IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #22858 Szerencsére vagy sem, egy multinál dolgozok. Én sem vagyok perfekt, de a nem közvetlen (azaz nem gyáron belüli) kollégáim és az üzletfeleim Ny-Európától Kínáig és É/D-Amerikától Új-Zélandig terjednek. Szóval rá vagyok kényszerítve az angolra. Tudom, hogy ha igazán jó könyvet akarok olvasni különösen a II. vh. pilóták szemszögéből akkor németül is megkell(ene) tanulnom, mert ott aztán valami fantasztikus felhozatal van. Az angolszász írók tollától pedig tartózkodom, mert elegem van a "mi vagyunk a yankee/angol fasza gyerekek akik jól seggbe rúgták azokat a
nácikat" dumától. A modern kori légi hadviselés nem érdekel igazán, de amiket felsoroltál, azok felkeltették az érdeklődésemet.