91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #18795 Egyébiránt pont a hétvégén adtam még egy esélyt a First Eagles-nek. Kb fél óráig bírtam.
Vagy nagyon balfék voltam, vagy tényleg olyan gagyi, hogy a kamerát (pl TrackIR-el) csak 3 ill 9 óráig lehet fordítani, tehát hátrafelé nem tudtam nézni. Na most, ez légiharcban nem pozitívum.... -
-
A Third Wire fejlesztette ki és tényleg egy sorozat a Wings Over.De rengeteg kiegészítő készült hozzá amik egy része részletesebb az erdeti modelleknél,a térképek és időjárás effektek szintén sokat fejlődtek.A modok aktiválják a szovjet oldalt is,így már repülhető a Mig-21 és 25-is amikhez igen szép 3d kabinokat is csináltak:Itt például Mig-21 fülkék láthatók.Sőt egész kampányok is készültek még a szovjet oldalhoz is.Van pl. Irak-Irán mod,közel keleti háborúk stb.A fizika is némileg javult a modoktól.Én speciel a ritka repülhető típusok(Mig-25)és különleges hadszínterek miatt szeretem.Off vége. -
Richtofen #18792 Az EVM nem a gyártója, hanem egy kiadványsorozat (Ezt Vedd Meg), régebbi játékokat dobnak ki occsón.
Egyébként ha jól tudom, akkor a Strike Fighters Poject 1-ra épülő 'mod' a Wings over Europe és a Wings over Vietnam is, sőt az I világháborús First Eagles: the Great War 1918 is. -
messerharcos #18791 sziasztok! nem nagyon tudtam mostanában játszani, ma kicsit elővetem, elég nagy a különbség az érzésben...
Willenbrock, lehet hülyeséget mondok, de ez nem ugyanaz a játékgyártótol van, mint a wings over europe?
nem valami EVM a gyártója? lent a jobb sarokban? mert ha igen, akkor nekem megvan csak egy más változata, és ha neked is ettől a cégtől van vanmeg, az azt jelenti, hogy csak nyugati tipusokat repülhetsz. az europában ugy van legalábis. a sturmovikot amugy 1000X jobban szeretem, tudom két tök más kategoria, de akkor is jobban vonz a vh-s repülés, a grafikája meg a földnek legalábis ugy tünik, sokkal jobb.
én nemneagyon játszom vele, ha lehet, sturmovikozom.szerintem érvezetesebb, de persze kinek mi
-
Kicsit off téma,de hátha tud valaki segíteni:Wings Over Israelhez letöltöttem az Attrition war modot,be is adja a kampányt de az Egyiptomi légierőt nem lehet választani csak Izraelit.Mig 21-25 csomagok telepítve vannak pedig-és single missionban működnek is.Vágja valaki ezt a témát?Vagy hova lehet fordulni segítségért?(angolul nem tudok sajnos.) -
Ha elérhető lesz a steam-en is, akkor rendben van a dolog. -
Richtofen #18788 "úgy tűnik, hogy Oroszországon kívül nem is lesz dobozos változat"
Az nagy baklövés lenne, nem? Hamár így protezsálják a játékot.
Szerintem a blog alapján úgy kell érteni, hogy e-shopping csak azután lesz, hogy az orosz díszpéldányok elkeltek. A dobozosról nem szól a fáma, az szerintem mindenhol lesz már korábban. Remélem. -
Elnézést, a blog linkje kimaradt a cikkből, most pótoltam. -
Így irták le, úgy tűnik, hogy Oroszországon kívül nem is lesz dobozos változat. A cikk végén ott a link a forrásra, nem hiszem hogy félreolvastam volna. :) forrás
Demóról nincs infóm, csak annyi hogy valamikor lesz. -
Richtofen #18785 Nagyon felcsigázott!!! Mikor várható? Lesz demó? -
Richtofen #18784 "Oroszországban és az egykori tagállamok területén 15000 darab díszcsomagolású és 2000db gyűjtői változatot adnak ki. Miután ezek a készletek elfogytak, a nyugati államok vásárlói számára digitális (letölthető) formában is elérhető lesz."
Ez ugye nem azt jelenti, hogy eleinte csak SZU-ban lesz kapható? -
Rise of Flight fizikai motor. -
Új Rise of Flight infók, a bétateszt után a tapasztalatokról is beszélhetek, addig elégedjetek meg a hivatalos infókkal. :) -
Már másnak is volt gondja, megnézem a letöltés modult, miért nem jó. -
"Hiba történt a fájl letöltése közben (nem található a Mime típus)" -
Ide kitettem, használd egészséggel. :) -
Van egy Battle of Britain 1940 server full real beállításokkal,a Csatornával,Líbiával.Szerintem ez a legtutibb.Látni,hogy mit össze vergődik a sok spithuszár egy egy jól sikerült fókakötelék ellen nagyon hangulatossá teszi. -
Lacusch69 #18777 Nem, 2 csajt variálnak a Messzerekben (a másik szőke). -
szerintem mindegyik gépben ugyananak a nőnek a fényképe van 

-
Lacusch69 #18775 Nekem a switcher kért egy újabb verziójú NET framework-öt is, de utána jó volt minden.
