91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Kferro
    Nem vetted fel egész véletlenül?
    Anno megvolt nekem az a ks film, de a tönkrement vinyómmal együtt az is eltünt... :(
  • Her Laca
    Ment a privi. Osztán jó repkedést:)
  • Chazz76
    Hali!
    Hogy konkrétan ez a kép hol található,azt nem vágom.Egy 37-esbe belenézni nem semmi,hát még ha rád tüzel,az durva lehet.Egyébként ajánlom a www.ww2incolor.com oldalt,rengeteg kép található,ami a legfontosabb,szinesben,témákra felosztva.
  • Scottt
    1.1es változat jött ki a Bel Ami fülkéből^^
  • Lacusch69
    Akinek van Duna2-je...
  • Cicakaka
    Nagyon nagy vagy! :)
  • Her Laca
    Na megvan a joy ,este priviben megadom a srác telefonszámát ,oszt elküldi neked postán. Megbeszélitek.
  • PhantomAss
    a duna2-n Tobak Tibi bácsi beszél a messzerről épp most
  • Cicakaka
    2 év garanciát adnak rá, ha pontatlan lesz akkor vissza viszem és megcsinálják szerintem?!
  • Cicakaka
    Köszi a véleményeket!! Teljesen megértem hogy miért szar most már viszont megrendeltem igaz befizetni még nem fizettem de elvileg már szállítják a helyi boltba, de adatokat átírtam aztán hátha így megúszom :) A gondom az hogy nincs több pénzem rá 3500-am van max és annyiból nem tudok kapni semmi jó joy-t és amik kaphatók talán még ez a legjobb nem?
  • istikovacs76
    Sziasztok!
    Szia Feri:)
    Nekem is genius f23-am van. Nálam is jelentkeztek az elmondott ugrálások. De. Én megcsináltam,lehet, hogy száraz a tengely, vagy csak egyszerűen szar. Wd40-el befújtam, azóta jó. Nem ugrál, "pontos". azért idézőjelben, mert nekem pontos. Nincs, és nem is fogok 20ezret áldozni egy joyért.Ez anno 5000 körül volt(1 éve, már).
    Tudom tré, és mennyire fasza egy x52, de akkor ez jó volt, és még most is repülhető.
    Azonban, ha mostanában veszel, a saitek nem rossz vétel. Ennél jobb szerintem. Ha egy szer majd beszarik az enyém, talán valami hasonlót újítok be én is.
    Az oroszokra visszatérve, meg nem minden orosz "paraszt". Azért ne feledjük el, hogy sztálin is grúz volt. A vörösöknél is voltak tajparasztok, akik azt se tudták, hol van európa besorozták őket, aztán meg itt kiélték magukat.
    Ugyanúgy mint itthon is voltak a régi rendszerben basúgók, 8 általánosos tsz elnökök ki-kinek a rokona alapon. (még most is ez van sajna)
    Az oroszok között is voltak normálisak. Számvéber Norbert könyve, Budapest ostroma.
    El lehet olvasni, jó könyv. Ezen alapon az angolok sem valók az égre, sem más nemzet. Minden nációnak megvannak a saját "fekete" emberei.
  • Kferro
    Nekem olyan "szerencsében" volt részem, hogy előbb egy Genius F-23-at nyűttem, majd utána váltottam a Laca által felajánlott Saitek Cyborg-ra. Nos a véleményem:

Genius F-23: Kb. egy-másfél hónapnyi repülés után lehetett kidobni a szemétbe, mert pontatlanná vált. Senkinek nem ajánlom. Az egyik barátom annak idején kérdezte, hogy milyen joyt vegyen, s adtam neki tippeket, de a legfontosabb ez volt: "Nehogy Genius F-23-at vegyél!"
    Na vajon milyet vett? Persze, azt! Kb. két hónappal később mondta, hogy nem tudja mi van a joyával, de össze vissza ugrál a gép, s nem tud pontosan lőni...

