91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Na helló belló végre téged is látni! :)))

Köszi a múltkori reptetést meg a csokikat nem felejtettem el ám

Merre repkedsz mostanában?
  • VO101Tom
    Én vitorlázón repkedtem pár évig.
  • VO101Tom
    Tibi sokat il2-zik, ha épp itthon van. Tegnap is volt, ma is ígérte. Spit vs 109 mod, vagy UKded3-ra szoktunk mostanában beszállni :)
  • Sanyo
    Tegnap beszéltem vele, de fórumozni nem szokott. :)
  • Lacusch69
    De igen, Popeye biztosan irkál még (csak nem ide, hanem a Puma fórumba), TB-t mostanában sehol nem látom, a Lobbyn sem.
  • Lacusch69
    Öcsike, mivel fingod nincs arról, hogy (áttételesen) kikkel is beszélsz, úgyhogy megkérnélek, hogy ... (a többiek és a jó ízlés kedvéért nem írok többet).
  • Lebowski
    én végigolvastam... és te verted magad a földhöz, hogy te olyan diamond szimben ültél. ez eddig csodás meg minden, de kvra egy projektorról volt szó. sőt még be is linkelte azt a képet, ahol látszik,hogy kitakar a fülke, csak valahogy ezek fölött átsiklasz. na mindegy. lehet nem nekem kéne újraolvasnom. és sehol nem látok fellengző stílust tomtól, de lehet, hogy én vagyok marha.
  • spargarepa
    szerintem amúgy egy igazi pilótának is bármilyen legyen is (értem hobbi/utasszállító/bármi más) maximum nagyon kikapcsolódásra és nagyon szórakozásra lehet jó az il2, nekik lehet hogy a szimulátorossága nem elég, mert a valóságban ahol ők repkednek sokkal másabb a g erők miatt, a vibráció miatt meg minden miatt amiről egy számítógép előtt mi csak álmodhatunk, de majd 20 év múlva lehet hogy azokat is megkapjuk
  • istikovacs76
    Neked van:)
  • Her Laca
    Jószerivel senkinek. Azért irkálunk az IL2 topicba és nem egy olyanba amiben igazi gépekről ,igazi pilóták értekeznek.
    De Il2 -ni azt tudunk:) (jelzem ez játék) mégpedig elég jól.
    Ebben levakarjuk a virtuális égről az igazi pilótákat.
    Különben vannak igazi pilóták is az Il2 zők között csak ők nem fórumoznak.
    Popey biztos.TB grippen ,meg még sokan vitorlával mennek ,mentek.
    Nálunk Flora Ő 70 éves és repül:DHegymen valamikor vadász pilótának készült ,asszem motoros vizsgája megvolt. Szóval előfordul azért olyan ember is a körünkben aki nem csak látott ,hanem esetleg vezetett is szárnyas gépet.
  • Willenbrock
    Ja megint elkezdenének olyanokat beszólogatni hogy micsoda egy topik ez hogy tele van messzerimádókkal? Meg miért nem zavar hogy szvasztika van egy 2. vh-s gépen? Tényleg fura dolgok ezek:D
  • asw27
    Üdv!
    Tényleg, csak kíváncsiságból kérdezem, kiknek van/volt szakszolgálati engedélye a topik olvasók közül?
  • Gab920926
    Üdv!
    Nem tud valaki valamit a TS-röl?
  • acidrain
    valaki szóljon már a 77-eseknek, hogy jöjjenek vissza a topikba, akkor már biztosan forró lenne a hangulat
  • Willenbrock
    Hát igen,csak elég nagy energiafölény kell a messzernek ahoz hogy a rácsapás utáni emelkedőben ne érjék utól ezek a remek szövi gépek:)De tényleg ez a legeredményesebb módszer.Ha még nincs nagy szög a két gép közt,az ellenség éppen megkezdte a fordulót és egy ráhúzással-elétartással van esély eltalálni akkor én rövid időre megpróbálok ráfordulva elétartva rálőni,van hogy összejön,de tovább forgolódni nem érdemes.
  • Willenbrock
    Na mégsem hal ki a topik,műsor van
  • DummyBoy
    Ejnye - ejnye Kárlosz fiam ... Szájkaratéból eddig egyes ... leülhetsz :)

