91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Te végigrepülted a háborúban az összes gépet,hogy így vágod?!Mi az,hogy 10%?Miért nem 8 vagy 23?Ezt lehet mérni?Érdekes.Nem értem,miért kell elvenni egy kezdő kedvét a játéktól;(nem magamra gondoltam:bár én is kezdőnek tartom magam),de ez a játékfikázás már idegesít,nekem megfelel,akárhány %. -
nalyib #18354 néhol van az 250% is:D -
Lebowski #18353 jó ha eléri a 10%ot
-
messerharcos #18352 értem, köszönöm a lap böngészését elkezdtem. és a gyakorlást a prédákon is még ma este fogom. azt mondod, hogy a szimulátor nem 100%-ban adja vissza a gépek manőverezőképességét?
-
Lebowski #18351 neked meg javaslom, hogy ha elvileg tanulmányozod a repülést (te írtad), akkor erőteljesen böngészd a pumák és a dongók honlapját némi elmélet után, mert van mit felszívnod. -
Lebowski #18350 fókát szereti a legjobban, de mint orosz nem adhatja a játéknak ezt a nevet. -
Moszkító pit Sanyo ha akarod rakd ki Flyora:) -
nem, a 109 k4 meg persze a spit (de ezt nehéz is lenne nem észrevenni) -
Oleg kedvenc gépe nem a Fóka? 
-
Lacusch69 #18346 Még valamit: ha német vadásszal repülsz, akkor CSAK a '44-'45-ös amerikai gépek ellen szabad fordulóharcba menni, orosz és angol gépek ellen soha! (Ellenben Stukával jól hülyére lehet venni őket...
)
És még egy: a bombázókat ne bántsd, azoknak felhőn is átlátó szemük, és önirányítású lövedékeik vannak. Szinte biztos, hogy eleinte Te húzod a rövidebbet. -
Lacusch69 #18345 Elöljáróban egy nagyon fontos dolgot jegyezz meg!
Ez a játék "Oleg csodálatos világa". Vagyis az olvasmányaidnak nem sok köze van ehhez.
Hiába olvastad Tobak Tibi bácsinál (és másoknál), hogy pl. Jak-3-asokat simán lelőttek G14-es Messzerekkel fordulóharcban, itt humán ellenfél ellen nagyon nehéz (de nem lehetetlen).
Ebben a játékban a brit és az orosz gépek sokkal jobban teljesítenek, mint a valóságban tették.
Ennek megfelelően a verziószámok növekedésével arányos csökken pl. a 109K4 teljesítménye, fordulékonysága.
Ha meg akarsz tanulni jól lőni:
Quick Missionban beállítasz magadnak egy F4/G2 Messzert, ellenfélnek 4x4db Po2-est (U2 vagy mi a tököm néven van a játékban), és a fegyverzetüket "üres"-re állítod.
Miután ezzel megvagy, elindítod a QM-et. Egyetlen szabály az, hogy a gázkarnak végig 110%-on kell lennie, vagyis nem szabad elvenni.
Támadhatsz alulról, felülről, szemből, oldalról, hátulról, stb..., ahogy jónak találod.
Fókával kevesek repülnek jól, én pl. 6-7 év gyakorlattal sem vagyok igazából értékelhető vele (kivéve Dora9)
A Shitfire, Jakob, Lavór azért van a játékban, hogy a kezdőknek is legyen sikerélménye a gyakorlottabbak ellen.
Ami igazából tudást igényel, az a német és a későbbi amerikai gépek eredményes használata (minden elismerésem a jó P38-P47-P51 pilótáké).
Azért az Il-2-ről nevezték el, mert az Oleg kedvenc gépe. -
messerharcos #18344 köszönöm. am furcsa módon több problémám van a polikarpov ratákkal, mint a jak-1-esekkel, pedig a messernek elvileg könnyű falat lenne az I-16. a jakolev jobban fordul, de még lehet követni, a polikarpoval viszont lehetetlen fordulózni. ha meg 1000-méterről magasabbról kezdem a rácsapást, kihasználva a sebességi és magassági fölényemet, akkor meg olyan rohadt gyorsan elmegyek mellette, hogy esélyem sincs célozni. nem tudom, hogy ezzel a hullámvasút technikával hogy tudtak célozni....
egyébként a bf-109 f és g változata közül az f jöön jobban be, mert a fegyverzete ha kissebb is, meg nem megy olyan magasra, de ugy érzem jóval jobban fordul. a focke wulf-al nem tudok jól repülni, a fordulásnal vagy a feje tetejére állok, vagy olyan lassan fordulok, mint a ménkű, a spit tényleg nagyon király, de én inkább maradok az ászok gépénél. a csapásmérő gépekből a stukát és az il-2-est kipróbáltam, és a sturmovikból sokkal jobban ki lehet lőni a hátsó lövésznek, mint a stukából. 4 darab iar 80-ast lelőtem a sturmovikkal, egyet szemből, piótaként, 2-öt váltás után hátulról a lövészel, utána meg egy füstölőt is.
amugy mért pont az iljusinról nevezték el a játékot? -
kiskorúbézoltán #18343 Nem, ez egy régebbi verzió, a 46 az 2-3 -kiegészítővel több. -
http://cdgalaxis.hu/PC/16111/il2-sturmovik-series-harom-jatek.html
Ez ugyanaz mint az IL-2 1946 ? -
nalyib #18341 600-at max úgy tud kinyomni, hogy tudomishányezer méter magasan repül. Odafent viszont a mutató kevesebbet mutat a csökkenő légnyomás miatt.
