91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #19235 Ugyanmár, a bombereknek rendeltetésszerű használat égő motorral hazakacsázni:)) Csak nem alacsonyan kell menni. Meg nem kell megpróbálni leszállni
-
Lejjebb húzod az egérrel. :) -
Ami engem érdekelne, hogy hol tudom beállítani azt, hogy mikor on-line játszok, akkor három sort jelenítsen meg a chatből. nekem most csak egy sor van
-
Lebowski #19232 tulajdonképpen, ha bármi kigyullad ugorj,mivel megéghetsz, kivéve ha kétmotoros. de abból is ildomos, mert nemtudhatod, hogy mikor szeretne lerobbanni a motorod v a szárnyad. -
Lysandus #19231 Én eddig úgy tudtam, hogy ha kigyuladt a Zéró, akkor ugrani kell, mert másra nagyon már nem marad idő. Csűrő elvesztése miatt meg nem szállok ki a harcból, és akkor sem, ha ellőnek egy rudderhuzalt. De te biztos jobban tudod... -
Lacusch69 #19230 Repültem innen pár sráccal, de nem hiszem, hogy közülük bárki emlékezne részemről futókieresztésre vagy navifény gyújtására megadási céllal.
Ha valaki lelövi a hazafelé tartó, füstölgő/égő gépemet azt többnyire egy "What a gentleman..." üzenettel honorálom... -
Megadni magatok????!!!! :D
Soha!
Ha feladod, akkor ugorj ki! És fohászkodj hogy ne lőjenek szét az ernyőn :)
-
Üdv! Találtam egy oldalt (talán sokan nem ismerik), elég sok témába vágó letölthető irodalom van (sajnos angol nyelven), gondoltam megosztom veletek. (remélem url-t nem rontom el...)
military-machine -
Tompox #19227 Sziasztok!
Lehet, hogy láma a kérdés, de nem tudom, miért nem változik magyarra a játék akkor sem, ha a konfigban beállítom a hu-t.
Segítsetek. Köszi, T. -
nalyib #19226 Ez biztos azt szimulálja, hogy a valóságban Érzi a Gépet a pilóta:DDD
Mondjuk a cikk is lehet rossz, talán csak Arcade módban él. Talán:) -
Lacusch69 #19225 Nem túl sok online harcban lehettél...
600-nál még nem lőtték szét a Messzered kormányhuzalait?
Nem gyulladt még ki 500-nál a Zeród egyetlen találattól?
A Dora9-esed csűrői még nem szálltak el 950 körül? -
Végül is lehet nyitni futót ötszáznál is 

-
"Egy kijelzőn láthatjuk a repülőgépünk által benyelt golyók helyét, mely mindig pontos tájékoztatást nyújt. "
Ez a rész testszik nekem a legjobban :D -
EZ azért vicces nem??? 

-
Lysandus #19221 Hidd el, hogy ha tényleg harcképtelen az ember, rommá van lőve a gép, akkor csoda, ha vízszintes repülésben eléri a 300-at! :-))) -
Lacusch69 #19220 Hmmm... Ugyan nem én vagyok a legtapasztaltabb frontharcos, de 3 és fél év alatt jónéhány online bevetésem van már...
Hidd el, hogy használják a navi fényt a megadás jeleként is (segélykérésre is, azonosításra is, vészjelzésre is).
Egyébként hogyan engeded ki a futódat 300 felett? -
-
Pff barátom... ez a fensőbbséges stílus,ez igen.Végül is jót nevettem rajtad,a nagy eszméiden meg a tapasztalatodon.
Most gyorsan írjál valamit,hogy tied legyen az utolsó szó,rádhagyom,megígérem. -
Lysandus #19217 Élen járhattál volna a személyeskedés felfüggesztésében, de látom már döntöttél. Én nem rólad beszéltem, pusztán egy jelenséget szerettem volna általánosságban megvitatni veled. Ha magadra vetted, akkor ez Téged minősít.
Sokat kell még tanulnod, bár azt is látom, hogy ez nehezen megy. Általános szövegértelmezési problémákat sejtek a háttérben. Mint azt már a tapasztalt frontharcosok megvilágították, a "villogtatás", a navi használata nem megadás. A megtámadott gép jelez a társainak ezzel, hogy könnyebben be tudják azonosítani. A megadás általános jele a futó kiengedése volt anno, és ezt használják erre ma is.
