91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ráadásul fekák lesznek a faszagyerekek (Red Tails).Szinte látom már,ahogy a fogságba esett csórikámat vallatja a gaz gestapós fricc,egy ilyen kihagyhatatlan sablon tuti lesz benne.
-
Szerencsés hogy ilyen sűrű maradt a haja öregkorára is,nekem meg fiatalon sincs már...Kár hogy Luftwaffe gép itt nem látható,biztos a DASA alapítványos Bf-109-esek is benne lesznek.Van már címe is ennek a filmnek? -
Szepy2884 #26234 Valahogy nem számítok jobbra mint a PH, de ne legyen igazam. De az biztos, hogy majd ők lesznek a "jenkifaszagyerekek" meg a "mocskosfasisztanácik". -
messerharcos #26233 Értem:) látom azóta visszajött a valor, fire is, ugyhogy akkor majd felnézek kicsit:) ts-ed van?
-
bettly #26232 bocs elirtam a cimezest,,Messerharcosnak uzentem -
bettly #26231 Skies of fire, a legtobbszor ott vagyok, ugyanezen a neven,,mostanaban igaz kevesebbet,de moost bepotolom ,hat varlak gyere nyomjuk meg a szajat -
Kferro #26230 George Lucas elkezdte forgatni a repülős filmjét. Igaz, itt csak producer lesz:
-
Keresztfiamnak vettem egy ilyet tavaly mert Evot-t nem találtam semerre, kipróbáltam nekem nagyon furcsa volt a Cyborg után. Valahogy nem állt rá a kezem még a légelhárító lufit sem találtam el vele. -
Srácok megjött ma a TrackIR4 pro.
Gyors beüzemelés után először offline teszteltem. Eleinte furcsa volt, önkéntelenül is kapcsolgattam a joy-on a hat switch-et.
Körülbelül fél óra után már egészen megszoktam.
Este felmentem a Riga dogfight-ra, gondoltam kipróbálom komolyabb légiharcban is a technikát.
Nagyon jó volt látni, hogy sok magyar repül a szerón.
Önmagamhoz képest szerintem egészen jól ment, köszönhetően annak, hogy az ellent nem tévesztettem annyiszor szem elől, és a hat órámat is sűrűbben figyeltem, és volt pár légigyőzelmem is.:D
(Talán Drebil-nek nem tetszett, hogy lelőttem kétszer egymás után.)
Úgyhogy így 3 óra repülés után nagyon hálás, és hasznos dolognak tartom a TrackIR-t, csak ajánlani tudom mindenkinek. -
messerharcos #26227 hej, de jól éreztem ma magam a Rigán:D
Bettly, te mondtad hogy sokat repülsz-repültél valoron. Mostanában hol repülsz hogy nincs Valor? és milyen névvel vagy fenn? -
S!
Szeretnék az x52 mellé betenni egy evo-t. Magyarul x52 gázkar és evo bot. Felinstalláltam mind2-t, az óra mellett megjelenik mind a két joynak az ikonja. Ugyanazt az SST-t használják, nem is akadnak össze, külön-külön tudok profilt betölteni. DE il-2 indít és az evo bot axis-jai nem müxenek. Felismeri rajta az evo gázkart, ID2 néven. Ezek alapján csak rálehet valahogy bírni, hogy ID2 axis legyen és menjen a bot. Ötlet? -
OFF
Zenélő Tesla tekercsek -
bettly #26224 En is meglepodtem hogy a Genius csinal joyt,mert itt Marosvasarhelyt csak mindenfele Logitech cucc volt [attack , d3]es tenyleg oszinten Szekelyland mindenki a Logitech-et ajanlotta, de a
google volt a baratom sok keso este,,es ezekrol a cuccokrol mindenki csak panaszkodott,hamar romolnak meg stb.Nem akarok semmi rosszat irni e markarol mert nem is ismerem,es nem akarom azokat sem megserteni akik e joy-al nyomjak a jatekot.A geniust egy uzletben mutatta egy elado egy katalogusban....veletrenre menve megrendeltem,atszamolva kb 9-10000ft.De nem is banom , a bot alatt van egy kemeny rugo ezalatt egy muanyag golyo ami ugyancsak egy muanyag hazban mozog , neha ezt kell egy honapban egyszer szpeci olajjal kenni......ennyi, szinte egy eve megvan nagyon erzekeny, hat............nekem jo.Tudom hogy ennel vannak sokkal jobbak,de en evel beerem -
A joy nem volt egy enjoy? :) -
Lebowski #26222 :D:D:D jaj :D -
Nekem is volt Genius botom, de azzal repülni nem volt egyáltalán joy.....
egy előnye volt, ha warban bombázni kellett akkor elengedtem és a gép automatikusan bal spirálbe emelkedni kezdett, így nyugodtan otthagyhattam.... -
Hú most látom, kiről másolta le a Saitek a botjait...
Ha találkozunk vmikor, adok neked egy használt, de generálozott Logitech attack 3- at, (van vagy 2 a sufniban)hogy próbáld ki, sztem még 2 év után is jobb mint a Genius csúcskategóriás modelljei, őszintén jobban éreztem a gépet vele mint a jelenlegi FFB-s Force 3D vel, csak kissé kevés gomb van rajta.
