IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
"ugy csináltam, ahogy megtaláltam a dolgokat a neten".
Ööö, ez a gond szerintem. Tedd újra aszerint amit írtam kettővel lejebb.
Az IL-2 játékhoz patchek között csak a 4.08m és 4.09m patcheket tedd fel, ez vonatkozik arra, hogy "merged". Pár éve, amikor a Pacific Fighters kieg lemezt külön játékként is kiadták, azóta a csak PF-hez való patchek a jelölés nélküliek, az IL-2 "összes" változathoz pedig az "m"-ek. Ezt ne keverd össze. (MODok nem követik ezt, ott van minden féle, fajta jelölés)
Ha a lobby nem találja meg magától, akkor te is beírhatod az útvonalat. csak ne gépeld el. (indításkor a Ctrl és a Shiftet együtt nyomva klikkelsz a connectre, akkor megint feldobja az exe választó ablakot)
Futó programokat a feladatkezelőben látod, ctrl alt del után. Elvileg az il2 mappa / il2fb.exe indítja a játékot, pecstől és modtól függetlenül. Az UP feltesz egy JSGME.exe-t, abban tudod a mod komponenseket váltani, azt nem csinálja autoatikusan. Ez szerver csatlakozásnál írja ki ha a komponensek nem stimmelnek.