IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #18791 sziasztok! nem nagyon tudtam mostanában játszani, ma kicsit elővetem, elég nagy a különbség az érzésben...
Willenbrock, lehet hülyeséget mondok, de ez nem ugyanaz a játékgyártótol van, mint a wings over europe?
nem valami EVM a gyártója? lent a jobb sarokban? mert ha igen, akkor nekem megvan csak egy más változata, és ha neked is ettől a cégtől van vanmeg, az azt jelenti, hogy csak nyugati tipusokat repülhetsz. az europában ugy van legalábis. a sturmovikot amugy 1000X jobban szeretem, tudom két tök más kategoria, de akkor is jobban vonz a vh-s repülés, a grafikája meg a földnek legalábis ugy tünik, sokkal jobb.
én nemneagyon játszom vele, ha lehet, sturmovikozom.szerintem érvezetesebb, de persze kinek mi