91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy:)
Én az egész mondaton nevettem ,nevetek még most is ,csak ezt emeltem ki:) -
Szepy2884 #22874 Akkor biztos élvezted volna a dinamika, statika, rugalmasságtan meg úgy általában a mechanika előadásokat.
Hát mi annak idején nem nagyon tudtunk rajta röhögni...
-
Én azt sajnálom (Avataron felbuzdulva), hogy az NVIDIA 3D-s cuccai nem jönnek ki több repülőgép szimulátorokra. Pedig mennyire király lenne, ha működne itt is. De csak Lock-On meg flight Simulator :/ Meg Arma2 mondjuk, ami engem érdekel, de valami Il-2 modot erre is igazán összedobhatnának :) -
""geostacionárius ívből""
Dummy!!! Ezen még mindig röhögök:)

-
van a játéknak saját fóruma, esetleg kérdezd meg ott:
WoP fórum -
Gascan #22870 Megvette esetleg valaki a most megjelenő Wings of Preyt??? -
én dettó ugyanezt gondolom
nem érdekel, hogy ki milyen fan, én a saját dolgaim miatt választok kártyát
volt régebben atim is, kb 4 évig (8500, 9700pro, x1800), azt a szívást senkinek sem kívánom amit végigjártam velük
most vettem egy gtx260-ast (8800gt-t cseréltem le), de 5850/70-est akartam
végigolvastam a fórumokat, és még a az ati fanok is elégedetlenkednek(!)
sorra adják el őket, mert az alkalmazások fagynak, a képernyő csíkoz, van ami el sem indul, stb, szal a szokásos dolgok
pedig most váltottam volna atira..
ja és az sem elhanyagolható, hogy a gtx260-ast 35-ért vettem, és nincs olyan játék ami 1920x1200-ban megfektetné full grafon, persze egy erős procival
ezzel szemben az 5850-es 60e fölött van, igaz hogy erősebb, de ha úgysem tudom kihasználni akkor minek...
bocs az offért -
OFF:
Engem ezért köveztek már meg az Ati topikban :)
Sosem voltam igazi "Fan" , mindig olyan HW-eim voltak amik ár/teljesítmény viszonylatban megérték, vagy lehetett velük trükközni (pl: 4 magosítható 2 magos Phenom, anno 9600-ból 9800-asítható Radeon, stb ...)
Nincs értelme azt ajnározni mi van ráírva a HW-ekre ...
Aztán ezt most én is benyeltem ... Az Ati 48xx-es kártyák, mind árban, mind teljesítményben lenyomták az nvidia kártyákat, ezért ilyen rendszer lett, Phenom, AMD lap CF lehetőséggel és Ati 4870 ...
8800 GTS-ről váltotam ... és bánom is egy kicsit ... Bár a driverei az nVidia-nek sem sokkal jobbak, de a 3rd party SW-ek fényévekkel megelőzik az Ati-s cuccokat ... a lehetőségekről nem is beszélve ...
Az nhancer rengeteg olyan beállítást tartalmaz, amivel kisebb-nagyobb játékbeli anomáliákat lehet megszüntetni, kombinált AA (Ez pl.: megoldaná a Rise of Flight grafikai gondjait is ... Persze az Ati-nál nem lehet ilyet csinálni ...) különöző kompatibility settingsek ...
Szóval most bebuktam az ár/teljesítmény arány dolgot ... igaz, nem sok helyen van gondom, de ott nem tudom megoldani, mert nincs rá lehetőségem sem ...
DX 11-re teszek geostacionárius ívből, működjön az AA mindenhol normálisan, utána gyúrjanak erre ...
Erősen morfondírozom a cserén, de mivel a VGA-val ellentétben az AMD-nek igen jó cuccai vannak amik segíthetnek a rendszer gyorsításán, ezért még várok ... hátha ...
Aztán majd a Fermi megmondja, lesz-e kártya csere...
Persze a nagy nevekkel nincs gondom, de aki rétegdolgokkal (szimulátorok pl.) játszik annak később lehet jobb lesz odafigyelni arra, hogy hiába isten az Ati ... ha nem krájzisszel meg koddal játszik az ember akkor lehet bukta lesz az új kártya ... -
Javasolnám az Ati -nak ,hogy bérmukába csináltassák a drivert az NV nél.
