IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • JoeDestroy
    :)
    Pont azért a finom mozgásért jó a "seprűnyél". :) Hosszú bot, nagy botút, ugyanazon analóg tartományon belül kisebb kitérítésekkel finomabb irányíthatóság. Az igaz, hogy technikailag tökmindegy mit markolászik az ember. Nem a joy miatt tud valaki repülni, max lényegesen kényelmesebbé teszi a játékot.
    Kezdőnek szerintem sem kell egy mezei joynál több. Csak azt írkáltam le, hogy a vasdarabot mire találták ki, és miért szokták kicserélni a belét. Drágának meg azért drága amiből van.
    Az erős rugók miatt a TM sokaknak kényelmetlen az IL-2 esetén, ahol állandó finom korrigálásokkal repül az ember. Ide lágyabb mozgású joy előnyösebb.
    Amit már nyúztam és van pár év tapasztalatom mindegyikkel:
    Logitech Force 3D, Saitek X-52 (a sima, ezzel már a gyerek repül :) meg TM Cougar, + CH Pro Rudder (ez a pedál tényleg jó strapabíró)
    és véleményem szerint ez a sorrend egyben a kényelmi (és persze ár) sorrend is.