91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Leginkább ott kell észnél lenni, hogy ne forduljon a Shit után az ember, bármilyen csábítónak is látszik a lehetőség.
  • Vogel
    Ahogy én szoktam fókával (spit vs 109). Fóka géppár ajánlott de egyedül is szoktam. 2000m-ről kezd. A8 általában a két mumussal. Bele a bolyba nagy sebességgel. És leszedni a baráti messzerek üldözőit, így tudnak segíteni ha felszabadultak. (szeretik megköszönni) Idővel ugyis lemész ilyen magasságról földig mert ha megpróbálsz visszaemelni akkor mögéd kerülnek. Folyamatosan maxon hajtva a gépet, nagy ívekben fordulva szinte csak egyenesen repülve ugyis bekúszik vki a gép elé. Az enemy nem szokott rám állni mert kinek van kedve üldözni egy 560nal folyamatosan repülő gépet. Azé akad pár jelentkező. Ilyenkor saját front felé húzom, általában megunják. Géppárban sokkal hasznosabb ez a trükk.

Ez NEM az iskolapélda szóval nem jó stratégia kezdőknek, de még haladóknak sem! Csak érdekességként írtam le, hogy így is lehet. Ide hideg fej kell.

További jó shitlövést!
  • Vogel
    Sztem nem. Nincsenek apró mozgások és darabos a nézelődés.
  • Willenbrock
    Spit vs. 109 szerveren voltam és leborítottam 1 P-38-ra.Be is ültem mögé majd a földig üldöztem.Végül eltaláltam de ekkor fura oldalazó pozíciót vett fel aztán mintha megállt volna a levegőben.Én meg közben lőttem tovább.Ezután egyszerűen eltűnt.Biztosan kilépett az illető,bosszantó hogy mindezt a győzelmem közben tette.Aztán valami warpingről kérdezősködtek az illetők.(Ez a kapcsolat sebességét jelző skála?)Beírtam nekik hogy 3.Mi történhetett a P-38-cal?
  • Lebowski
    ja.énis pont ezt néztem.kicsit megkönnyíti a játékot.azon is mosolyogtam h szinte végig overheat van :)
  • Sanyix
    gondolom ez is trackir-el játszik.
  • Szepy2884
    Még annyit kedves kolléga, hogy bár hasznos a magassági fölény, de nem kell ezt annyira túl lihegni.

Én példáúl az esetek legalább 50%-ban szintben vagyok az ellenséggel. Elárulom neked mi a titkom: nem mindíg vadászom a gyanútlanúl boklászókat a magasból, hanem oda megyek ahol izzik a levegő a harctól. De nem mindegy hogyan! Lényeg hogy legyen alattam egy Fóka. Lehetőleg egy A8 v. A9, mert arra felcsatolható a két db Mk-108-as BÜNTETŐ(!) Na szóval, már messziről kiszúrom hol van a harc vagy a rádió forgalomból v simán a amerre a nyomjelzők cikáznak, és elindulok arra. Mire odaérek, a sebességem is megfelelő, legalább 450 Km/h feletti minimum. A nyomjelzők színéből és a gépek mozgásából kiszűröm, hogy melyik a szövetséges, és kiszúrom magamnak. Amíg oda érek azt is megprobálom kideríteni, hogy mi lesz a lehetséges pályája és ha sikerül elcsapom mint a nyúlat!

Hidd el szerencsétlen azt sem tudja ki meg hol és mikor, mert éppen fordúlt valaki után v elől, és egyszercsak vége mint a botnak.

Van erre egy kitűnő demonstráció, ami a fóka használatának a magas iskolája. Én is sokat tanultam tőle, íme: A FW-190 helyes és kötelző használata :)
  • helixP
    Ejj-ejj ez a me 262... :)

A-1a/U1
    Single prototype with a total of six nose mounted guns, two 20 mm MG 151 cannon, two 30 mm MK 103, and two 30 mm MK 108 cannon.

A-1a/U4
    Bomber destroyer version, two prototypes with an adapted 50 mm MK 214 (or Bordkanone BK 5) anti-tank gun in nose.

