IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Ez attól függ, hogy melyik szerveren vagy. Némelyik század gyakorló szerverén (pl. BgAF, GRIJ) mindennapos a sérült gép lelövése, a vulching, stb... de ott nem is kell komolyan venni, mert többnyire sérült géppel is harcolunk.
    "Vérpistike" (vagyis árkád beállítású) szervereken (pl. SoV) is gyakori, de ott sok a hülyegyerek, tehát nem szabad meglepődni...
    Normális, full real, vagy ahhoz közeli beállítású, komoly szervereken (pl. WarClouds, Spit vs. 109, Zeke vs. Wildcat) ez nagyon ritka, én igazából még csak távol-keleti játékostól (koreai, kínai) tapasztaltam, de ezt sem gyakran.
    Ha jól emlékszem, a WarCloudson mindössze egyszer lőtt rám leszállás közben, bekapcsolt navi fényeknél egy koreai srác.
    Annyit hozzá teszek, hogy én nem szoktam füstölgő, vagy navi fényt használó vagy kieresztett futójú gépre lőni.
    Sőt, azt is megvárom, hogy a repterétől legalább 1 percnyire eltávolodjon: ne mondhassa, hogy felszállás közben lőttem le. (De a guruló vagy respawnoló gépekre nyugodt szívvel dobok egy 500 kilós bombát...)