlott fel a harcoló alakulatoknak, amiket a Spitfire-ek szárnyuk alá rögzítve szállítottak le."
  • Willenbrock
    Hm, két kézzel markolja a botot :)
  • Her Laca
    Nincs itt semmi vita. A készülő játék olyan amilyen , azon "hiányosságokat " amiket itt előhozunk még akár el is lehetne felejteni ,végül is játszható a dolog meg még szép is. Elmondom én mi az én véleményem ennek a jövőjével kapcsolatban.
    Ha a multi rész olyan lesz mint a ROF ban (nagyon erre hajaz) akkor felőlem adhatják ingyé is nem fog kelleni,de gyanítom hamar megunják a többiek is. Kérdés még ,hogy lesz e 100+ fő amit elbír egy szerver.
    A másik dolog az az egyensúly hiánya,ez a gépekre értendő,az meg mint már itt többen rávilágítottak a korszak választás.
    A német gépek fölénye nyomasztó,ha kialakulna egy online war ,kérdés,hogy lenne e elég pilóta a veres oldalon,lévén senki sem szeret célt repülni.Talán ez a legnagyobb kérdőjel a számomra.
    A harmadik meg az ár és az üzletpolitika. 20 ezres a játék. Ki fog ezért ennyit kiadni? + aztán a további gépekért valamennyit?
    Repültem vele mondjuk 10x abból multi volt tán 3 . És semmi ingerenciám ismét kipróbálni! Nincs benne semmi új (na jó a felhőzet és az időjárás az tényleg remek) azon kívül semmi inspiráló.
  • GaBika6
    Jaja, THX! DCS fan vagyok, de a DCS is több sebből vérzik valjuk be! A részletességével messze a legjobb, mert hozzá képest Clod is arkád a kapcsolgatható fülke miatt, de a sérülés megjelenítése nem az igazi. A netkódot hagyjuk. Annyira szar hogy már régóta kiábrándult ez miatt sok játékos. Valaha jó lesz-e, nem tudni sajnos... ÉVEK alatt nem változott, sőt rosszabb lett!!! Beharangoztak DCS-ben is már sok mindent, EDE-nek hinni nem lehet!!! Bos-ban láttam a fényt az elején és persze korai még lehúzni, de ha nem engedik a modolását, akkor nagy baj lesz sztem! Azért gondoltam hogy csapkodjuk őket, mivel én tényleg szimulátornak hittem mikor megvettem. Ha még nem késő menjenek a jó irányba.
    Mentem is egy próbakört az előbb és tudom csúnya dolog, de hihetetlen hogy az ellenséges kiugrott ejtőernyős pilótát lelőttem. Tudom alapjaiban véve nem a fő vonala kell hogy legyen a játéknak, de azért úgy gondolom, hogy figyelemre méltó változás szimulátorok terén, valamint a fákkal való ütközés is az.
    Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.08.17. 23:37:59
  • feca1229
    Szerintem valami biztos eljut nem feltétlenűl erről az oldalról, de biztos hallják, látják, hogy mi megy a többi forum oldalon, mind a fikázás terén mind pedig az ajnározás terén!
    Itt inkább a gond, hogy nekik van egy koncepciójuk, ami nem feltétlenül találkozik, a számukra a "világ legjobb szimnek" aposztrofált játékukkal, és ezen nehezen tudnak javitani, vagy nem tudnak, mert technikailag nincs meg a feltétel, itt most arra értem, hogy látod nem a CLODot vitték tovább hanem a sajátjukat erőltetik, érthető számukra ez a legbiztonságosabb ! Nekik most ez a legegyszerűbb, hogy alakitgatják aztán menetközben majd látják, hogy mi hoz nekik nagyobb profitot, az egyszerű full gagyi WT, (ha valaki ezzel játszik nem akartam megbántani, vagy lehúzni), vagy a komolyabb DCS vonal, hogy minden biz-bazt állitok a gépen, tán még a tökömet is megtudom vakarni!
