IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mumpic
    Hi,

nekem sem volt még eddig joystickem, ma nézegettem párat az electro worldben. Mivel itt olvastam, hogy ajánljátok a saitek cyborg evo-t, ezért olyat kerestem de nem volt. Viszont megnézegettem a többit, és hát, olyan kis csenevész szarnak tűnnek, a 15ezres logitech joystick szerintem elrepedne ha erősebben megmarkolnám, ugye a saitek nem ilyen? :o)

A hat switch is érdekes, azt hittem hogy folyamatos mozgása van, de most ahogy nyomkodtam őket, kattogtak az egyes állásokban, szóval valami diszkrét jelük van. Jól sejtem, hogy a játékban ilyen joystickos hat-switch-csel nem lehet olyan nézelődést megvalósítani mint az egérrel, vagy egy trackIR-rel (tehát folytonos, nem pedig pozícióba ugró)?