IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #17545 Sziasztok!
Szia Feri:)
Nekem is genius f23-am van. Nálam is jelentkeztek az elmondott ugrálások. De. Én megcsináltam,lehet, hogy száraz a tengely, vagy csak egyszerűen szar. Wd40-el befújtam, azóta jó. Nem ugrál, "pontos". azért idézőjelben, mert nekem pontos. Nincs, és nem is fogok 20ezret áldozni egy joyért.Ez anno 5000 körül volt(1 éve, már).
Tudom tré, és mennyire fasza egy x52, de akkor ez jó volt, és még most is repülhető.
Azonban, ha mostanában veszel, a saitek nem rossz vétel. Ennél jobb szerintem. Ha egy szer majd beszarik az enyém, talán valami hasonlót újítok be én is.
Az oroszokra visszatérve, meg nem minden orosz "paraszt". Azért ne feledjük el, hogy sztálin is grúz volt. A vörösöknél is voltak tajparasztok, akik azt se tudták, hol van európa besorozták őket, aztán meg itt kiélték magukat.
Ugyanúgy mint itthon is voltak a régi rendszerben basúgók, 8 általánosos tsz elnökök ki-kinek a rokona alapon. (még most is ez van sajna)
Az oroszok között is voltak normálisak. Számvéber Norbert könyve, Budapest ostroma.
El lehet olvasni, jó könyv. Ezen alapon az angolok sem valók az égre, sem más nemzet. Minden nációnak megvannak a saját "fekete" emberei.