IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    köszönöm. am furcsa módon több problémám van a polikarpov ratákkal, mint a jak-1-esekkel, pedig a messernek elvileg könnyű falat lenne az I-16. a jakolev jobban fordul, de még lehet követni, a polikarpoval viszont lehetetlen fordulózni. ha meg 1000-méterről magasabbról kezdem a rácsapást, kihasználva a sebességi és magassági fölényemet, akkor meg olyan rohadt gyorsan elmegyek mellette, hogy esélyem sincs célozni. nem tudom, hogy ezzel a hullámvasút technikával hogy tudtak célozni....
    egyébként a bf-109 f és g változata közül az f jöön jobban be, mert a fegyverzete ha kissebb is, meg nem megy olyan magasra, de ugy érzem jóval jobban fordul. a focke wulf-al nem tudok jól repülni, a fordulásnal vagy a feje tetejére állok, vagy olyan lassan fordulok, mint a ménkű, a spit tényleg nagyon király, de én inkább maradok az ászok gépénél. a csapásmérő gépekből a stukát és az il-2-est kipróbáltam, és a sturmovikból sokkal jobban ki lehet lőni a hátsó lövésznek, mint a stukából. 4 darab iar 80-ast lelőtem a sturmovikkal, egyet szemből, piótaként, 2-öt váltás után hátulról a lövészel, utána meg egy füstölőt is.
    amugy mért pont az iljusinról nevezték el a játékot?