Saitek Cyborg 3D Gold: Kb. 8 évnyi repülés után semmi baja nincs, pedig napi szinten van használva. Kényelmes, pontos, jó.
  • Cicakaka
    Rendben! Igazából utazni nem igazán szeretnék de ha jó neki akkor elküldöm a posta költséget neki és akkor úgy kéne feladni ha már pofátlan lehetek :)) Köszi szépen még egyszer, mára megyek én is majd holnap délelőtt felnézek. Hali!
  • Lacusch69
    Öreg =/= szar. Nagyon szerettem, és 3eft-ért vettem használtan a Microsoft Sidewinderemet Prec.Pro-t. Nézz szét a Vaterán vagy a Teszveszen...
  • Her Laca
    Ja és hogy miért jobb mint egy új? Csak!:DD Majd a többiek megmondják,én már kezdek szédülni:)
  • Her Laca
    Ilyen
    Ha jól tudom elnyűhetetlen.
    Én vagy négy évig gyilkoltam,Negh vagy három és még tökéletes.
    Ez még békebeli!!!! Nekem nincs rá szükségem,van vagy két garnitúra X52 -őm. Holnapra megmondom hol találod ,vagy priviben megadom a kollega telefonszámát.
  • Cicakaka
    Hát erre nem tudom mit mondjak :) Természetesen elfogadom és nagyon rendes tőled nem sok ember tenne ilyet mai világba :) Nagyon szépen köszönöm így előre is még ha nem is jön össze akkor is szép gesztus volt :) Amúgy milyen az a joy pontosan?? És az 40 éves létére jobb mint egy új de 3ezer forintos gagyi??
  • Her Laca
    Na mert jó kedvem ,van:)) (Hiába a pálinka ,főleg ha házi) ,na szóval.
    Van nekem egy kedves század társam NeghWar akinek annó odaadtam az én százezer éves saitek gold tökömsetudja milyen joy omat használatra.
    Mivel nemrég vett egy új joyt (mert az isten felvitte a dolgát):D
    asszem az amit adtam felszabadult. Nos holnapra megkérdezem tőle mi van a szóbanforgó élvezeti pálcával ,és ha még egyben van(amit ajánlok erősen):D akkor biza mondom neked adom, és tudsz repülni.
    Pénzt nem kérek érte,max vonatozhatsz egy csöppet lévén Negh igen lusta és nem igen mozgolódik. Ha kell szólj ,és elintézem.
  • Cicakaka
    Nem tudna valamelyikőtök aki hozzáértő felvenni msn-re?? [email protected] köszi előre is.
  • Cicakaka
    Herr Laca amiket linkeltél egy van ami 6000ft és még nem drága de sajnos 3000-4000ft-om van mindössze erre, a másik meg 20ezer, meg nem usb-s úgyhogy sokat nem tudtam meg belőle. Meg nem akarok én profi játékos lenni, csak élvezni a játékot és billentyűnél csak jobb ez is.
  • i robot
    Persze hogy ott voltak nagyon. (halkan megjegyezném mert mi nem voltunk ott csak azért)
  • i robot
    Nekem Logitech Extrem 3d pro van. Teljesen megvagyok vele elégedve.
    Nem is oly drága és szerintem elég jó minőségű.
    Kezdetnek tökéletes.
  • Her Laca
    pl ez
    vagy ez
    ez is megéri
    de én ezt ajánlom
    Tömören ennyi.
  • Richtofen
    Arra, hogy megízleld a játékot biztos jó lesz. Az első hetekben így sem úgy sem lesz túl sok sikerélményed (a játék jellegéből adódóan).

A következő botod legalább egy Cyborg legyen. ;)
  • Her Laca
    Hogy miért vacak,szar ,használhatatlan ,stb. Azért mert szar, vacak ,használhatatlan ,stb. Vegyél saitek -et , mind1 melyiket.
    Nem kell új ,az apróhirdetések között találsz bőven alig használt darabokat,oszt meg lehet egyezni. Ez amit belinkeltél ,nem is tudom mire jó,talán papírnehezéknek ,dísznek,vagy valami hasonlónak.
  • Cicakaka
    Köszi a választ! Nos, Blazing Angels-el játszok egyenlőre de elvileg holnap már IL2-zni fogok, van egy iszonyat rossz olcsó 2 éves joy-om, aminek egy baja van hogy pontatlan, tehát ha pár milliméterrel szeretnék feljebb menni hogy célkeresztbe legyen akkor nem lehet kicsit mozdítani rajta ha meg megmozdul túl megy. Nincsenek nagy elvárásaim csak élvezhessem és kicsit azért jobb legyen mint billentyűvel arra azért csak jó lesz ez nem?? Nyugtassatok már meg ha megrendeltem :)
  • Her Laca
    Ezt nekem címezted?
  • Richtofen
    Elsőre tökéletesnek tűnhet egy-egy bot, de némi használat, és több típus kipróbálása után rájön az ember, hogy mire van szükség. Tipikus problémák egy olcsóbb joy esetében:

