IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ha tudsz valamennyire angolul, több nagyságrenddel nagyobb olvasnivalót találsz, mintha csak arra várnál, hogy megjelenjen magyarul. Én sosem állítottam, hogy perfekt angolos lennék, de már a sokadik könyvemet olvasom és folyamatosan tanulok belőlük (pl. új szavak, szleng). :)
Az Ed Macy: Apache könyv vége most ment le az Aranysasban, csak több részletben. Ed új könyve a Hellfire sem kevésbé érdekes, de itt van amit még ajánlani tudok:
- Strike Eagle: Flying the F-15E in the Gulf War - F-15E pilóták története, 2000-ben a bázisuk közelében laktam (Seymour Johnson AFB, Goldsboro, Észak Karolina), szóval ezért is közel állnak hozzám. :)
Nem repülés, de Marcus Lutrell - The Lone Survivor c. könyve az egyik legjobb amit mostanában olvastam, egy 4 fős SEAL egyetlen túlélője. És amit most olvasok: Dalton Fury - Kill Bin Laden. Rendszeresen éjfélig fent vagyok és olvasom, mert nagyon nehéz letenni.