IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Szerintem valami biztos eljut nem feltétlenűl erről az oldalról, de biztos hallják, látják, hogy mi megy a többi forum oldalon, mind a fikázás terén mind pedig az ajnározás terén!
    Itt inkább a gond, hogy nekik van egy koncepciójuk, ami nem feltétlenül találkozik, a számukra a "világ legjobb szimnek" aposztrofált játékukkal, és ezen nehezen tudnak javitani, vagy nem tudnak, mert technikailag nincs meg a feltétel, itt most arra értem, hogy látod nem a CLODot vitték tovább hanem a sajátjukat erőltetik, érthető számukra ez a legbiztonságosabb ! Nekik most ez a legegyszerűbb, hogy alakitgatják aztán menetközben majd látják, hogy mi hoz nekik nagyobb profitot, az egyszerű full gagyi WT, (ha valaki ezzel játszik nem akartam megbántani, vagy lehúzni), vagy a komolyabb DCS vonal, hogy minden biz-bazt állitok a gépen, tán még a tökömet is megtudom vakarni!
    Nekem úgy tünik, hogy ezen a fórumon jobban bejön az embereknek a komplexebb irányitás mint a rátolod és repül! Persze ezen messze túl van a BOS is, csak a 777-nél hajlamosak rá hogy a játékosok nem sírnak folyamatosan akkor képesek nagyon leegyszerűsíteni a dolgokat azzal a címmel, hogy minek más hiszen erre van igény! Tehát biztos lehetne itt kurva jó dolgokat is csinálni, csak itt most szerintem próbálnak a minél kisebb erőráforditással minél nagyobb profitot termelni! Csak lehet már rájöttek, hogy ez azért mégsem ilyen egyszerű, hogy azt eszed amit kapsz, és ennyi, minden estre ha nézed a hivatalos forumot ott többnek jön be mint, ahánynak nem, aki pedig hangot ad a nem tetszésének, azt pedig lehurrogják, hogy hálátlan, és tele van negatív enegiával! Na meg persze ott van a határídő, ugye egy hónap és felkell(enne) mutani a kész játékot, most talán 63% on áll! Képzeld csak el 8-9 hónap alatt eljutottak idáig, és most egy hónap alatt a hiányzó 37 % fasza mi...
    biztos, hogy Ők is látják, hogy mit kellenne, vagy milyenek kell lennie, de egy biztos az igazi jó szim az egy réteg játék, aránylag kevés felhasználóval ha megnézed a többi PC game hez képest, és mindenkinek ugye nem tudnak a kedvére tenni!
    Nekem is megvan a BOS hazudnék ha azt mondanám, hogy ezt a lovat akartam, most már így utólag, mert én azt hittem, hogy a CLODos vonalat viszik tovább, de már látjuk, hogy nem. Mindenesetre nem érzem magam átbaszva vannak negatív és vannak pozitiv dolgok is, Attól függetlenűl még magában hordozza a lehetősége, hogy egy jó szim legyen! csak ahogy az előbb is írtam akik komoly szimet akarnak azok vannak kevesebben! Én legalábbis így látom! Én úgy gondolom, hogy a BOS a WT és a DCS közé fog illeszkedni, a WT hez képest közelebb áll a szimekhez, és ugye az a piac tökéletesen működik, tehát oda nem fog tudni betörni, a DCS nél meghát ugye azért jócskán elkell tölteni pár órát a gépek vezérlésének a megismerésével!
    Ki tudja mit hoz a jövő.

Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.08.17. 23:12:56