IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    OFF:

Engem ezért köveztek már meg az Ati topikban :)

Sosem voltam igazi "Fan" , mindig olyan HW-eim voltak amik ár/teljesítmény viszonylatban megérték, vagy lehetett velük trükközni (pl: 4 magosítható 2 magos Phenom, anno 9600-ból 9800-asítható Radeon, stb ...)

Nincs értelme azt ajnározni mi van ráírva a HW-ekre ...

Aztán ezt most én is benyeltem ... Az Ati 48xx-es kártyák, mind árban, mind teljesítményben lenyomták az nvidia kártyákat, ezért ilyen rendszer lett, Phenom, AMD lap CF lehetőséggel és Ati 4870 ...

8800 GTS-ről váltotam ... és bánom is egy kicsit ... Bár a driverei az nVidia-nek sem sokkal jobbak, de a 3rd party SW-ek fényévekkel megelőzik az Ati-s cuccokat ... a lehetőségekről nem is beszélve ...

Az nhancer rengeteg olyan beállítást tartalmaz, amivel kisebb-nagyobb játékbeli anomáliákat lehet megszüntetni, kombinált AA (Ez pl.: megoldaná a Rise of Flight grafikai gondjait is ... Persze az Ati-nál nem lehet ilyet csinálni ...) különöző kompatibility settingsek ...

Szóval most bebuktam az ár/teljesítmény arány dolgot ... igaz, nem sok helyen van gondom, de ott nem tudom megoldani, mert nincs rá lehetőségem sem ...

DX 11-re teszek geostacionárius ívből, működjön az AA mindenhol normálisan, utána gyúrjanak erre ...

Erősen morfondírozom a cserén, de mivel a VGA-val ellentétben az AMD-nek igen jó cuccai vannak amik segíthetnek a rendszer gyorsításán, ezért még várok ... hátha ...

Aztán majd a Fermi megmondja, lesz-e kártya csere...

Persze a nagy nevekkel nincs gondom, de aki rétegdolgokkal (szimulátorok pl.) játszik annak később lehet jobb lesz odafigyelni arra, hogy hiába isten az Ati ... ha nem krájzisszel meg koddal játszik az ember akkor lehet bukta lesz az új kártya ...