A-1a/U5
    Heavy jet fighter with six MK 108 guns in the nose

Nem is tudtam h belefért 6 108as is...
  • kiskorúbézoltán #14665
    Ahhoz már tán kicsit túlkoros vagyok... :)
  • Lysandus
    Biztos színesfémtolvajok vitték el a másik kettőt...
  • Her Laca
    NONO:) Nem vagy te MS Word:DDD
  • Lebowski
    mmint az il2 fejlesztése során.
  • Lebowski
    262a-2a ban van 4.de nemtommár melyik verzióban lecsökkentették 2re.de a skinen továbbra is 4 lik van neki.biztos a verebeknek v nemtom.
  • kiskorúbézoltán #14660
    j->ly... Hmm? :)
  • Her Laca
    Na de megvilágosodtam:) Csak a 262 -es ben van soksoksok108 as:)
    De ez sem biztos :) Majd még töprengek ,rajta.:DD
  • Lebowski
    és a futómú??? :D:D:D

tudomtudom
  • Her Laca
    De van:)) Valamire csak rá kel herbákolni azt a légcsavart:D
  • kiskorúbézoltán #14656
    Mi több, tengeje sincs... ;)
  • Lebowski
    izé.fóka orrában van kiskalesz.és a szárnytőben van a két 20as.plussz a wing cannon ami 108as. vagy nem?
  • Her Laca
    Nincs is neki légcsavar tengejen át lövő fegyvere.
    Ám a Ta -ban 3 van:) Legalábbis asszem:)
  • Her Laca
    Nagyon hüle vok:))) Megkövetlek.
  • Her Laca
    Egy az orban két Mk108 Wing canon a szárnyban. Meg az apró ,ahogy mondottam.
  • Lysandus
    Most rajtam az értetlenkedés sora. 3 108-as a Fókában?
  • Her Laca
    De komolyan ,most döbbenek rá ,hogy mennyire is egysíkúan gondolkodom. Meg sem fordult a fejemben,hogy gunpod. Pedig régebben sokat gyakoroltunk vagy 50-60 négymotoros ellen persze komoly kisérő vadászokkal megtámogatva őket. Próbáltunk megfelelő taktikát kitalálni,de az igazi Pumásoknál jobbat nem sikerült találni. Jó ha max egy rácsapásra volt lehetőség,főleg mikor megterheltük a gépet gunpoddal.
  • Her Laca
    Jó van KV :) Tudom én csak melléütöttem:)
    Akkor már FW ha tűzerő,nem? Na ott van 3 108 as ha kell, meg mellé az apró:D
  • helixP
    Magamra mondtam a "láma" jelzőt :) 1ébként én szeretem a lámákat, aranyos állatok:)
    Amúgy ha Téged el lehet ítélni CS miatt, hát engemis :)
  • Lebowski
    potyogni jó nehezen. az a plussz pár mázsa igen szép pályára tud állítani a föld felé:D
  • Lysandus
    Repülni nem is. Csak LŐNI! :-)))
  • Lebowski
    kv előszöris.:D

másodszor bármit. ügyetlen,kezdő,lelkes amatőr.sztem találhatnánk rá szininímát. sztem a láma kicsit sértő.én legalábbis ezt a 13-15 éves korosztálytól szoktam meg anno CS-ben.igen mert én játszottam azt is. ez az én keresztem :D ezért engem lehet elítélni :D
  • Her Laca
    KP cenzúráz:)
  • Her Laca
    Gunpod?
    Hát azzal mi a bánatot lehet csinálni? Mert repülni azt nem nagyon:)
  • helixP
    Rendben, Lebowski, bár nemtom mi a baj vele. Mit szabad helyette használni? Amúgy köszi az infót :)
  • Lysandus
    Bizony, bizony! :-)))
  • Lebowski
    gunpod... lelkes:D
  • Her Laca
    Ne vedd kötekedésnek Tazar,de mikor volt 3!! azaz 3 pontosan HÁROM MK108
    109 es orrába szerelve?
  • Lebowski
    kerék behúz.
  • Lebowski
    már annyiszor kértem és most is. repülős berkekben kerüljük a 'láma' szó használatát!
  • helixP
    Köszi a sok segítséget:) Amikor elkezdtem single-özni azthittem annál nem lehet jobb, de ez valami eszméletlen. Kezdem átérezni amiket Tobak bácsi irogatott, megmég oly sokan, pedig még egy normális online war-on se vtam.
    Amúgy mitől van a vulching "erkölcsi" határa?:)
  • Lysandus
    Tazar (Kőr Ász, 1/3_vszd), csak mostanság nagyon ritkán.

Egyébként a K4-ben az a jó, hogy a legerősebb fegyverzetű együléses. Egy mk 108-nál a két mk108 a jobb, de a legjobb a három mk 108. :-)

Igaz, nagyon rizikós a dolog, ha beülnek az ember mögé, max imádkozhat, de három mk 108 elől még nem lépett meg egy Thunderbolt sem. :-)))
  • Lacusch69
    Milyen néven vagy?