Onnan tudom hogy árúbezserző voltam egy számteches boltban volt alkalmam kipróbálni a Genius, Trust, Serioux meg egyébb csodák csúcs és kevéssé csúcs modelljeit, amiket havonta vettak a tulajaik mert roppant hamar pontatlanok lettek mert a poti megkopott. Habár a Genius még elég jó minőségű darab a mostani műanyag elektronikus szemetek mellett, amik a fémet csak pár pinaszőrszálnyi rézdrót formájában ismerik.... -
A genius csinál joy-t?Bocs! -
bettly #26218 Szevasztok. Az en joy-om Genius Metalstrike Pro, egy felso kozep kategorias,es oszinten meg vagyok elegedve vele, meg arban is.......utanna lehet nezni. -
Zézoli #26217 Üdv!
Múlt héten a Pólusbeli MM-ban már a polcra is ki volt rakva. Megmarkolásztam úgy "szárazon", elsőre nem győzött meg, mert szokatlan hogy nem mozog a bot. Azért szívesen kipróbálnám, csak épp megint nem nyertem a lottón... -
Ocsó reklámfogás:)) -
Lebowski #26215 ja bocsánat. ott saitekék ezt mondták :) -
messerharcos #26214 Sziasztok! Nagyon jó ez a Saitek Cyborg :D
Az 5-ös 6-os tűzgombra rápakoltam az ívelőt, ma mikor egy spittel azonos magasságban a Rigán harcba keveredtem, és fordulni voltam kénytelen 109 g-6-al, a spit csinált egy hurkot, én követtem, de a célkereszt felett volt, nyitottam felszállásra az ívelőt, aztán nemsokára meglett az elétartás, és adtam neki a 20-asokból meg megkóstolta az mk-108-ast is

a társa igaz lelőtt, jobban mondva én ellőtem a szárnyát, ő meg a motorom, és kényszerleszállásnál zúztam le magam, de azért nagyon jó érzés volt ezt a szemét gépet fordulóban leszedni
-
Te csak azt hiszed ,hogy az első!!!:))
-
Lebowski #26212 nyah. kipróbáltam magyarország első x65-ösét :) hát naggggyon furcsa. egy idő után meg lehet szokni, de IL2ben légi harcra szerintem alkalmatlan. a jbózás jó, mert a rudder-t nagyon finoman érzékeli, bombázáshoz, ugye meg tökéletes mert ott nem kellenek hirtelen mozdulatok. FS-hez baromijó, Lock-onhpz meg nem lehetett kipróbálni :) érdemes lett volna kilátogatnotok, mert az IL-18asban egy elég korrekt cucc össze volt rakva :) -
Én meg Logitech Joy és Genius kormány pedáljait, de ez van, szegény ember vizel
és főz....
-
Lacusch69 #26210 Azt nem tudom, Microsoft joy és Saitek gázkar kombót próbáltam. -
Szepy2884 #26209 Mindent csak mértékel 
Most a bringám jobban hiányzik mint a joy. Játszani ősszel meg télen kell
-
Szepy2884 #26208 Ha jössz kecsóra haza nem menj egy sitek nélkül!
Amúgy ata-val vigyázni kell. Friend listán volt a Lobby-nde sosem látszott. Szóval ez a margón túlra írás csak a jéghegy csúcsa.
De hát rendszergizda, mit is várjon tőle az ember...
-
No de Szepy!:)) Amennyit használod örökké tart
-
Szepy2884 #26206 Csatlakozom. Csak a zenyim 6 éves, oszt hozzáse vót nyúva. Se kontakt spray se semmi :))) Ja és még ffb-s is. Pedig arra azt mondják az okosok hogy hamar tönkre megy.
-
Lebowski #26205 nájsz :) -
Léggömbzár, nem tévedtem. :) -
Lebowski #26203 te kegyetlen :D -
A zsák alatt rohadó alma és záptojás van,az a muníció. -
Szerintem ez szégyenkocsi.Aki 10 bevetés után sem érel győzelmet vagy landoláskor összetöri a gépet azt bezárják a kalitkába és úgy mennek körbe vele a reptéren,közben mindenki szabadon megdobálhatja az illetőt
-
Először mobil léggömbzárnak néztem, de mi a fenének a papagájkalitka? Időjárásjelző vagy a fene tudja, kerestem, de nem találtam róla semmit. -
Lebowski #26199 a marsall kolibrijeit levegőztetik benne. :) ott van a kalitka, mögötte meg a táp letakarva, nehogy elázzon, mert akkor összeáll egy tömbbé és nincs az aki széttörné :D -
Storm of War eheti - Messerschmitt Bf 110C7 repülés közben, egy valószínűleg légvédelmi feladatot ellátó teherautó, üzemanyagtöltő teherautó, légvédelmi fényszóró és egy hangárban álló Tiger Moth kiképzőgép.
Aki ismeri az első teherautó rendeltetését, kérem ossza meg velem. :) -
Két profiler is futhat egyszerre?