IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kferro #17544 Nekem olyan "szerencsében" volt részem, hogy előbb egy Genius F-23-at nyűttem, majd utána váltottam a Laca által felajánlott Saitek Cyborg-ra. Nos a véleményem:
Genius F-23: Kb. egy-másfél hónapnyi repülés után lehetett kidobni a szemétbe, mert pontatlanná vált. Senkinek nem ajánlom. Az egyik barátom annak idején kérdezte, hogy milyen joyt vegyen, s adtam neki tippeket, de a legfontosabb ez volt: "Nehogy Genius F-23-at vegyél!"
Na vajon milyet vett? Persze, azt! Kb. két hónappal később mondta, hogy nem tudja mi van a joyával, de össze vissza ugrál a gép, s nem tud pontosan lőni...
Saitek Cyborg 3D Gold: Kb. 8 évnyi repülés után semmi baja nincs, pedig napi szinten van használva. Kényelmes, pontos, jó.