IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ahogy én szoktam fókával (spit vs 109). Fóka géppár ajánlott de egyedül is szoktam. 2000m-ről kezd. A8 általában a két mumussal. Bele a bolyba nagy sebességgel. És leszedni a baráti messzerek üldözőit, így tudnak segíteni ha felszabadultak. (szeretik megköszönni) Idővel ugyis lemész ilyen magasságról földig mert ha megpróbálsz visszaemelni akkor mögéd kerülnek. Folyamatosan maxon hajtva a gépet, nagy ívekben fordulva szinte csak egyenesen repülve ugyis bekúszik vki a gép elé. Az enemy nem szokott rám állni mert kinek van kedve üldözni egy 560nal folyamatosan repülő gépet. Azé akad pár jelentkező. Ilyenkor saját front felé húzom, általában megunják. Géppárban sokkal hasznosabb ez a trükk.
Ez NEM az iskolapélda szóval nem jó stratégia kezdőknek, de még haladóknak sem! Csak érdekességként írtam le, hogy így is lehet. Ide hideg fej kell.
További jó shitlövést!