Bár ma jó napom van, futhatsz még egy kört a kettesért :)

Erre a bot meg a pálcika markolgatásra nagyon rá vagy te izgulva ... Nincs ebben semmi rossz, manapság már elég jól tolerálják a másságot, de nem biztos, hogy a megfelelő topikban keresed a hozzád illő társaságot ... Amennyiben nem sikerül megtalálni, és mégis úgy gondolod hogy itt majd talán összefutsz vele, abban az esetben el kell hogy keserítselek ...

Bár én úgy érzem, hogy az ebben a topikban összeverődött társaság igen segítőkész, szóval szükség esetén majd megmutatják neked az utat!

Én nem képzelem pilótának magam ... de nem is hazudom magam annak ... Pedig megtehetném ... ez az internet :) Lehet hogy pilóta is vagyok ... sosem fogod megtudni az igazságot ...

Viszont az eddigi hozzászólásaid nem igazán villogatják a benned szunnyadó értelem "nagyságát" ... sőőőt ...

Ne haragudj, az eddigi szint alapján még azt is kétlem, hogy Robi 50-est tologathatsz egyedül ... nemhogy gépet vezess :)

Tudom kapitalizmus van, pénzért mindnet meg lehet kapni ... De van pár dolog, amit szellemi képességekhez is kötnek ... És még a papírrepülő sincs ingyen ...

Szóval, kedves Kárlosz, ha hitelt szeretnél adni a szavaidnak, akkor villantsd meg legalább az értelem egy piciny szikráját, mert ez eddig kevés!
  • carlosfly
    Már ne haragudj okoska egyáltalán nem arcal jöttem! Nem ártott volna ha a fölösleges okos magyarázásodat azzal kezdted volna hogy vegig olvasod a hozzászólásokat! Segíteni akartam! Nagyarcú barátunk TOM kezdte az okoskodást én csak nem hagytam magam. Szal tök feleslegesen írkáltok bármit is nem rossz szándékkal írtam a fórumba! Cockpitet akartak építeni abban ajánlottam fel segítséget amit egy tapasztalt fórumos társatok azonnal leszólt! Mind1 mit magyaraztok tökre teszek rá én segíteni akartam és az nem tetszett vkinek...
    Szal írhattok bármit teljesen mindegy mert a szándék nem volt rossz csak egyesek elfordították ....túl reagálták
  • Lebowski
    ha mégcsak gyerek lenne...
  • Lebowski
    már ne is haragudj. te jöttél ide nem éppen kis orcával és kezdted azt a stílust, hogy 'magyarázol de nem tudod, hogy miről'. ha kicsit jobban odafigyeltél volna, és a szövegértésed sem egy gimnazista szintjét súrolná, akkor rájönnél, hogy ez az egész megmondomatutitmertcsakéntudom hozzáállás ezen a fórumon nem éppen jellemző.sőt. szépen is kértek már, hogy hagyd abba, de ezek szerint ennyire sem képes az agykapacitásod, mivel elvakítja az a kurva nagy egód. itt tényleg nem faszméregetéssel töltjük a mindennapjainkat, és senkit sem érdekel, hogy milyen géppel repülsz, vagy adott esetben te mit markolászol ott alul, a sajátodat,vagy másét.

a lényeg, ha nincs értelmes IL2-höz,vagy a felmerült témákhoz való hozzászólasod, akkor légy oly szíves és kerüld ezt a topikot.
  • Her Laca
    Jé balhé van:)))

carlosfly!