- pontatlanság, center elvesztése, ugráló jel mozdulatlan bot mellett is, nos ezek egy repszimnél megengedhetetlenek, nagyon precíz kell legyen a szerkezet, hogy ne csak célpont legyél

- konstrukciós hiányosságok; pl széttörik a kezedben, elkopik, nyikorog, beszarnak a kapcsolók

- szoftver gondok; gyenge minőségű, nem konfigurálható driverek, stb

A konkrét típust nem használtam, de hasonló árkategóriában csak negatív tapasztalatom van (Logitech)

Azt mutatja a statisztika (pl itt), hogy a Saitek Evo botok azok amik barátságos áron beszerezhetők manapság, és ritkán szenvednek ilyen problémáktól.

Persze magasabb árkategória is van (Saitek X52, CH Products, amit én láttam már), de kezdésnek ez túlzás.
  • Richtofen
    Ugye hogy szokatlan :)
  • Cicakaka
    Inkább válaszolnál a kérdésemre :D
  • Her Laca
    Srácok!
    Én azon a véleményen vagyok ,hogy nem nemzet,avagy faj függő a jó pilóta.
    Az igazán nagyok bizony tisztelték egymást ,mindegy is milyen nemzetiségűek voltak. Az Oroszok is kitermelték a saját jó pilótáikat ,mint minden más nemzet. A jó pilóta ,vagyis az eredményes és jó harci pilóta ismérvei pár mondatban leírhatók. Most ugyan ittam a barátommal pár kupica pálinkát így nem igen akarok hosszan tartó eszmefuttatásba kezdeni de röviden vázolnám.
    Pontos lő készség, helyzetfelismerés,rámenősség,és persze az adott technika tökéletes ismerete valamint némi óvatosság. Majd holnap kifejtem ha kijózanodtam:)
  • Her Laca
    DDDDDDD:))))))))))
    Te honnan tudtad hogy burkoló a foglalkozásom???
    Nagyon jó!:D
  • Chazz76
    De lehet,a játékban be tudod állítani,F9-re van kalibrálva eredetileg,így tudsz folyamatosan nézelődni.

• Balumann
    Nekem logitech extreme van, és eddig nagyon bírja a kínzásomat, tökéletesen működik :-)
  • Cicakaka
    Valaki mondja meg légyszíves miért ennyire szar az f-23u genius. Sürgős lenne az infó mert holnap már érkezik meg és akkor kell fizetni. Nincs több pénzem rá csak 3ezer annyiból ez ami kapható és ismerősömnek nincs vele semmi baja. Élvezem a joystick-al játékot de http://www.users.hu/termek-kepek/28/15552-large.jpg ilyen joy-om van ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi a játékot. Mi a gond vele??
  • mumpic
    Hi,

nekem sem volt még eddig joystickem, ma nézegettem párat az electro worldben. Mivel itt olvastam, hogy ajánljátok a saitek cyborg evo-t, ezért olyat kerestem de nem volt. Viszont megnézegettem a többit, és hát, olyan kis csenevész szarnak tűnnek, a 15ezres logitech joystick szerintem elrepedne ha erősebben megmarkolnám, ugye a saitek nem ilyen? :o)

A hat switch is érdekes, azt hittem hogy folyamatos mozgása van, de most ahogy nyomkodtam őket, kattogtak az egyes állásokban, szóval valami diszkrét jelük van. Jól sejtem, hogy a játékban ilyen joystickos hat-switch-csel nem lehet olyan nézelődést megvalósítani mint az egérrel, vagy egy trackIR-rel (tehát folytonos, nem pedig pozícióba ugró)?
  • TG Gida
    Halihó!
    Egy kérésem lenne a Tisztelt társasághoz.Láttam régebben egy képet Pokriskinről,amin egy kobra előtt van lefényképezve,de úgy hogy bele lehet látni a 37-es ágyú szájába.Nagyon tetszik nekem ez a kép,de most valahogy sehogy sem találom.Ha esetleg meg van valakinek,vagy tudja hol található nagyon megköszönném a segítséget.
  • Cicakaka
    Jogos :)
    El tudnátok mondani részletesen mért szar a Genius F-23u joy? Olvastam mindenki szerint szar itt, de kicsit bővebben?
  • Lacusch69
    F.A.Q.
  • Cicakaka
    Letöltöttem egy IL-2 collection-t, van benne Ace Expansion, Forgotten Battles, Patches, Pacific Fighters. Itt mi micsoda?? Patch-et tudom.