Remek dolgok sülnének ki belőle:)
Mondjuk az engem is meglepett ,hogy bár mindenki (szóval majdnem mindenki)
ati ra esküszik,de az apróhirdetések tele vannak egy két hónapos Ati kártyákkal. Mintha szabadulni akarnának tőle. -
de az, röhej....
két lehetőséged van: vagy veszel nvidiát, ami korszerűtlenebb, mindenki leszólja, és gyengébb, viszont még így is megy vele minden játék, és bőven elég mindenre
vagy veszel atit, ami a mai technológia csúcsa, ár-érték arányban a legjobb, viszont nem tudod használni, állandóan a szívás van vele
hol itt a probléma? :D -
De nem közröhej? Veszel egy 60-70 ezres kártyát ,majd még matekolnod is kell ,hogy normálisan fusson alatta egy egy játék. Én ezt nem akarom elfogadni.
EZ SKANDALLUM:) -
Glo #22864 Igaz nekem még valami ósdi ATI X2300-as kártya van benne, amihez egyetlen driver van, az is 2006-os :)
Nézd meg Oleg fórumon, mintha láttam volna ilyen fórum topicot. -
Glo #22863 Én Win7 alatt úgy tudtam a laptopomban a grafikát megjavítani, hogy OpenGL-ről DirectX-re váltottam a grafikát. Igaz, hogy azóta minden gép úgy fénylik mintha a nagy Moszkvai légiparádéról jött volna a frontra, de ez legyen a legnagyobb baj :)
Igaz ehhez letöltöttem a legfrissebb (asszem 2009 októberi) Dx9.0c drivert. -
És más alkalmazásoknál is lassulást észlelsz vagy csak az IL2 nél? -
Revidiálom az álláspontomat.
Az 5850 ahogy utána néztem egy brutál kártya.
Még jobban nem értem:(( -
Én ugyanúgy jártam a 4850 essel.
Vissza is vittem.
Pontosan 28 órámba telt mire rájöttem ,hogy fogalmam sincs mi lehet a baj:)
A tied egy "modern fejlett kártya" még ha nem is egy csúcskategória ahogy én a tesztekből leszűrtem ,elméletben az IL2 őt vinnie kéne mint a vajat.
Fórumokon feltettem a kérdést én is és a nagy szakértők azt válaszolták,hogy mit akarok én egy közel százéves programmal,de vegyem tudomásul hogy béna vagyok:) különben is.
Szóval még egyszer ,fogalmam sincs mi lehet a baj.
-
én is gondolkodtam az 5-ös sorozaton, de aztán utánaolvastam a fórumokon, és ez megerősített hogy nem veszek atit
sok velük a szívás még mindíg, nem te vagy az egyedüli
majd talán a legközelebbi driver... -
Szepy2884 #22858 Szerencsére vagy sem, egy multinál dolgozok. Én sem vagyok perfekt, de a nem közvetlen (azaz nem gyáron belüli) kollégáim és az üzletfeleim Ny-Európától Kínáig és É/D-Amerikától Új-Zélandig terjednek. Szóval rá vagyok kényszerítve az angolra. Tudom, hogy ha igazán jó könyvet akarok olvasni különösen a II. vh. pilóták szemszögéből akkor németül is megkell(ene) tanulnom, mert ott aztán valami fantasztikus felhozatal van. Az angolszász írók tollától pedig tartózkodom, mert elegem van a "mi vagyunk a yankee/angol fasza gyerekek akik jól seggbe rúgták azokat a
nácikat" dumától. A modern kori légi hadviselés nem érdekel igazán, de amiket felsoroltál, azok felkeltették az érdeklődésemet.
-
Gascan #22857 Nem tudja valaki, hogy lesz-e a Wings or Prey dvdes valtozatban is? Mert megvennem, de ha valasztani lehet akkor mar inkabb a dobozosat -
Program affinitást állítsd be, hogy az Il-2 csk az egyik procimagot használja. -
Mert vettem egyet és úgy belassult az il-2 mint az állat,és egyszerűen nem értem,hogy miért????Próbáltam Win 7 alatt és Win Vista alatt is.
