IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jaja, THX! DCS fan vagyok, de a DCS is több sebből vérzik valjuk be! A részletességével messze a legjobb, mert hozzá képest Clod is arkád a kapcsolgatható fülke miatt, de a sérülés megjelenítése nem az igazi. A netkódot hagyjuk. Annyira szar hogy már régóta kiábrándult ez miatt sok játékos. Valaha jó lesz-e, nem tudni sajnos... ÉVEK alatt nem változott, sőt rosszabb lett!!! Beharangoztak DCS-ben is már sok mindent, EDE-nek hinni nem lehet!!! Bos-ban láttam a fényt az elején és persze korai még lehúzni, de ha nem engedik a modolását, akkor nagy baj lesz sztem! Azért gondoltam hogy csapkodjuk őket, mivel én tényleg szimulátornak hittem mikor megvettem. Ha még nem késő menjenek a jó irányba.
Mentem is egy próbakört az előbb és tudom csúnya dolog, de hihetetlen hogy az ellenséges kiugrott ejtőernyős pilótát lelőttem. Tudom alapjaiban véve nem a fő vonala kell hogy legyen a játéknak, de azért úgy gondolom, hogy figyelemre méltó változás szimulátorok terén, valamint a fákkal való ütközés is az.
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.08.17. 23:37:59