IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát nekem a tö...m tele van a nyomorék ,szerencsétlen krapekokkal.
Egy hét alatt kétszer bannolnak ki a Woe-ról ,mert belém jön a szerencsétlen hátulról,és én kapom a büntetést. Tegnap nyugodtan repülök ,felzárkózik hozzám egy messer. Minden áron köteléket akart repülni,de látszik rajta ,hogy nem ura a gépnek,dobálja össze vissza. Próbálok elmenekülni:) de csak ragaszkodik az elképzeléséhez. Villogok ,billegek,beírom a chet-be ,hogy hagyjon már békén,de csak variál.
Na mondom ,mindegy ha ennyire ragaszkodik hát jöjjön. Szép egyenesen repülök, erre belém jön. Kaptam 70 warn pontot. Beírtam ,hogy idióta,erre még harmincat.Minek erőlködik ,ha nem tud repülni?
Gyakoroljon magába ,hogy pusztulna el a videó kártyája.
Na de letöltöttem a Gida által javasoltat,és bementem a BOB serverre.
Urak ,kellemesen csalódtam. Ujj beállítások,nincs sped bar,nincsenek ikonok, full real az egész,eltüntek a szerencsétlenek,nem lövik a füstölgő ,zuhanó gépeket,van fair play ,kész felüdülés volt.
Ja és nem szaggat,nem lagol.