Lehet,hogy a Directx 11 miatt? -
Ha tudsz valamennyire angolul, több nagyságrenddel nagyobb olvasnivalót találsz, mintha csak arra várnál, hogy megjelenjen magyarul. Én sosem állítottam, hogy perfekt angolos lennék, de már a sokadik könyvemet olvasom és folyamatosan tanulok belőlük (pl. új szavak, szleng). :)
Az Ed Macy: Apache könyv vége most ment le az Aranysasban, csak több részletben. Ed új könyve a Hellfire sem kevésbé érdekes, de itt van amit még ajánlani tudok:
- Strike Eagle: Flying the F-15E in the Gulf War - F-15E pilóták története, 2000-ben a bázisuk közelében laktam (Seymour Johnson AFB, Goldsboro, Észak Karolina), szóval ezért is közel állnak hozzám. :)
Nem repülés, de Marcus Lutrell - The Lone Survivor c. könyve az egyik legjobb amit mostanában olvastam, egy 4 fős SEAL egyetlen túlélője. És amit most olvasok: Dalton Fury - Kill Bin Laden. Rendszeresen éjfélig fent vagyok és olvasom, mert nagyon nehéz letenni. -
Mért kérded? -
Srácok,használ valaki közületek ATI 5850-es kártyát,és ha igen mik a tapasztalatai? Lassulásra gondolok az IL-2-ben. -
Szepy2884 #22851 Ja igen a lényeg. Mi a beszerzési forrás, mert pl a tengerentúlról nem szívesen hozatnék semmit köszönet a nagyszerű forint/dollár + vám és posta ktsg stb miatt... -
Szepy2884 #22850 Bakker Sanyó! A múltkor kérdezgettem, hogy nincs-e valakinek valami jó ötlete könyvek terén. Egy szóval sem mondtad, hogy te ilyen jó könyveket olvasgatsz! 
-
Az AH-64 Apache pilóták konkrétan külön mozgatják a szemeiket. :) A jobb szemével a monoklit figyeli (a gép orrán TADS/PNVS), a ballal pedig a gépet repüli, figyeli a vezért/kísérőt. Ed Macy: Apache c. könyvében nagyon jól le van írva. Itt írtam róla, oldal alja. -
Ez jó!
-
Szepy2884 #22847 bocs, ezt Glo-nak címeztem volna... -
Szepy2884 #22846 Így így 
-
Köszi, ezt a frissítést még nem ismertem. -
Glo #22844 "A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi."
Ez mekkora jó :)
Az ideális pilóta ezek szerint akkor a kaméleon:
- Megvan a technikája a fenti készség kivitelezésére!
- Jól rejtőzködik bármilyen háttérben, legyen az ég, föld, erdő, hegyvonulat.
- Lesből csap le ellenségére, mely egyben az üzemanyagát is jelenti, ezért nem sunnyog a harcban.
- A nyelve az igazi Boom&Zoom támadásokra lett kifejlesztve.
-
Szepy2884 #22843 és amúgy hogy repült? -
Glo #22842 Na az se ma volt :) -
Lebowski #22841 ehhhehe :) régen eléggé felborult a ricsi levlista. sok kan megőrült amint beszabadult közéjük ez a hölgyemény. mert ugye dongó előtt ricsis volt :)
szegény elég erőteljesen kapta a hímsovin dumát a találkozókkor de elég tudatosan rájátszott a modell mivoltára :) (gondolok itt a bemászós kicsit pucsítok de mégse pózolok, csak egy kicsit, mert nekik az jó
)
-
Glo #22840 Ha azt akarod, hogy 14 éves japó kiscsajok az iskolai egyenruhában (miniszoknya, ing, térdigzokni) megalázzanak, akkor kezdj el Xbox360-on bármelyik mai egymástöldöklős multiban nyomulni 
Asszony is kezd rákapni az il2 ízére, offline szokott bombázgatni meg 1/4-edes gyorsításon unlimited ammo + invulnerability kombóval G2 vs ShitV felállásban gyakorolni. Mindenki így kezdi :) -
Szepy2884 #22839 No, azt a bemászást én is megnéztem volna
-
Na mégegy oszt elég legyen a szájtátásból:D -
Nesztek :)) Angel -
jó kérdés:D
már sajna nem emlékszem :(
hiába, öregszem