Mélyen meghajlok a nagyságod ,tapasztalatod nem utolsó sorban udvarias szavaid előtt ,nem gondoltam volna ,hogy "IGAZI" pilóták is érdeklődnek az IL2 topic iránt.
    DE! Mér nem mész el abba a retkes lábujjú , pöcegödröt lapátoló édes jó tudod hova! Hogy mersz sértegetni itt bárkit is gyökér gyerek?
    Irgum ,burgum.
    Hétvégén kell melóznom ,hazajövök és ilyeneket kell olvasnom ,látnom.
    Ideges lettem.
  • Solt
    Kezd ölég lenni belőled... szerintem fékezzél, mert kisodródsz...
  • carlosfly
    Én nem te vagyok haver :) hogy benézel magad alá megmarkolod ami kijön és máris pilótának képzeled magad! Ezt gyorsan felejtsd el! Borulj csak vissza a kis képernyőd elé markolászgasd a kis izzadt tenyereddel a kis "botodat" az való neked nem pedig beleszolni abba amirol a kutya nem kérdezett ;)
  • spargarepa
    most hogy sikerült már mind1 de azért leírom h nekem a patchokat hogy sikerült megcsinlni hátva valakinke még hasznos lesz. szal alapjáték+4.08 aztán a DLL eket kimásolni egy küldső helyre majd 4.09 aztán amikor nem indul el a játék (csak teker aztán a folyamatok közül is eltűnik feladatkezelőben) a dll eket vissz az eredeti mappába felülírni ami kell és akk működik mehet az up. remélem valaki akinek ilyen gondja van hasznát veszi én vagy 4* telepítettem újra mire összejött
  • VO101Tom
    A "Zuti" az ultrapack gyűjtemény egyik komponense, az tartalmazza a modolt változtatások nagy részét. Az MDS1.12-ben és az UP2.0n-ben is benne van.

Ha mindent sikerült feltenni, és elindult a lobby, akkor ez egy plusz kör lesz, a JSGME.exe beállítása, melyik szerverre miket engedélyezz.
  • messerharcos
    no ez bizony kemény volt
  • Lebowski
    :D
  • DummyBoy
    Sima netes arckirály ... Amikor senki nem látja, beül a gép elé, és osztja a észt ... majd rákoppintanak a kezére xD

Az ilyenekkel nem kell foglalkozni ... Olyanok mint a netes fegyvermesterek/informatikusok és társaik ... gugli meg wiki be van téve könyvjelzőnek, aztán úgy osztják az észt, mintha az ő seggükből fújna a passzát szél :)

ignore és kész :)

Igazi gépek ... ja ... valszeg takarítja őket, és mikor megsajnálják a pilóták, akkor elviszik egy körre xD
  • messerharcos
    öhm, ujjra telepitettem mindent, és most sorban egymás után pakoltam fel a dolgokat, hát, a játék megy, hyperlobbi még mindig nem, szekelyland, micsoda az a zuti 1.12?

caslosfly, "Hát igen ez valo neked ebből is latszik mennyi vagy :) Fogd meg a kis saitek pálcikádat és il2-őz csak :) Én kinőttem magam szerencsére az igazi gépekig nekem jobban megfelel ha igazi repcsivel repülök neked meg jó az il2 is :)"

