91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #17915 Ezek szerint a gyári DGen-ben van "downgrade". Nem lehet, hogy ehhez a kampány-szakaszhoz véletlenül a Ratát választottad? (nem emlékszem a konkrét kampányra) -
Richtofen #17914 Najahh, ennyit a "szaklapok" kritikáinak minőségéről... -
A magyar nyelvű FB alap Dgen-át használom a fájlverziószáma 1.1.0.9.A 8.bevetés után azt írta nagy utánpótlás érkezett(sok LaGG és I-16) és Szmolenszk alatt ellentámadásba megyünk át.De ennek ellenére a most csak ratát ad be és nincs lehetőség választásra. -
tothgyorgy #17912 csillagmotor -
tothgyorgy #17911 forgónotor -
tothgyorgy #17910 Valóban volt az un forgómotor, ahol az egész motor forgott.(ki gondolná a nevéből)
Ilyen volt pl a Fokker dr1. Igen igen a vörös báró gépe. Manfred von Richthofen
Volt azonban soros és csillagmotor is. A csillagmotornál csak a légcsvar forog. -
nalyib #17909 "Then there was something I have never seen included before in a flight sim. Soon as I saw it I thought, "Of course! Why didn't someone do this before?" You can adjust the machine guns convergence point with a visual slider. Brilliant!"
Váó, fegyverösszetartás beállítása, HIHETETLEN, ilyen még tényleg sose volt:D
Tájékozott egy ember:)
A repmodell-leírásból úgy vettem ki, azért az I. VH-s gépek legvadabb problémáját inkább nem tették bele. Mármint, hogy nagy részükben (vagy az összesben?) az egész motor forgott a légcsavarral, úgyhogy ha húztál a boton, az többet ment oldalra mint felfelé, és..:D
A sopwith camelen meg pl gázkar sem volt... -
Rise of Flight (orosz) megjelenési dátum
A cikk végén van egy SimHQ előzetes, már írtam nekik, a fordítás és a kép/video anyag felhasználásának engedélyezéséért. -
Richtofen #17907 Másrészt a dinamikus kampányok több felvonásból állhatnak, amiket az indításkor látsz, mindegyikhez lehet gépet választani. -
Richtofen #17906 Milyen kampány generátort használsz?
A dinamikus kampányban az elvesztett gépek függvényében lehet, hogy nem lehet kiállítani az alap létszámot a küldetéshez, ilyenkor lehetséges, hogy régebbi gépeket kaptok. Legalábbis bizonyos generátorok esetében. -
Elkezdtem egy szovjet hadjáratot is hogy kipróbáljam,meg az LaGG-3 miatt mert a Lavocskinok tetszenek.8 bevetésen 7 győzelmet értem el-a 8.bevetés nagyon kemény volt.4 messzer jött ránk és mi 3 LaGG-val voltunk bár az AI-Laggoknek semmi hasznuk nem volt-fél perc alatt leszedték őket.Eközben 2-t leszedtem a másik kettő hazafelé ment.Utánuk mentem és egyikkel harcba keverdtem,megsebesített.Végül sikerült meglógni és leszállni de a lényeg most jön:A következő pályára csak I-16 al akar engedni a progi-sehogy nem találom hol lehetne választani gépet, a gép felszerelés menünél sem enged csak ratát.Én a moszkvai csatáig LaGG-val akartam lenni. -
+ha látsz egy füstöt húzó gépet távolabb,nézzd meg a repülési irányát,merre igyekszik;ha ellenséges irányba,akkor nagy valószínűséggel ellenség,kivéve hacsak nem egy kamikaze -
Na, közben azt találtam ki, hogy elindulok egy üldöző-üldözött páros felé, úgysem rám figyelnek. Ha közel érek, akkor már látom a gépek formáit, felségjeleket, stb, és akkor bele tudok szólni. Közben meg erősen skubizok hátra, fel, jobbra-balra, hogy engem üldöznek-e? Ha igen, akkor tudom kivel kell foglalkozni. :) -
Ubisoft_IL-2Sturmovik_ReferenceManual_31f30.pdf
Ez meg Eastern Skies IL-2 User's Guide Van egyoldalas, meg két oldalas változat.
Mindkettőben alapok vannak, nekem most jól jönnek. :) -
Richtofen #17901 "Én a Track mentése,vagy felvétel készítése zöld gombot nyomtam meg a bevetés végén"
Az így mentett track .trk kiterjesztést kap, és egy nagy baj van vele: csak billentyű, joy, kameramozgás aktivitást ment el. Lejátszáskor újra leszimulálja a missiont a te inputjaid alapján. Ez szép és jó addig, amíg ugyanzaon gépen, ugyanolyan terheltség mellett játszod le. Másnál valószínüleg használhatatlan lett. Pár éve elküldtem valakinek (talán Lacusch) egy saját tracket, amin AI spiteket nyestem ketté. Az ő gépén a tracket lejátszva az egyik Spit egy percen belül leszedett, miközben a történésekkel nem összhangban mozgott a gépem :D.
A Controls.ban hozzárendelt track mentés/leállítás gombbal felvett track .ntrk kiterjesztésű lesz, és minden gép és egyéb objektum állapotát menti, nem az bill, joy, stb input adatokat. Ezért bárhol lejátszva közel ugyanazt fogják látni.
