IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #18339 Sziasztok! új vagyok, magamról röviden, 16-éves srác vagyok, imádoom a repülést, a hobbim a repülés tanulmányozása, nagyon szeretem az il-2-őt, de még kezdő vagyok benne. a számitógéphez szinte analfabéta vagyok, mert nem túl régóta van meg. remélem nem bánjátok, ha egy kezdő hülye kérdéseket tesz fel, ami tök nyilvánvalónak tünik. kezdem is, a légcsavarbeálitás ugye a prop pitch, vagy mi, na most ezt végignyomogattam, de a képet változtatta meg, pl hogy nem előre, hanem oldalra néztem a kabinban. melyik gombokkal lehet belőni? merhogy alig húzz a gépem, és a 109-esemmel alig birok olyan max 430 körül vánszorogni, holott a 600-at ki kéne nyomnija. több magaságban is próbálkoztam, de mindenhol ekörül ment. a másik, hogy nagyon égő, hogy a külső nézetet kell használnom? mert pl leszállásnál külső nézettel is rendre töröm a futót.