IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #76615 Mintha úgy rémlene, hogy Tom is azt írta a puma forumon, hogy meglött gépek többsége az kigyulladt, és a CLODban is így akarják majd vagy már így van. Itt nem is a za baj ha néha pár sorozat, de csak néha, pár sorozat és kigyullad, de a BOSban ez állandó, és szinte mindig így van! Ami inkább engem jobban zavar, aza megsérült gépekből aza kurva vastag füst, szerintem biztos nem ilyen volt minden estben, de itt minden esetben ilyen. Ahogy egyszer már írtam a CLODé az jobban tetszik, azok a kis vékony folyások, csíkok, és füstöl vastagon is ha kell! De nem minden esetben. Én a BOSbabn ezt kicsit túlzónak tartom! Érdekes mert a ROFban viszont pedig nagyon jól néz ki, mind a füst és a láng is!
De ez csak az én véleményem.