IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    Elsőre tökéletesnek tűnhet egy-egy bot, de némi használat, és több típus kipróbálása után rájön az ember, hogy mire van szükség. Tipikus problémák egy olcsóbb joy esetében:

- pontatlanság, center elvesztése, ugráló jel mozdulatlan bot mellett is, nos ezek egy repszimnél megengedhetetlenek, nagyon precíz kell legyen a szerkezet, hogy ne csak célpont legyél

- konstrukciós hiányosságok; pl széttörik a kezedben, elkopik, nyikorog, beszarnak a kapcsolók

- szoftver gondok; gyenge minőségű, nem konfigurálható driverek, stb

A konkrét típust nem használtam, de hasonló árkategóriában csak negatív tapasztalatom van (Logitech)

Azt mutatja a statisztika (pl itt), hogy a Saitek Evo botok azok amik barátságos áron beszerezhetők manapság, és ritkán szenvednek ilyen problémáktól.

Persze magasabb árkategória is van (Saitek X52, CH Products, amit én láttam már), de kezdésnek ez túlzás.