IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TG Gida
    Csak egy példa: Bob szerveren szállnék fel,spit felettem kb. 1k-n.Kétszer szétlő a földön,légvédelem persze semmi.Nagy nehezen felszállok,megtámadom alulról,menekül haza.A Csatorna felett félúton már villog mint a stroboszkóp - hívja a segítséget - de nem válok ki.Laca közben leszed rólam pár hívatlan látogatót,üldözöm tovább.Már a parttól 5 kilóméterre durva légvédelmi tűz,de nem mer visszafordulni,csak menekül.A repterétől jó messze világít,nyitja a futót,le akarna szállni.Még keményebb légvédelem.A srapnel csak úgy pattog a gépemen.A kifutótól úgy 1 km-re érem utol,persze nincs kegyelem,hullik is darabokra a négy húszas jóvoltából.Erre én vagyok a vulcher nazi bastard.Hogy merem én őt a spitből saját reptér felett lelőni a cheater fókával,amikor ő éppen haza akarta vinni a két kill-jét,amiket becsületes légi harcban szerzett.Ergo harcképes ellenségnek nincs kegyelem.