IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    "Én a Track mentése,vagy felvétel készítése zöld gombot nyomtam meg a bevetés végén"

Az így mentett track .trk kiterjesztést kap, és egy nagy baj van vele: csak billentyű, joy, kameramozgás aktivitást ment el. Lejátszáskor újra leszimulálja a missiont a te inputjaid alapján. Ez szép és jó addig, amíg ugyanzaon gépen, ugyanolyan terheltség mellett játszod le. Másnál valószínüleg használhatatlan lett. Pár éve elküldtem valakinek (talán Lacusch) egy saját tracket, amin AI spiteket nyestem ketté. Az ő gépén a tracket lejátszva az egyik Spit egy percen belül leszedett, miközben a történésekkel nem összhangban mozgott a gépem :D.

A Controls.ban hozzárendelt track mentés/leállítás gombbal felvett track .ntrk kiterjesztésű lesz, és minden gép és egyéb objektum állapotát menti, nem az bill, joy, stb input adatokat. Ezért bárhol lejátszva közel ugyanazt fogják látni.

Ami számomra érthetelen, hogy nyolc év után nem bírtak olyan alaphibákat javítani, hogy a tracken nem látszik a WEP állapota. Az elején jó ideig a lövések nyomjelzői sem látszottak :)