IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kedves kollega. Úgy érzem meddő a vita ,de utoljára hozzátennék még valamit. Én készséggel elismerem,hogy a Cougal nagyon jó kis bot ,remek külcsinnel. De biza ha kiadnék érte 50 ropit és tönkremenne ,bizony mondom neked ,hogy azon nyomban beindítanám a nagy Makita flexemet és apróra szeletelném. Mert az egészben az zavar,hogy elkérnek egy alapvetően szériahibás termékért egy csomó pénzt. Miért nem csinálják meg tökéletesre,és kérnek dupla annyit érte? Meg is venném. De én nem gondot akarok vásárolni.
Az X52 ért sem adnék 40 pénzt soha ,szerintem nem ér annyit,de a célnak tökéletesen megfelel,megbízható ,pontos és mint alant írtam olcsón is hozzá lehet jutni. Nem tudom volt e neked ,hogy így sommásan leszarozod?
Én alapvetően a játékért lelkesedem,nem pedig a kiegészítőkért,így érthetetlen számomra ez a fajta hozzáállás amit te is képviselsz.
Repülés közben nézegeted a botot és boldog vagy hogy micsoda remek joy -od van? Őszintén mondom nekem tök mindegy mivel repkedek,csak hulljon az ellen. Akiket van szerencsém ismerni és mérvadóak ebben a játékban számomra pont lesz....ják milyen botot markolásznak ,ellenben igen eredményesek.
Megegyezhetünk abban ,hogy lehet neked mindenféle "felső kategóriás "(mercis) cuccod ,attól nem leszel felső kategóriás pilóta:)
Kívánom neked ,hogy továbbra is szeretettel gondozd, simogasd a joy -od
írogass ide okosokat,és azért ha mindezek után marad egy csöpp időd,domboríts a lobbyn is . Ja és írd a neved mellé ,hogy neked van a legremekebb joy od hadd rettegjenek az ellenfelek:D