én csak két napja kezdtem el ideirni, és pár hete ovasgatom a fórumot, egyetlen egyvalamit nem értek, itt mindenki szereti a sturmovikot, ha teszerinted egy dedós játék, mert szavaidból ezt veszem ki, és te "igazi gépeken repülsz", AKKOR TE MIÉRT JÖSZ EGY IL-2 FÓRUMRA? miért olvasod, HA EGY DEDÓS JÁTÉK MEG NEM MENŐ? és miért beszélsz lealacsonyitó lealázó hangnemben olyanokkal, akik neked semmit se ártottak??? ha csak rosz napod van, az megbocsátható, de ha ettől érzed jól magad, részvétem:)
  • szekelyland
    Carlos, sztem jobb ha nem kavarod itt a kedelyeket, vagy szelidebb hozzaallal kozelited meg a dolgokat, ha nem akarod egy lassan 8 eves topic tagjainak a haragjat (koztuk jopar admin)magadra vonni
  • carlosfly
    És akkor jött a pubi és reagált :)
  • szekelyland
    A hyperlobbyn a csatlakozas elott a forgotten battles-t jelold ki, ne az il2-t ami az alapertelmezett
    A sorrend meg a kovetkezo: 4.06 alap >4.071>4.08m>4.09m (a 4.09b-t le kell venni, tiszta 4.08 m re kell tenni ) majd up2.0 es up 2.0 patch majd zuti 1.12 es kesz
  • messerharcos
    most töröltem le, és telepitem újra:)
    megint megpróbálkozok, előbb utobb csak sikerül:)
  • VO101Tom
    "ugy csináltam, ahogy megtaláltam a dolgokat a neten".
    Ööö, ez a gond szerintem. Tedd újra aszerint amit írtam kettővel lejebb.
    Az IL-2 játékhoz patchek között csak a 4.08m és 4.09m patcheket tedd fel, ez vonatkozik arra, hogy "merged". Pár éve, amikor a Pacific Fighters kieg lemezt külön játékként is kiadták, azóta a csak PF-hez való patchek a jelölés nélküliek, az IL-2 "összes" változathoz pedig az "m"-ek. Ezt ne keverd össze. (MODok nem követik ezt, ott van minden féle, fajta jelölés)

Ha a lobby nem találja meg magától, akkor te is beírhatod az útvonalat. csak ne gépeld el. (indításkor a Ctrl és a Shiftet együtt nyomva klikkelsz a connectre, akkor megint feldobja az exe választó ablakot)

Futó programokat a feladatkezelőben látod, ctrl alt del után. Elvileg az il2 mappa / il2fb.exe indítja a játékot, pecstől és modtól függetlenül. Az UP feltesz egy JSGME.exe-t, abban tudod a mod komponenseket váltani, azt nem csinálja autoatikusan. Ez szerver csatlakozásnál írja ki ha a komponensek nem stimmelnek.
  • VO101Tom
    Tényleg. Afrancba. Az EST 21:00 az magyar idő szerint +6? Éjjel 2 az nekem felejtős...

(ki ne rakjon az sg floodolásért :)
  • messerharcos
    a sorrendre már nem emlékszem....
    ugy csináltam, ahogy megtaláltam a dolgokat a neten, a 4.07 volt alap, arra 4.08, arra 4.09béta vagy mi, és arra a 4.09 m, a bétát nem tudom kelett volna-e törölni, és ha kell, hogy kell.
    azt nem tudom, hogy futó program e az exe, ha rákkatintok, semmi se történik. a hyperlobbi a keresés során semmit se talál. a játékot pedig, berakom a lemezt, rámegyek hogy start, és onnantól kezdve nem jönn semmi, semmi se történik, nem jelenik meg új ablak
  • VO101Tom
    Mi volt a feltelepítési sorrend? (1946 dvd, 4.08m, 4.09m, UP2.0, UP2.0 patch, MDS1.12, UP2.0n?)
    Az il2fb.exe a futó programok között sincs?
    Bejön az indítóképernyő és megáll 5 vagy 95%-on, vagy semmi sincs?
  • szekelyland
    ja bukik a nagyszabasu bevetes, mert rosszul neztem az idopontot, mert EET az kelet emerikai idot jelent
    vagyis ma delben lesz.....
  • VO101Tom
    Lehet :)
  • VO101Tom
    Ha coop missiont repülsz, ott van. A dogszervereken eddíg nem volt, de újabban néhányon már van (UKDed3 pl), ahol már AI gépek is repkednek. Sőt, ezeken a szervereken már olyan beállítások is vannak, hogy fronthoz közeli repülőtérre leszállva újratöltheted, újratankolhatod a gépet (ground control menüpont alatt), így nem kell refly után újra a hátországi, távoli reptérről felszállni.