IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #25167 öhm, ujjra telepitettem mindent, és most sorban egymás után pakoltam fel a dolgokat, hát, a játék megy, hyperlobbi még mindig nem, szekelyland, micsoda az a zuti 1.12?
caslosfly, "Hát igen ez valo neked ebből is latszik mennyi vagy :) Fogd meg a kis saitek pálcikádat és il2-őz csak :) Én kinőttem magam szerencsére az igazi gépekig nekem jobban megfelel ha igazi repcsivel repülök neked meg jó az il2 is :)"
én csak két napja kezdtem el ideirni, és pár hete ovasgatom a fórumot, egyetlen egyvalamit nem értek, itt mindenki szereti a sturmovikot, ha teszerinted egy dedós játék, mert szavaidból ezt veszem ki, és te "igazi gépeken repülsz", AKKOR TE MIÉRT JÖSZ EGY IL-2 FÓRUMRA? miért olvasod, HA EGY DEDÓS JÁTÉK MEG NEM MENŐ? és miért beszélsz lealacsonyitó lealázó hangnemben olyanokkal, akik neked semmit se ártottak??? ha csak rosz napod van, az megbocsátható, de ha ettől érzed jól magad, részvétem:)