IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hú most látom, kiről másolta le a Saitek a botjait...
Ha találkozunk vmikor, adok neked egy használt, de generálozott Logitech attack 3- at, (van vagy 2 a sufniban)hogy próbáld ki, sztem még 2 év után is jobb mint a Genius csúcskategóriás modelljei, őszintén jobban éreztem a gépet vele mint a jelenlegi FFB-s Force 3D vel, csak kissé kevés gomb van rajta.
Onnan tudom hogy árúbezserző voltam egy számteches boltban volt alkalmam kipróbálni a Genius, Trust, Serioux meg egyébb csodák csúcs és kevéssé csúcs modelljeit, amiket havonta vettak a tulajaik mert roppant hamar pontatlanok lettek mert a poti megkopott. Habár a Genius még elég jó minőségű darab a mostani műanyag elektronikus szemetek mellett, amik a fémet csak pár pinaszőrszálnyi rézdrót formájában ismerik....