Egy kötözködő kérdés az AAA modhoz: Hartmann gépében mit keres Knoke feleségének a fényképe?
-
legjobb, ha letöltöd az unified installer 1.1 progit onnan (kb2 gb), abban bent van az összes létező mod, csak feltelepíted az il2-re, és a beépített switcherrel egyszerűen tudod kapcsolgatni (megmarad az alap 408 is) -
hol lehet letölteni ez az aaa modot? Mert az aaa fórum szokás szerint tele van kakilva mindennel, még a kereséssel se lehet megtalálni a sok izé között. -
Végre sikerült feltelepíteni az AAA modot és megy a Spit vs.109 Mod szerver is.Bf 109F-el még lehet fordulóharcolni is a Spit Mk V ellen.Nem tud olyan jól fordulni mint a későbbi Spitek.Jó ez a mod,igaz egyelőre szoknom kell az új fegyvereffekteket mert most mindíg mellélőttem.Kicsit mintha nehezebb lenne a célzás vagy csak úgy érzem.Azért a mod nagyon sikat dob a hanguton,élethűbb fülkék,hangok stb.Ti leginkább melyik szervert szoktátok használni? -
Jó így világos, a seprűnyél nálam mást jelentett :) Az én null-szériás x52mnek még a rugóját is kivettem. Próbáltam coguart is, hát ott megizmosodik az ember egy 40 perces küldi után az biztos. -
:)
Pont azért a finom mozgásért jó a "seprűnyél". :) Hosszú bot, nagy botút, ugyanazon analóg tartományon belül kisebb kitérítésekkel finomabb irányíthatóság. Az igaz, hogy technikailag tökmindegy mit markolászik az ember. Nem a joy miatt tud valaki repülni, max lényegesen kényelmesebbé teszi a játékot.
Kezdőnek szerintem sem kell egy mezei joynál több. Csak azt írkáltam le, hogy a vasdarabot mire találták ki, és miért szokták kicserélni a belét. Drágának meg azért drága amiből van.
Az erős rugók miatt a TM sokaknak kényelmetlen az IL-2 esetén, ahol állandó finom korrigálásokkal repül az ember. Ide lágyabb mozgású joy előnyösebb.
Amit már nyúztam és van pár év tapasztalatom mindegyikkel:
Logitech Force 3D, Saitek X-52 (a sima, ezzel már a gyerek repül :) meg TM Cougar, + CH Pro Rudder (ez a pedál tényleg jó strapabíró)
és véleményem szerint ez a sorrend egyben a kényelmi (és persze ár) sorrend is.
-
Hát azért ne essünk költői túlzásokba, véleményem szerint jóval pontosabb és finomabb mozgást igényelnek a ww2-es gépek, mint a sugarasok. Természetesen én is dobálózhatok ilyenekkel, hogy prop pitch, mixture, supercharger, flaps, trim, map, meg hasonló fogalmakkal amiket rá lehet dobni a botra, sőt többségük tengelyt igényelnek button helyett. Nem folyok bele a vitába, de a kezdőt eléggé elriaszthatja a magas költség. Én mindig saitek cyborgot vagy evo-t ajánlok. Úgyse a bot teszi a pilótát. Legyen hotas, twistes oszt jónapot. -
Meg is van. Köszönöm a segítséget. Szépen feltelepítette a szükséges programot. Azt azért nem értem, hogy a Vista nem épp mai fejlesztés és néhány programot mégis így kell hozzá "barkácsolni".
Másik kérdés. XP alatt van néhány profilom. Nem sikerült áthozni, mert a Vista-s SST nem kezeli. Most nálam van a gond és készítsek új profilt ??
Jah igen, a kiterjesztése, amiket próbáltam profiloknak: *.pr0 -
Tudtommal a pedálokról kérdezett itt valaki és onnan indult a vita.Viszont senki nem említette a CH Rudder-jét,pedig biztosan jobb,mint a Saitek-é. -
ha az a baj ami nálam volt, hogy nem rakott ki ikont és nem tudtam elindítani, mivel nem volt a telepített progik között:
keresd meg ezt a könyvtárat:
C:\WINDOWS\Temp\Saitek
This folder will contain the unpacked files for both your driver install and your SST install. The driver folder will contain the name of your product followed by the word driver. This will be accompanied by the SST software folder. The software folder may not match the name of your product, but the important word to look for is ‘software’ in the folder name.
Open up the software folder. Amongst the files will be an icon called software_loc_9.msi. Double click this file and allow the progress bar to complete. This file will install the Profile Editor onto your PC and the Saitek icon will now be present in the taskbar
ha nem érted szólj segítek
-
Mindenekelőtt kijelentem h. szeretem az IL-2-t.
De ehez a játékhoz egy alul potizott 40 cm-es seprűnyél -re emlékeztető joyszerű szerkezet való. Még az X-52 is túlzás.
