IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ejnye - ejnye Kárlosz fiam ... Szájkaratéból eddig egyes ... leülhetsz :)
Bár ma jó napom van, futhatsz még egy kört a kettesért :)
Erre a bot meg a pálcika markolgatásra nagyon rá vagy te izgulva ... Nincs ebben semmi rossz, manapság már elég jól tolerálják a másságot, de nem biztos, hogy a megfelelő topikban keresed a hozzád illő társaságot ... Amennyiben nem sikerül megtalálni, és mégis úgy gondolod hogy itt majd talán összefutsz vele, abban az esetben el kell hogy keserítselek ...
Bár én úgy érzem, hogy az ebben a topikban összeverődött társaság igen segítőkész, szóval szükség esetén majd megmutatják neked az utat!
Én nem képzelem pilótának magam ... de nem is hazudom magam annak ... Pedig megtehetném ... ez az internet :) Lehet hogy pilóta is vagyok ... sosem fogod megtudni az igazságot ...
Viszont az eddigi hozzászólásaid nem igazán villogatják a benned szunnyadó értelem "nagyságát" ... sőőőt ...
Ne haragudj, az eddigi szint alapján még azt is kétlem, hogy Robi 50-est tologathatsz egyedül ... nemhogy gépet vezess :)
Tudom kapitalizmus van, pénzért mindnet meg lehet kapni ... De van pár dolog, amit szellemi képességekhez is kötnek ... És még a papírrepülő sincs ingyen ...
Szóval, kedves Kárlosz, ha hitelt szeretnél adni a szavaidnak, akkor villantsd meg legalább az értelem egy piciny szikráját, mert ez eddig kevés!