IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #14667 Még annyit kedves kolléga, hogy bár hasznos a magassági fölény, de nem kell ezt annyira túl lihegni.
Én példáúl az esetek legalább 50%-ban szintben vagyok az ellenséggel. Elárulom neked mi a titkom: nem mindíg vadászom a gyanútlanúl boklászókat a magasból, hanem oda megyek ahol izzik a levegő a harctól. De nem mindegy hogyan! Lényeg hogy legyen alattam egy Fóka. Lehetőleg egy A8 v. A9, mert arra felcsatolható a két db Mk-108-as BÜNTETŐ(!) Na szóval, már messziről kiszúrom hol van a harc vagy a rádió forgalomból v simán a amerre a nyomjelzők cikáznak, és elindulok arra. Mire odaérek, a sebességem is megfelelő, legalább 450 Km/h feletti minimum. A nyomjelzők színéből és a gépek mozgásából kiszűröm, hogy melyik a szövetséges, és kiszúrom magamnak. Amíg oda érek azt is megprobálom kideríteni, hogy mi lesz a lehetséges pályája és ha sikerül elcsapom mint a nyúlat!
Hidd el szerencsétlen azt sem tudja ki meg hol és mikor, mert éppen fordúlt valaki után v elől, és egyszercsak vége mint a botnak.
Van erre egy kitűnő demonstráció, ami a fóka használatának a magas iskolája. Én is sokat tanultam tőle, íme: A FW-190 helyes és kötelző használata :)