Szóval ne is foglalkozz vele, ha 4-500 közt mutat a műszerfal, az jó. -
Lebowski #18340 gyakorolj belsővel és egy idő után menni fog úgy is a leszállás:) amúgy megjegyzed h gurulón kb milyen szögben áll a gép és ahhoz képest be tudod lőni leszállón, hogy merre is kéne húznod. a messer meg nem nagyon fog gyorsabban menni vízszintben alapból. mindegyik gépnél a prop pitchet auton érdemes hagyni kivéve fókánál ahol 100%ra ildomos feltekerni mert akkor zabálja a magasságot mint gyerek a vattacukrot.
szal kitartás és sok gyakorlás. nem nagyon javaslom a külső nézet használását, mert hozzászoksz és később csak zavarni fog. énis szeretem, de csak mert állandóan nyáladzom a gépekre :) amúgy általában olyan szerón repkedünk, ahol nincs se külső, se semmi. -
messerharcos #18339 Sziasztok! új vagyok, magamról röviden, 16-éves srác vagyok, imádoom a repülést, a hobbim a repülés tanulmányozása, nagyon szeretem az il-2-őt, de még kezdő vagyok benne. a számitógéphez szinte analfabéta vagyok, mert nem túl régóta van meg. remélem nem bánjátok, ha egy kezdő hülye kérdéseket tesz fel, ami tök nyilvánvalónak tünik. kezdem is, a légcsavarbeálitás ugye a prop pitch, vagy mi, na most ezt végignyomogattam, de a képet változtatta meg, pl hogy nem előre, hanem oldalra néztem a kabinban. melyik gombokkal lehet belőni? merhogy alig húzz a gépem, és a 109-esemmel alig birok olyan max 430 körül vánszorogni, holott a 600-at ki kéne nyomnija. több magaságban is próbálkoztam, de mindenhol ekörül ment. a másik, hogy nagyon égő, hogy a külső nézetet kell használnom? mert pl leszállásnál külső nézettel is rendre töröm a futót. -
lancaster? az fincsi
-
GLimi #18337 Szerintetek ez megy
Vistán??
-
bucsher #18336 sok! :( -
Lancaster,Ju-88,Do-17,Defiant,Whitley,Wellington,Beaufighter. -
Szerintetek melyik lesz az a 11 típus,amit lehet lesz repülni a SoW-ban?Én ezekre tippelek:
német:-Bf109
-Bf110
-He111
-Ju87
angol:-Spitfire
-Hurrican
-Blenheim(?)
Ezek szinte 100%,a többire nem tudok rájönni.Én mondjuk szívesen aprítanám a német tengeralattjárókat a négymotoros Sunderland hidroplánnal,na ez tényleg újdonság lenne. -
Persze, hogy eredetiben illik ilyen volumenű játékot játszani. Ettöl függetlenül kell az a "no CD". Ahhoz túl értékes nekem a cd, hogy állandóan a meghajtóban tekeredjen. -
A Pc Pilot 2008 november-decemberi számában megjelent Oleg interjú 3. része. -
Nem dobozos de eredeti a steamen. 10 euro. -
Lacusch69 #18330 Lényegében igaza van a srácnak: tudomásom szerint itthon már elég kevéssé lehet kapni. -
Richtofen #18329 Ez a játék megér 2000 Ft-ot. -
Itt nézz körül: Link -
GLimi #18327 És azt a no cd crackot el tudnád linkelni?? :) -
GLimi #18326 Felraktam a 4.08 patchot de akkor is kéri a cd-t -
blackshark #18325 Nekem van egy No CD Crackem azzal is megy.Multiban viszont nem minden szerverre enged fel.PL angolra,németre felenged,de már törökre nem.Mitől van?
-
4.08 patch fel és nem fogja... -
GLimi #18323 De amúgy nekem is kéri az eredeti cd-t :( -
GLimi #18322 És melyik rts file-t kellene átírni mire? köszi előre is
-
nalyib #18321 Ma 4db mesza lőtt le a P-11-emben... mondtamén hogy veszélyes az a gép:) -
Lebowski #18320 sztem a P-11 a nyerő fordulóban :) -
nalyib #18319 jó játék, nyugodtan kiírhatod egy DVD-re:P -
Nemtom mit kell emulálni rajta, egy rts fájl felülírásával megy az egész. -
GLimi #18317 helló
szerintetek mit lehetne csinálni az 1946 nem eredeti változatával?
ugyanis kell hozzá a daemon tools de ezt írja ki: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel
arra pedig később jöttem rá hogy a daemon az emulator
ha valaki tudna segíteni azt megköszönném
-
nalyib #18316 Egy biztos, Oleg nem ismer lehetetlent