IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nincs itt semmi vita. A készülő játék olyan amilyen , azon "hiányosságokat " amiket itt előhozunk még akár el is lehetne felejteni ,végül is játszható a dolog meg még szép is. Elmondom én mi az én véleményem ennek a jövőjével kapcsolatban.
    Ha a multi rész olyan lesz mint a ROF ban (nagyon erre hajaz) akkor felőlem adhatják ingyé is nem fog kelleni,de gyanítom hamar megunják a többiek is. Kérdés még ,hogy lesz e 100+ fő amit elbír egy szerver.
    A másik dolog az az egyensúly hiánya,ez a gépekre értendő,az meg mint már itt többen rávilágítottak a korszak választás.
    A német gépek fölénye nyomasztó,ha kialakulna egy online war ,kérdés,hogy lenne e elég pilóta a veres oldalon,lévén senki sem szeret célt repülni.Talán ez a legnagyobb kérdőjel a számomra.
    A harmadik meg az ár és az üzletpolitika. 20 ezres a játék. Ki fog ezért ennyit kiadni? + aztán a további gépekért valamennyit?
    Repültem vele mondjuk 10x abból multi volt tán 3 . És semmi ingerenciám ismét kipróbálni! Nincs benne semmi új (na jó a felhőzet és az időjárás az tényleg remek) azon kívül semmi inspiráló.