Én mindenesetre nem küldelek el Téged sehova, te már megtetted ezt helyettem is.
S! -
Köszönöm Gida
Az AAA community instaler-en kívül azt hiszem megvan minden. Ha nagyon szerencsétlen lennék akkor TS.
Még egyszer Köszönöm!!!!! -
"Velem is elfordult már ilyesmi, és én is engedtem már haza sérült enemit. Olyan is volt, hogy a szarrá lőtt gépből kiugrottam, mikor átértem a fronton, had legyen meg a kill-je a fickónak."
Ebből a szempontból jobb a BoB 1940 szerver,mert ott akkor is hozzáadja a stathoz a lelövést,ha leszállt az ügyfél. -
Abba lehet hagyni a személyeskedést te nagy gentleman!Ha nem érted miről beszélek,akkor sajnállak nagyon!De olvasd el még egyszer a 19194-et,hátha leesik:szó sem volt le vagy felszálló gépről,pusztán van aki ellövi a lőszerét aztán már villogtat is.Vagy húzza a füstöt,de harcképes;akkor ne szedjem le,igaz?
Ez a hozzáállás max a századkonyhán nyerő,csak nem a fronton.Nem baj,oda is kell ember. -
Harcképtelenségig kell lőni minden gépet aztán ott kell hagyni, nem érdemes több figyelmet szentelni rá. -
Harcképesnek nincs. Föleg ha előtte terrorizál felszállás közben. Ezzel sincs sok baj, de mikor már az egész map arról szól 120 percig, hogy fel tudjak szállni az tényleg egy horror. Maximális egyetértésem GIDA. -
egyébként ha valakit szeretek sok darabban látni az a LA5FN. Sokkal gyakrabban gyűlik meg velük a bajom mint a Shitekkel. Régebben sokkal sűrűbben előfordult, hogy 5000m-nél elkezdte húzni a kis barna csíkját és le tudtam emelni majd ráborulni, de sajnos már egyre többen ismerik a keverékbeállítást
-
Csak egy példa: Bob szerveren szállnék fel,spit felettem kb. 1k-n.Kétszer szétlő a földön,légvédelem persze semmi.Nagy nehezen felszállok,megtámadom alulról,menekül haza.A Csatorna felett félúton már villog mint a stroboszkóp - hívja a segítséget - de nem válok ki.Laca közben leszed rólam pár hívatlan látogatót,üldözöm tovább.Már a parttól 5 kilóméterre durva légvédelmi tűz,de nem mer visszafordulni,csak menekül.A repterétől jó messze világít,nyitja a futót,le akarna szállni.Még keményebb légvédelem.A srapnel csak úgy pattog a gépemen.A kifutótól úgy 1 km-re érem utol,persze nincs kegyelem,hullik is darabokra a négy húszas jóvoltából.Erre én vagyok a vulcher nazi bastard.Hogy merem én őt a spitből saját reptér felett lelőni a cheater fókával,amikor ő éppen haza akarta vinni a két kill-jét,amiket becsületes légi harcban szerzett.Ergo harcképes ellenségnek nincs kegyelem. -
Lysandus #19209 Jaja, a shitre mindez nem vonatkozik, azt addig kell lőni amíg mozog! :-)
Chazz: Ez nem idealizmus kérdése. Hanem úgy hívják, hogy jólneveltség. Megható, ha valaki tisztában van vele, hogy nem úriember, de ezzel azért nem szokás kérkedni!