A Cougar meg annak a játéknak játékosnak kell ahol aktívan megy a fegyverzet, radarkezelés, célpontkezelés, MFD képernyők kezelése, CMS kezelése. Erre van kitalálva. konkrétan az első Cougart a Falcon-ra épített pithez csinálták, mind formára, mind elektronikára (saját proci, saját ram, saját "bonyolult" programnyelv). A TM ezt terjeszti és gyártogatja.
A moddolást meg azért és azok csinálják, akiknek kényelmetlen a gyári 2mm vastag torziós acélrugó mozgatása (vékony húzórugós moddok), valamint aki fokozott realisztikát akar az 1 mm-es teljes botmozgással Force szenzort tesz bele. Alapvetően a modok nagy része is a Pit építéshez való.
Az árát az anyaga határozza meg. Lévén öntöttvas a lelkem.
Anyagából és a rugók erejéből fakadóan ezt bizony kenni kell. Ha valaki LZS2-vel keni annak évente, ha komolyabbal annak meg 3 évente, hogy a vezető felületek ne kopjanak el. Mod esetén elhagyható, mert vagy nincs mozgó alkatrész, vagy olyan könnyű a mozgás mint az X-52 vékony centerrugójánál.
A gyári kivitel alkatrészeiben esetleg egy kivetnivaló lehet, az XY tengelyek nem HALL szenzorral jönnek ki gyárilag, de egy olyan HALL poti ára amit bele lehet építeni elég húzós.
A gyári poti kb 50.000 elforgatásra van kitalálva, a szenzor meg 1.000.000. (potigyártó adatai).
Kicsit hosszú lett és lehet felesleges is de sebaj.
-
hogyne tudnám, manuálisan kell mégegyszer installálni a progit, mert vista alatt nem csomagolja ki magát
majd leírom, csak most melózok
én is szívtam vele anno -
Lacusch69 #18763 Létezik olyan ismérv is, hogy ár/érték arány... -
Mert a Cougar az a minőség szinonímája mi?:) -
bucsher #18761 soha nem is beszélgettünk, veled tényleg nincs miről.
én csak © Chazz76 kollégát tájékoztattam, hogy bizony nem az x52 a non plusz ultra, a minőség szinonímája.
ez a téma neked jól láthatóan magas. -
Azért az szar ügy amikor Thaliával aláznak Mercit? Én ideges lennék:D -
Hát ha ennyire futja tőled asszem nincs miről beszélgetnünk:)
-
bucsher #18758 gratulálok, lőj le mindenkit, és legyen 3 évente új tháliád. ámen. -
Kedves kollega. Úgy érzem meddő a vita ,de utoljára hozzátennék még valamit. Én készséggel elismerem,hogy a Cougal nagyon jó kis bot ,remek külcsinnel. De biza ha kiadnék érte 50 ropit és tönkremenne ,bizony mondom neked ,hogy azon nyomban beindítanám a nagy Makita flexemet és apróra szeletelném. Mert az egészben az zavar,hogy elkérnek egy alapvetően szériahibás termékért egy csomó pénzt. Miért nem csinálják meg tökéletesre,és kérnek dupla annyit érte? Meg is venném. De én nem gondot akarok vásárolni.
Az X52 ért sem adnék 40 pénzt soha ,szerintem nem ér annyit,de a célnak tökéletesen megfelel,megbízható ,pontos és mint alant írtam olcsón is hozzá lehet jutni. Nem tudom volt e neked ,hogy így sommásan leszarozod?
Én alapvetően a játékért lelkesedem,nem pedig a kiegészítőkért,így érthetetlen számomra ez a fajta hozzáállás amit te is képviselsz.
Repülés közben nézegeted a botot és boldog vagy hogy micsoda remek joy -od van? Őszintén mondom nekem tök mindegy mivel repkedek,csak hulljon az ellen. Akiket van szerencsém ismerni és mérvadóak ebben a játékban számomra pont lesz....ják milyen botot markolásznak ,ellenben igen eredményesek.
Megegyezhetünk abban ,hogy lehet neked mindenféle "felső kategóriás "(mercis) cuccod ,attól nem leszel felső kategóriás pilóta:)
Kívánom neked ,hogy továbbra is szeretettel gondozd, simogasd a joy -od
írogass ide okosokat,és azért ha mindezek után marad egy csöpp időd,domboríts a lobbyn is . Ja és írd a neved mellé ,hogy neked van a legremekebb joy od hadd rettegjenek az ellenfelek:D
-
Látom, a jó öreg téma újból elökerült.
Ebbe a dologba továbbra sem szeretnék belekeveredni.
Arra szeretném mindössze a figyelmet felhívni, hogy a X-52 és az X-52 Pro között vannak különbségek.
Engem az egyik különösen zavar, a tüzgomb a Pro- verziónál egyállású, míg a normál verziónál kétállású, vagyis ide lehet tenni a kiskalibert, és a nagy kaliberes fegyvert is. Épp ennél a szimulátornál eléggé zavarónak találom, hogy másik gombot kellene rendelni hozzá. Vásárlás elött érdemes ezeket a különbségeket letisztázni.
Más: Tudja valaki, hogy lehet müködésre bírni az X-52 SST profilkezelö programját Vista (32bit) alatt. Kerestem ilyen programot, de működö verziót még nem találtam.