    Nekem úgy tünik, hogy ezen a fórumon jobban bejön az embereknek a komplexebb irányitás mint a rátolod és repül! Persze ezen messze túl van a BOS is, csak a 777-nél hajlamosak rá hogy a játékosok nem sírnak folyamatosan akkor képesek nagyon leegyszerűsíteni a dolgokat azzal a címmel, hogy minek más hiszen erre van igény! Tehát biztos lehetne itt kurva jó dolgokat is csinálni, csak itt most szerintem próbálnak a minél kisebb erőráforditással minél nagyobb profitot termelni! Csak lehet már rájöttek, hogy ez azért mégsem ilyen egyszerű, hogy azt eszed amit kapsz, és ennyi, minden estre ha nézed a hivatalos forumot ott többnek jön be mint, ahánynak nem, aki pedig hangot ad a nem tetszésének, azt pedig lehurrogják, hogy hálátlan, és tele van negatív enegiával! Na meg persze ott van a határídő, ugye egy hónap és felkell(enne) mutani a kész játékot, most talán 63% on áll! Képzeld csak el 8-9 hónap alatt eljutottak idáig, és most egy hónap alatt a hiányzó 37 % fasza mi...
    biztos, hogy Ők is látják, hogy mit kellenne, vagy milyenek kell lennie, de egy biztos az igazi jó szim az egy réteg játék, aránylag kevés felhasználóval ha megnézed a többi PC game hez képest, és mindenkinek ugye nem tudnak a kedvére tenni!
    Nekem is megvan a BOS hazudnék ha azt mondanám, hogy ezt a lovat akartam, most már így utólag, mert én azt hittem, hogy a CLODos vonalat viszik tovább, de már látjuk, hogy nem. Mindenesetre nem érzem magam átbaszva vannak negatív és vannak pozitiv dolgok is, Attól függetlenűl még magában hordozza a lehetősége, hogy egy jó szim legyen! csak ahogy az előbb is írtam akik komoly szimet akarnak azok vannak kevesebben! Én legalábbis így látom! Én úgy gondolom, hogy a BOS a WT és a DCS közé fog illeszkedni, a WT hez képest közelebb áll a szimekhez, és ugye az a piac tökéletesen működik, tehát oda nem fog tudni betörni, a DCS nél meghát ugye azért jócskán elkell tölteni pár órát a gépek vezérlésének a megismerésével!
    Ki tudja mit hoz a jövő.

Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.08.17. 23:12:56
  • GaBika6
    Visszaolvastam a fórumot és azt kérdem, hogy amiről itt vita folyik a hivatalos fórumra is eljut? Mert nagyban elősegítené a BOS alakulását! És félretéve a "színek" háborúját ez mindannyiunk érdeke... ( Jó szimulátorból sosem elég, mint ahogy jó farmernadrágból is anno jó lett volna többféle márka) Tökömet érdekli kinek nagyobb a f...a Csinálják meg normálisan, amíg tudunk nyomást gyakorolni rájuk az eladások miatt sztem... De javítsatok ki ha tévedek!
  • Her Laca
    Repülni? Drága testvírem :) nem őrültem én meg.. Hol a nyakamba ,hol a seggembe lenne minden ami alul felül kijött egy olyan reppenésnél amit ez a csajszi művel:)
  • Sidewinder
    Augusztus 30-ig láthatod repülni Szegeden, vagy Matkópusztán. Aug 18-tól kezdve már elméletileg mindenki Matkópusztán fog edzeni,mert az már hivatalos edzőnap..Aláírást is szívesen ad, egy ismerősöm már szerzett tőle Szegeden. Repülni nem hiszem,hogy elvisz, mert a Szuhoj amivel repül az csak egyszemélyes :)
  • Her Laca
    Ezt a csajszit csipázom!
  • Sidewinder
  • Sidewinder
  • Sidewinder
    Augusztus 23-tól 30-ig a Kecskemét melletti Matkópusztai repülőtéren rendezik meg a 19. Műrepülő Európa- bajnokságot.
    A bajnokságot az unlimited kategória versenyzői számára rendezik, ez a legmagasabb kategóriának számít a műrepülésben.
    Magyarországon két éve rendezték Nyíregyházán, az utánpótlás (Advanced) műrepülő VB-t.
    Magyarországot Veres Zoltán, Illés Tamás és Ábrányi Tamás fogja képviselni. Külföldről pedig itt lesz a motoros műrepülés elitje, például a hétszeres világbajnok Szvetlana Kapanyina is, aki már Szegeden van, és ha kész a Szuhoj, akkor ott fog vele edzeni.
    A spanyol csapat is megérkezett már, a Kiskőrösi repülőtéren edzenek.
    Akit érdekel a műrepülés annak mindenképp érdemes ellátogatnia majd Matkópusztára.
    hivatalos honlap

• Her Laca
    Nem kell:) Ott vannak a videók amit csináltam azokon is tisztán látszanak (azaz alig) az említettek:))))