Vogel: Velem is elfordult már ilyesmi, és én is engedtem már haza sérült enemit. Olyan is volt, hogy a szarrá lőtt gépből kiugrottam, mikor átértem a fronton, had legyen meg a kill-je a fickónak. -
Ezzel viszont egyet tudok érteni. Minden áron lőni akarnak. Nekem volt olyan, hogy nem lőttem le senkit, mégis nagyon jót repültem. Kis kergetőzés, kis elemelés a yak elől stb. nem volt véres, de valóság szagú. -
Lacusch69 #19207 A Shitfire pilóták nem számítanak, ők egyébként is azért ülnek bele, hogy mindenáron győzelmük legyen. -
nalyib #19206 Én általában akkor hagyom a másikat ha elég harcképtelennek tűnik, ergo spitfire-t/hurrit minimum 20 darabban engedek el és ebből 16 lángoljon:DD
Csak azon húztam fel magam ha bombázóval egész bevetés alatt nem találkoztam senkivel, erre leszállás közben lőtték keresztül VALAHOGY a pilóta acéltrónját.....de aztán rászoktam, hogy olyankor a hasi lövésztől szállok le, azt nehéz eltalálni
-
Szerintem tök mindegy ki mit csinál és melyik szerón. A te cselekedeteid kizárólag csak téged minősítenek. Ezért mondják, hogy az agresszió agressziót szül. Én sem lövök le senkit ha füstöl, vagy már kilebegtet, de nem is érdekel ha valaki engem seggbe lő leszállás közben. Az ő dolga. Én akkor sem adom vissza ha tehetem. Nem érzem jól magam tőle. Viszont jól esik mikor megköszönik, hogy csak billegtettem mellette egyet. -
néhány hónapja volt, hogy (nem emlékszem melyik szerveren,woe, spitvs109 vagy vmi hasonló komolyabb szerver volt) lelőttem 2-3 gépet, megyek haza, futó, lámpa, a majom spithuszár meg amikor földet érek szarrá lő
alig voltam ideges
láttam hogy jön, de gondoltam csak nem olyan bunkó hogy leszállás közben lelő...
aztán mondtam neki hogy elég gáz hogy az über gépével csak leszálló gépeket tud lelőni -
Lacusch69 #19203 Ez attól függ, hogy melyik szerveren vagy. Némelyik század gyakorló szerverén (pl. BgAF, GRIJ) mindennapos a sérült gép lelövése, a vulching, stb... de ott nem is kell komolyan venni, mert többnyire sérült géppel is harcolunk.
"Vérpistike" (vagyis árkád beállítású) szervereken (pl. SoV) is gyakori, de ott sok a hülyegyerek, tehát nem szabad meglepődni...
Normális, full real, vagy ahhoz közeli beállítású, komoly szervereken (pl. WarClouds, Spit vs. 109, Zeke vs. Wildcat) ez nagyon ritka, én igazából még csak távol-keleti játékostól (koreai, kínai) tapasztaltam, de ezt sem gyakran.
Ha jól emlékszem, a WarCloudson mindössze egyszer lőtt rám leszállás közben, bekapcsolt navi fényeknél egy koreai srác.
Annyit hozzá teszek, hogy én nem szoktam füstölgő, vagy navi fényt használó vagy kieresztett futójú gépre lőni.
Sőt, azt is megvárom, hogy a repterétől legalább 1 percnyire eltávolodjon: ne mondhassa, hogy felszállás közben lőttem le. (De a guruló vagy respawnoló gépekre nyugodt szívvel dobok egy 500 kilós bombát...)
-
Tisztelem az idealizmusodat,kár hogy pont a játékban nem müködik,mert mindenki annyira hajt a killre,hogy minden mást lesz..r!
És igen,ha velem valaki bunkó,akkor én is az leszek!A normális ember általában azt adja vissza,amit kap,úgyhogy erről ennyit. -
Dongó fórumon az "így haltam meg..." c. topic amit ajánlok. Nagyon tanulságos, az elejétől fogva. -
Solt #19200 Imádom az ilyen sztorikat, olyan felemelő! :) Csinálhatnátok egy blogot, ahol össze lehetne gyűjteni a pozitív sztorikat... :) -
Engem kísért haza két P39es online fronton. Lelőtték géppáromat, majd kegyetlenül megrongálták a fókámat. Mellém repültek és a frontvonalig kísértek, majd elhúztak egy "S!" keretében. Jól esett. -
én is Richtofennek adok igazat
ha vkiből dől a füst és villogtat vagy kiengedi a futót nem lövöm le,cserébe elvárom ugyanezt
viszont olyanba is belefutottam már, hogy ő visszafordult és lelőtt
a bunkója
általában a vérpisti szerverek ilyenek, a normális szervereken normális pilóták vannak (általában) -
Lysandus #19197 Nem igaza lenne, hanem IGAZA VAN!
A hozzáállásodon pedig változtass! Azért, mert az emberek 90 %-a bunkó, te is az leszel? -
Ott igen,de a 90% nem az sajnos,ezért ilyen a hozzáállás a kérdéshez,amúgy igazad lenne.