Ami számomra érthetelen, hogy nyolc év után nem bírtak olyan alaphibákat javítani, hogy a tracken nem látszik a WEP állapota. Az elején jó ideig a lövések nyomjelzői sem látszottak :) -
nalyib #17900 Én speciel ha semmi más nem árulja el, a magasabban lévő gép(ek)re megyek.. aztán ha saját, akkor úgysem mi vagyunk bajban és búmolhatok levelé:) -
bucsher #17899 sose sajnáld belinkelni ha találsz valamit! :) -
Lacusch69 #17898 Off
Sanyo: bocsi, átkerült a dolog hétfőre.(Később derült ki, hogy nincs nálam a címed...) -
Lacusch69 #17897 +1: Mit csinál a többi, már azonosított gép és a légvédelem. :) -
Gép sziluett, szárnyforma, nyomjelzők színe. Ezeket figyeld. :) -
Találtam egy manuált, az alapján sikerült megcsinálnom a barrel rollt. :)
A következő kérdésem az, hogy No Icons beállítás mellett sokrésztvevős ramazuriban hogy oldjátok meg, hogy felismerjétek az ellenséges gépet? Elég idegesítő, amikor végre közel kerülök, akkor ismerem fel, hogy bizony baráti gépet készülök szitává lőni.
Ja, és dobozos Il2 1946 lelőhelyet még mindig keresek. :) -
Storm of War - Pc Pilot interjú Oleggel -
bucsher #17893 eleve benne van a modswitcher :) -
tothgyorgy #17892 Gida most töltöttem le. Még nem tettem föl. A modswitcher használható vele? Nehogy összecsinálja magát. Helyem elég kevés van, ha lehet nem tenném fel az il2-t még egy pld-ban. -
El is neveztem valahogy így: lagg-01.Most majd megpróbálom trackmentés nélkül vinni a hadjáratot de úgy emlékszem régen is elakadt kb a 10. pálya környékén úgyhogy nem is a trackmentéssel függhet ez össze. -
Én a Track mentése,vagy felvétel készítése zöld gombot nyomtam meg a bevetés végén az ALL TRK részbe kellett volna mentenie-de hadjárat módú bevetést így nem ment el-vagy nem mindíg és azt írja hogy A Read művelet nem végezhető el a memóriaterületen. -
nalyib #17889 Kétféleképpen lehet tracket menteni, sőt a küldetés közben mentettet bármelyik játékverzió betölti. (be kell állítani egy gombot rá). -
Eredeti Forgotten Battlesban mikor trackot akarok csinálni a hadjáratos bevetésről Read hibával kivág,aztán azt a hadjáratot többet nem tudja betölteni.Úgy emlékszem régen is csinálta ezt,sőt kb. a 10-14. bevetés után sem tud továbbléptetni.Ez a FB hibája,és hogy lehet megoldani? -
Ja ja. -
Lebowski #17886 fóka is volt ha jól emlékszem. -
Ez nem replika, lehet venni szettben ezt az UL-t, amit magad összerakhatsz. 2/3-os méretű az eredetihez képest. Nem tudok linket adni, hogy hol kapható de már láttam azt a honlapot. -
ne akarj nem egész számot integer változónak adni :D -
A csatorna modosat mondod? -
Hát nekem a tö...m tele van a nyomorék ,szerencsétlen krapekokkal.
Egy hét alatt kétszer bannolnak ki a Woe-ról ,mert belém jön a szerencsétlen hátulról,és én kapom a büntetést. Tegnap nyugodtan repülök ,felzárkózik hozzám egy messer. Minden áron köteléket akart repülni,de látszik rajta ,hogy nem ura a gépnek,dobálja össze vissza. Próbálok elmenekülni:) de csak ragaszkodik az elképzeléséhez. Villogok ,billegek,beírom a chet-be ,hogy hagyjon már békén,de csak variál.
Na mondom ,mindegy ha ennyire ragaszkodik hát jöjjön. Szép egyenesen repülök, erre belém jön. Kaptam 70 warn pontot. Beírtam ,hogy idióta,erre még harmincat.Minek erőlködik ,ha nem tud repülni?
Gyakoroljon magába ,hogy pusztulna el a videó kártyája.
Na de letöltöttem a Gida által javasoltat,és bementem a BOB serverre.
Urak ,kellemesen csalódtam. Ujj beállítások,nincs sped bar,nincsenek ikonok, full real az egész,eltüntek a szerencsétlenek,nem lövik a füstölgő ,zuhanó gépeket,van fair play ,kész felüdülés volt.
Ja és nem szaggat,nem lagol. -
Még van erről videó.Én is gondoltam már arra hogy fából esetleg lehetne egy eredetinél kisebb messzert csinálni,egy sportmotor motorját vagy Trabimotort belerakni és hátha repülne. -
Ez mekkora videó!Kíváncsi lennék hogy ezt a replikát hányan,mennyi ideig építhették.A futója kissé gyengére sikerült úgy tűnik-hiába tipikus messzer betegség az... -
Nálam fentvan az eredeti Forgotten Battles (magyar verzió) és olyan gond van vele hogy mikor a hadjárat módú bevetésről trackot akartam csinálni hibaüzenetet ír ki:a memóriaterületen nem végezhető el az alábbi művelet:Read.És a következő pályát már be sem tudja emiatt tölteni-oda a hadjáratom.Miért van ez és mit lehet ellene tenni? -
bucsher #17878 1500m-en van 10%
4000en 25% -
Nekem is ez volt.Letöltöttem az Unified Installer 1.1-et és azzal megy. -
Il-2 Gyökér könyvtárban megkeresed MOD nevű mappát,ami nemkell letörlöd^^
Srácok:Ez a Ranwers gyerek eszméletlen.Így saccra a Fi-156 kabinja 90%os a Me-410sé pedig 70%körüli.Mind kettő eszméletlenül jól néz ki:D